Προς το περιεχόμενο

πρόγραμμα για αντιγραφή DVD

Skakinen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για ένα πρόγραμμα για να κάνω αντίγραφα ασφαλείας στα DVD μου. Τώρα τελευταία, ειδικά τα dvd της Disney έχουν δύσκολες προστασίες και δεν αντιγράφονται εύκολα. Ακόμη και κάποιες φορές που φαινομενικά έχει αντιγραφεί σωστά η ταινία , αυτή παίζει με τυχαία σειρά τα chapters ή παίζει σωστά μέχρι τη μέση και μετά πηδάει από chapter σε chapter.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα που να σπάει τις προστασίες αλλά και να μπορεί να ενημερώνεται για τυχόν καινούργιες προστασίες;

Δεν με ενδιαφέρει αν είναι free ή επί πληρωμή, αρκεί να είναι αποτελεσματικό.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Ψάχνω για ένα πρόγραμμα για να κάνω αντίγραφα ασφαλείας στα DVD μου. Τώρα τελευταία, ειδικά τα dvd της Disney έχουν δύσκολες προστασίες και δεν αντιγράφονται εύκολα. Ακόμη και κάποιες φορές που φαινομενικά έχει αντιγραφεί σωστά η ταινία , αυτή παίζει με τυχαία σειρά τα chapters ή παίζει σωστά μέχρι τη μέση και μετά πηδάει από chapter σε chapter.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα που να σπάει τις προστασίες αλλά και να μπορεί να ενημερώνεται για τυχόν καινούργιες προστασίες;

Δεν με ενδιαφέρει αν είναι free ή επί πληρωμή, αρκεί να είναι αποτελεσματικό.

Ευχαριστώ

DVD Fab HD decrypter.

To μονο που μπορει να αντιγραψει DVD με "πειραγμενα" VOBs και IFOs, δηλαδη τα περισσοτερα συγχρονα εμπορικα DVD-Video.

Το DVD decrypter και DVD shrink ειναι πλεον πολυ παλαια.

Δημοσ.

Να ρωτησω και γω κατι... Τα παραπανω προγραμματα ειναι για αντιγραφη του dvd σε αλλο dvd ή τα αντιγραφει στο pc πρωτα? Αν ισχυει το πρωτο, μπορειτε να μου πειτε καποιο προγραμμα που τα αντιγραφει στο pc?

Δημοσ.
Να ρωτησω και γω κατι... Τα παραπανω προγραμματα ειναι για αντιγραφη του dvd σε αλλο dvd ή τα αντιγραφει στο pc πρωτα? Αν ισχυει το πρωτο, μπορειτε να μου πειτε καποιο προγραμμα που τα αντιγραφει στο pc?

Το AnyDVD τουλάχιστον σου δίνει και την επιλογή για εγγραφή στον σκληρό για τα άλλα δεν ξέρω.

Δημοσ.

Πέρασα ένα διήμερο πυρετώδους θα έλεγα δοκιμής διαφόρων προγραμμάτων.

Winx Dvd Ripper, DvdSmith Movie Backup, IdealDVDCopy, DvdFab , DVDFab Passkey 8, AnyDvd και κανα δυό ακόμη που δεν θυμάμαι. Όλα επαγγέλονταν ξεκλείδωμα και αντιγραφή των Dvd με τις καινούργιες προστασίες.

Το crash test ήταν η ταινία της Disney ''Up'' (Ψηλά στον ουρανό) η οποία εδώ και καιρό μου προέβαλε σθεναρότατη αντίσταση με πολλά προγράμματα που είχα δοκιμάσει να την αντιγράψω. Σε διάφορα forum έξω, έχουν γραφεί σελίδες επί σελίδων για την αντιγραφή της συγκεκριμένης ταινίας.

Το μόνο πρόγραμμα που τα κατάφερε ήταν το AnyDvd. Με το εν λόγω πρόγραμμα το δισκάκι ξεκλειδώνεται από τις προστασίες και μπορείς να έχεις την ταινία στο σκληρό δίσκο είτε ως ISO Image είτε ως κανονικά αρχεία DVD (vob, ifo κλπ). Προσωπικά προτιμώ τη δεύτερη λύση διότι δεν έχω καθόλου εμπειρία με την πρώτη. Μετά την επιτυχή αντιγραφή του Up έκανα και δεύτερο επιτυχημένο test με την ''Princess and the frog'' που και αυτή αντιστεκόταν.

Σημειωτέον ότι δεν είναι απαραίτητο για κάποιον να έχει το (επί πληρωμή) αδελφό πρόγραμμα Clone Dvd διότι από τη στιγμή που αποθηκευτεί η ταινία στο σκληρό δίσκο (ως αρχεία Dvd) μπορούμε πανεύκολα να προχωρήσουμε σε re-author και εγγραφή σε δισκάκι με το παλιό αλλά πολύ εύχρηστο Dvd Shrink.

Mε βάση λοιπόν την εμπειρία μου συστήνω ανεπιφύλακτα το Any Dvd της SlySoft.

Η τιμή του είναι 39 ευρώ για 2 χρόνια και τα αξίζει.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις.

:-D

Δημοσ.

Κατέβασα την trial της έκδοσης 8.

Ποια Trial;; Το DVD FabHD decrypter δωρεαν δεν ειναι; Απλά σου δινει την επιλογη αμα θες να αναβαθμιστεις και στα αλλα (επι πληρωμη) πακετα DVDFab.

Οπως και να 'χει, σου εβγαλε καποιο σφάλμα; Προσωπικα HD decrypter με εχει βολεψει τρομερα, αφου σπαει κυριολεκτικα τα παντα, χωρις να φορτωνει καθολου το συστημα με drivers, εικονιδια στο tray κλπ.

Δημοσ.

Ποια Trial;; Το DVD FabHD decrypter δωρεαν δεν ειναι; Απλά σου δινει την επιλογη αμα θες να αναβαθμιστεις και στα αλλα (επι πληρωμη) πακετα DVDFab.

Οπως και να 'χει, σου εβγαλε καποιο σφάλμα; Προσωπικα HD decrypter με εχει βολεψει τρομερα, αφου σπαει κυριολεκτικα τα παντα, χωρις να φορτωνει καθολου το συστημα με drivers, εικονιδια στο tray κλπ.

Δεν μίλησα για DVD FabHD decrypter αλλά για το DVDFab 8.0.4.0

Το DVD FabHD decrypter δεν το δοκίμασα αλλά από περιέργεια θα το δοκιμάσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...