Προς το περιεχόμενο

Κλωνος Iphone4 =που μπαινει η sim ???

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επεσε στα χερια μου ενα που μοιαζει με την φωτο αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω που μπαινει η sim .Μαλιστα οταν παταω το κουμπι τηλεφωνο εχει επιλογη sim1 και sim2.

Αν ξερει καποιος ας μου πει.

post-2288-129063140264_thumb.jpg

Δημοσ.
Επεσε στα χερια μου ενα που μοιαζει με την φωτο αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω που μπαινει η sim .Μαλιστα οταν παταω το κουμπι τηλεφωνο εχει επιλογη sim1 και sim2.

Αν ξερει καποιος ας μου πει.

Απο πισω κοιταξες?

Λογικα εχει υποδοχη στον χωρο της μπαταριας. Βγαλε την μπαταρια και θα την δεις. Το κινητο παιρνει 2 sim οι οποιες κουμπονουν στο ιδιο slot αρα προσεχε να μην την βαλεις αναποδα.

Δες εδω παρουσιαση κλωνου του 4g για να καταλαβεις τι θελω να πω.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=PQXfWoqqrzU[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=NZOj6HzsxjQ] [/ame]

Δημοσ.

Το πισω καπακι καλυπτει ολη την πλευρα και δεν συρρεται.Δεν υπαρχει καμμια εγκοπη , καμμια σχισμη για να το ανοιξω να φανει η μπαταρια....Σε δυο τρεις φιλους που το εδιξα δεν ειδαν κατι παραπανω.:cry::cry::cry:Μια σχισμη εχει που μπαινει ο φορτιστης μονο.

Δημοσ.

Μολις καταφερα να το ανοιξω αλλα το πισω καπακι που καλυπτει ολη την πισω πλευρα συρεται προς το επανω μερος του κινητου.Αντιθετα απο οτι δεχνει το video.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Το Video ειναι ενδεικτικο. Πως θα μπορουσε να μην ηταν αλλωστε απο την στιγμη που δεν αναφερεις ποιο ειναι το ακριβες μοντελο του κινητου σου.

Iphone 4 clones υπαρχουν παρα πολλα απο πολλες και διαφορες κινεζικες εταιριες

Δημοσ.
Το Video ειναι ενδεικτικο. Πως θα μπορουσε να μην ηταν αλλωστε απο την στιγμη που δεν αναφερεις ποιο ειναι το ακριβες μοντελο του κινητου σου.

Iphone 4 clones υπαρχουν παρα πολλα απο πολλες και διαφορες κινεζικες εταιριες

Δεν γραφει πουθενα ποιος κλονος ειναι.

Δημοσ.

Την συσκευασια την κοιταξες? :P

Αν δεν εχεις συσκευασια τοτε βγαλε την μπαταρια και κοιτα το αυτοκολλητακι με τα serial κτλπ. Εκει θα γραφει σιγουρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...