Προς το περιεχόμενο

θέλω ενισχύσω το wifi

bliss x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ αυτό το έχω κάνει γι' αυτό και το δίκτυο είναι ένα και μοναδικό και ενισχυμένο το σήμα του full στον χώρο που είμαι.

Αλλά ως προς την ip που είπα; Δεν πρέπει να είναι και το TP-LINK μέσα στο range του modem/router;

σορρυ λάθος

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φυσιολογικά έχει ο router σου.

και το σωστό είναι σε ένα δίκτυο να αφήνουμε μονο 1 dhcp ανοιχτό

μιλάς για το TP-LINK έτσι δεν είναι;

Γιατί το έκανα enable και του κάρφωσα την .0.170 εκέι που λέει Ip GATEWAY (optional)

Δημοσ.

αν το router είναι 192.168.0.254 στο tplink δίνω την 192.168.0.253

τους κωδικούς του ασύρματου δικτύου που θες να συνδεθείς και να κάνεις επέκταση θα τους δώσεις στο security tab του tplink

αλλιώς δεν δουλεύει

δηλαδή ο κωδικός που δίνεις εκεί είναι και για τα 2 και για να συνδεθεί στο router και για να κάνει αναμετάδοση.

δεν μπορείς πχ σε ένα ξεκλείδωτο router να κλειδώσεις τον repeater

Μαλλον αυτο ειναι το λαθος μου.Δεν εχω εισαγει κωδικο πουθενα. Νομιζα οτι μολις συνδεθω(μετα την αναμεταδωση) θα βαλω κωδικο.

Το δοκιμαζω και θα σας πω. Δεν καταλαβα που ακριβως βαζω τον κωδικο,αλλα πιστευω οτι θα βρω.

Δημοσ.

Μαλλον αυτο ειναι το λαθος μου.Δεν εχω εισαγει κωδικο πουθενα. Νομιζα οτι μολις συνδεθω(μετα την αναμεταδωση) θα βαλω κωδικο.

Το δοκιμαζω και θα σας πω. Δεν καταλαβα που ακριβως βαζω τον κωδικο,αλλα πιστευω οτι θα βρω.

Το θέμα είναι ότι την ip .0.254 την βάζεις στο LAN και μπορείς και μπαίνεις στο interface. Οκ μέχρι εδώ.

Μετά η μόνη ip που σου δίνεται να αλλάξεις αν θελήσεις είναι στο dhcp στο Default gateway (optional) εφόσον βέβαια το κάνεις και enable.

Έχει νόημα όμως εφόσον το δουλεύεις σαν απλό universal repeater;

Δημοσ.

Καλημέρα.

Λοιπόν πήρα το tp link wa701 αλλά δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει.

Πιο συγκεκριμένα:

το ασύρμτο μόντεμ-ρούτερ μου (Netfaster IAD 2 ης HOL) έχει ip 192.168.2.1 με ενεργοποιημένο το WDS και κλειδί WEP.

Το tp link wa701 έχω δώσει ip 192.168.2.120

Τι άλλες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να συνδεθεί το tp link ασύρματα με το Netfaster και να δώσει ίντερνετ ενσύρματα σε μια HDTV που έχω στο σαλόνι??????????

Και τι ρυθμίσεις πρέπει να έχει η HDTV(Samsung LE46C650)??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

θα το βάλεις client mode.

στη σελίδα ασφαλειας θα βάλεις το κωδικό του ασυρματου σου.

μετά θα διαλέξεις από τι λίστα τον ασυρμάτων το δικό σου. 

αφού πλέον το pc σου θα έχει inet μέσο του tplink είσαι έτοιμος

αφού κάνεις όλα αυτά, βγάζεις το καλώδιο από το pc σου και το συνδέεις στη τηλεόραση. και ο dhcp του router σου θα δώσει ip στην τηλεόραση.

επίσης διαβάζουμε και κάνα manual (είναι στο CD και έχει και στο site) δεν τα περιμένουμε όλα έτοιμα από το forum

γιατί έχεις ακόμα WEP???

τι περιμένεις να κάνει stream στην tv το ασύρματο????

Δημοσ.

επίσης διαβάζουμε και κάνα manual (είναι στο CD και έχει και στο site) δεν τα περιμένουμε όλα έτοιμα από το forum

γιατί έχεις ακόμα WEP???

τι περιμένεις να κάνει stream στην tv το ασύρματο????

μια χαρά τα λέει και στο μάνουαλ αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω ποιο mode κάνει για την περίπτωσή μου.

Τι εννοείς με το WEP?

Το streaming είναι ένα από τα πράγματα που θέλω να κάνω αλλά δεν καίγομαι κιόλας μιας και η τιβι έχει καρφωμένο σκληρό με κάμποσες ταινίες 1080π.

Θα ήθελα όμως να έχει ιντερνετ ας πούμε...

τα δοκιμάζω και ξανάρχομαι!

Δημοσ.

Δυστυχώς τζίφος.

Ενώ το λάπτοπ έχει κανονικά νετ (οι ρυθμίσεις της κάρτας είναι στο αυτόματο -ip και dns), μόλις βάζω το καλώδιο στην τιβι δεν έχει σύνδεση.

Πιο συγκεκριμένα η τιβι έχει 2 ρυθμίσεις: αυτόματα και χειροκίνητα.

στο αυτόματο, τρέχει το τεστ ως εξής:

διευθυνση MAC - ok

διεύθυνση ip, υποδίκτυο, πύλη, διακομιστής DNS - error

ping πύλης

δοκιμή υπηρεσιών διαδικτύου

στο χειροκίνητο καρφώνω ip 192.168.2.12

μάσκα υποδικτύου 255.255.255.0

πύλη 192.168.2.120 (του tp-link)

DNS 192.168.2.1 (του Netfaster)

και τα αποτελέσματα του τεστ:

διευθυνση MAC - ok

διεύθυνση ip, υποδίκτυο, πύλη, διακομιστής DNS - ok

ping πύλης - ok

δοκιμή υπηρεσιών διαδικτύου - error

καμιά ιδέα?????

Δημοσ.

Παιδιά, σας επισυνάπτω τα setting του modem-router και του repeater. Αν και συνδέομαι κανονικά στο repeater δεν έχω πρόσβαση στο modem-router και κατά συνέπεια και στο ίντερνετ. Τα φώτα σας...

post-59137-0-52855500-1292338372_thumb.png

post-59137-0-00828000-1292338377_thumb.png

post-59137-0-86449200-1292338381_thumb.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...