vaggos37 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν σκέφτομαι να αγοράσω ένα από αυτά τα δύο Home Cinema (Samsung HT-C350 ή Samsung HT-C450), με σκοπό να τα έχω μόνιμα συνδεδεμένα σε μια Samsung LED TV που επίσης σκέφτομαι να αγοράσω μέχρι τις γιορτές. Έχω όμως κάποιες απορίες. 1. Γίνετε, εκτός των ταινιών DVD, να ακούγονται και όλα τα κανάλια από το home cinema? Δηλαδή να "αντικαταστήσω τα ηχεία της τηλεόρασης με αυτά? Δεν με ενδιαφέρει αν θα ακούγεται ο ήχος ή όχι ΚΑΙ από τα ηχεία της τηλεόρασης. 2. Η διαφορά τους είναι η υποστήριξη DTS. Είναι χρήσιμο αυτό? Θα καταλάβω διαφορά στον ήχο ή τσάμπα τα έξτρα χρήματα? 3. Εάν ισχύει το πρώτο (1.), με τι είδους καλώδιο πρέπει να συνδέσω την τηλεόραση με το Home Cinema για εκμεταλλευτώ πλήρως τον πεντακάναλο ήχο τους? Περιμένω τη βοήθεια και τις συμβουλές σας! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
guardianx71 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 1. Μενού ήχος - επιλογή ηχείου - εξωτερικό ηχείο 2. Το dts είναι πρότυπο. Αν βάλεις κάτι που έχει ήχο dts και δεν υποστηρίζει dts το μηχάνημα δεν θα ακούς τίποτα 3. Με οπτικό από την TV optical out στο Home cinema optical in
vaggos37 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 1. Μενού ήχος - επιλογή ηχείου - εξωτερικό ηχείο2. Το dts είναι πρότυπο. Αν βάλεις κάτι που έχει ήχο dts και δεν υποστηρίζει dts το μηχάνημα δεν θα ακούς τίποτα 3. Με οπτικό από την TV optical out στο Home cinema optical in Σε ευχαριστώ πολύ! Γενικά σαν Home Cinema, πώς τα βλέπεις, είναι καλά για τα λεφτά τους? Θα έχω καθαρό ήχο? Εάν μια ταινία έχει ήχο DTS και το συνηθισμένο 5.1 και σου δίνει την επιλογή να διαλέξεις ποιο απο τα δύο θες (με την προυπόθεση να το υποστηρίζει βέβαια και το Home Cinema), θα είχε μεγάλη διαφορά η ποιότητα του ήχου στα αυτιά μου? Κι αν κάποιος έχει αγοράσει κάποιο από τα δύο ας μου πει τις εντυπώσεις του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.