Prof_Chaos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 απορία μην με περάσετε για τρελό αλλα σε όλες τις μητρικές έχει κάποια αυλάκια σαν γραμμές που επεκτείνονται κατα μήκος και πλάτος της μητρικής..Σε τι εξυπηρετούν αυτα; Σαν ιερογλυγικά ειναι ... Ρωτάω γιατι έκανα 2 μικρά σημαδάκια πάνω σε αυτες τις γραμμούλες ..Λέτε να επηρεάζει την λειτουργικότητα της μητρικής; Είναι καθαρά ψυχολογικό γι αυτο ρωτάω ..αλλα επι τη ευκαιρία αποριάς αξιον είναι σε τι εξυπηρετούν και αν εξυπηρετουν σε κάτι..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Aν εννοεις αυτες τις χρυσαφι ευθειες, ειναι χαλκος που παιζει το ρολο που παιζουν τα καλωδια στο σπιτι σου. Μεταφερουν ρευμα αναμεσα στα διαφορα κυκλωματα της μητρικης. Σε πολλες μητρικες για λογους προστασιας των -αν δεν απατωμαι- ειναι επικαλυμενα με καποια γκρι/μαυρη/αλλου χρωματος επιστρωση. Δεν ειμαι βεβαιος γιαυτο το τελευταιο ομως. Λογικα δε θα εχεις προβλημα με τα σημαδακια, εκτος αν εχεις κανει βαθυτερη ζημια κ εχεις κοψει τη μεταλλικη επαφη.
Prof_Chaos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Aν εννοεις αυτες τις χρυσαφι ευθειες, ειναι χαλκος που παιζει το ρολο που παιζουν τα καλωδια στο σπιτι σου.Μεταφερουν ρευμα αναμεσα στα διαφορα κυκλωματα της μητρικης. Σε πολλες μητρικες για λογους προστασιας των -αν δεν απατωμαι- ειναι επικαλυμενα με καποια γκρι/μαυρη/αλλου χρωματος επιστρωση. Δεν ειμαι βεβαιος γιαυτο το τελευταιο ομως. Λογικα δε θα εχεις προβλημα με τα σημαδακια, εκτος αν εχεις κανει βαθυτερη ζημια κ εχεις κοψει τη μεταλλικη επαφη. Τπτ ειναι η εσωτερική καλωδίωση απλά τα έκανα στην αγαπημένη μου abit ip35pro απο χαζομάρα καθαρά και ξενέρωσα τελείως..Είναι επιφανιακές γρατζουνιές οπότε δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα λογικά.
Prof_Chaos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 θα δείξει. ¨εδειξε..2 νεκρά slots μνήμης.. τα αλλα 2 δουλεύουν κανονικά..πάει για φουντο και είναι κρίμα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 ¨εδειξε..2 νεκρά slots μνήμης.. τα αλλα 2 δουλεύουν κανονικά..πάει για φουντο και είναι κρίμα Μπας και δεν πατουσαν καλα? Δοκιμασε αλλα dimms στα ιδια slots τεσπα κανε δοκιμες γενικα, δυσκολο το βλεπω να χαλασε ετσι απλα, εκτος αν ειναι φανερα κομενα τα 2 "καλωδιακια".
washcloud Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 ...πρέπει να βρεις κανέναν απ' το Μαζοχιστάν όμως για να στο κάνει, χαμηλομισθί
kinq1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Αν πατήσει με κολλητήρι εκεί που έγινε η γρατζουνιά?
washcloud Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Επειδή όμως μόνο ο Καραγκιόζης έχει στάνταρ κολλητήρια, είναι ένα θέμα αυτό (άσε που άμα δεν ξέρει να το χρησιμοποιήσει, μπορεί να χειροτερέψει τη ζημιά)
profi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 η δυσκολία εξαρτάται από το πού βρίσκονται!κ φυσικά δεν θα το κάνει μόνος του με απλές οδηγίες από εδώ ... χρειάζεται κάποιος με εμπειρία κ υπομονή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.