Προς το περιεχόμενο

microSD USB card reader $0.01 με τα μεταφορικά @ FocalPrice

Narayan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παράγγειλα και εγώ ένα,επειδή ήταν ξεφτύλα το 1 λεπτό πήρα και ένα Bluetooth USB Adapter με 1.3€ :P

εχεις λινκ για αυτο το bluetooth usb??

Δημοσ.

Έχω κάνει παραγγελία από 16/11 κάτι ζελατίνες προστασίας οθόνης για το κινητό. Η πληρωμή στο Paypal εχει φανεί. Την παραγγελία την έκανα χωρίς να εχω κάνει registration στο site. Δεν μου εχουν στείλει ούτε μια ειδοποίηση οτι θα σταλεί η παραγγελία ουτε τπτ. Τους έστειλα χτες ένα μήνυμα μέσω του site τους αφού έκανα τελικά και εγγραφή και δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα... Τι στο διαολο γινεται μ αυτό το μαγαζί???

Δημοσ.

Ακόμα δεν μπορώ να το παραγγείλω. Δεν βγάζω άκρη...

Τί έχετε στο paypal προφίλ σας στο My Checkout settings;

Εγώ έχω μόνο "You haven't created any settings for making small purchases (less than €4.00 EUR) that don't require shipping.".

Άκυρο παιδιά. Βρήκα το λάθος μου.

Δημοσ.
εδώ είσαι

ναι γράφω ελληνικά

Αυτο το ειχα παρει πριν κανα χρονο απο το crazysundays του eshop<σε αλλη τιμη βεβαια!> aλλα η μλκια ειναι τοσο μικρο που καπου το εχασα οταν ηρθε η μανα μου και μαζευε κατι πραγματα!

Για 1.80ε θα το ξαναπαρω ομως...ευχαριστω φιλε!!α σου τα εστειλαν εσενα τα πραγματα???

υ.γ." ξερει κανεις να μου πει πως γινοντε οι αγορες μεσω Paypall και τον τροπο?εχω λογαριασμο Paypall κανα 2χρονια τωρα αλλα δεν τον εχω χρησιμοποιησει!!

Δημοσ.
Αυτο το ειχα παρει πριν κανα χρονο απο το crazysundays του eshop<σε αλλη τιμη βεβαια!> aλλα η μλκια ειναι τοσο μικρο που καπου το εχασα οταν ηρθε η μανα μου και μαζευε κατι πραγματα!

Για 1.80ε θα το ξαναπαρω ομως...ευχαριστω φιλε!!α σου τα εστειλαν εσενα τα πραγματα???

υ.γ." ξερει κανεις να μου πει πως γινοντε οι αγορες μεσω Paypall και τον τροπο?εχω λογαριασμο Paypall κανα 2χρονια τωρα αλλα δεν τον εχω χρησιμοποιησει!!

στην κατάσταση λέει shipped αλλά θα κάνουν σίγουρα 2 βδομάδες να έρθουν.

στο paypal πρέπει να έχεις δηλώσει την χρεωστική/προπληρωμένη/πιστωτική κάρτα σου.(πρέπει να έχει λεφτά μέσα.)

όταν πατήσεις πληρωμή με paypal στο site, θα βάλεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου και μετά είναι πολύ εύκολο. :-)

Δημοσ.
στην κατάσταση λέει shipped αλλά θα κάνουν σίγουρα 2 βδομάδες να έρθουν.

στο paypal πρέπει να έχεις δηλώσει την χρεωστική/προπληρωμένη/πιστωτική κάρτα σου.(πρέπει να έχει λεφτά μέσα.)

όταν πατήσεις πληρωμή με paypal στο site, θα βάλεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου και μετά είναι πολύ εύκολο. :-)

Eχω δηλωσει καρτα οταν τον ειχα ανοιξει...αλλα μαλλον θα θελει να ανανεωσω τα στοιχεια της...δλδ μονο αυτο κανω?βαζω πληρωμη με Paypal και μετα μου ζηταει μονο τα στοιχεια του paypal λογαριασμου μου και ολα καλα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παρελαβε κανεις απο αυτο η λετε ειναι ακομα νωρις; εμενα παντως την επομενη μερα ειχε ερθει ιμειλ οτι ειχε αποσταλλει. ακομα τιποτα...για να δουμε :)

Δημοσ.

Μπα κ δεν ειναι μονο αυτο! ειχα παραγγείλει κ καποια αλλα μικροπράγματα απο HK που δεν ηρθαν κ ο κινεζος μου ειπε οτι υπαρχει μεγαλη πιθανότητα να χαθηκαν στα ταχυδρομεία τους που γινεται χαμος αυτο το καιρό!

Δημοσ.

αστα να πανε...εδω εχουν αρχισει και υπαρχουν τρελες καθυστερησεις και απο αγγλια..μιλαμε για μηνα! και επειδη εμενα 6 χρονια εκει ξερω καλα οτι παραπανω απο βδομαδα δεν εκανε να μου παραδοθει δεματακι απο ελλαδα προς αγγλια η αγγλια προς ελλαδα. εχω παρεξηγηθει τρελα με πωλητες στο ebay απο αγγλια και κινα (οι κυριοι τροφοδοτες μου εδω και μερικα χρονια). τεσπα..αντε να δουμε, βλεπω να ανοιγω paypal claim για 0.01$ (χ4, γιατι παρηγγειλα 4 readers)! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...