Προς το περιεχόμενο

θέλω ενισχύσω το wifi

bliss x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να έχεις αυτό για ασύρματο repeater, το ρυθμίζεις από το web interface σε λειτουργεια universal repeater. TP-Link-TL-WA5110G-54Mbps-High-Power-Wireless-Access-Point

TP-LINK-TL-WA730RE-150Mbps-AP-/-Wireless-Range-Extender

Η καλύτερη λύση για να μπορείς να συνδέεις και το Wi.

Διαφορετικά αν θες ενα απο τα καλυτερα usb ασυρματα για καλυτερο σημα δοκιμασμενο κιολας με πολυ καλα αποτελεσματα. WIFISTATION-WLAN-USB-ADAPTER-24-GHz-80211gn-1000mW

Τα usb wifi δεν μπορούν να είναι repeaters, εκτος και αν εχεις 2 wifi γεφυρωμένα μεταξυ τους το ενα θα μπενει στο ασυρματο και το αλλο θα ειναι σε ad-hoc mode για να μοιράζει ιντερνέτ, όλα αυτά πάνω σε ανοιχτό υπολογιστή.

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πως μπορώ να ξεχωρίσω πια είναι repeater? ψάχνω στο internet και βλέπω: Access Point , Bridge ,TP-Link.Όλα αυτά κάνουν την ίδια δουλειά? δηλαδή είναι repeaters?

Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός και ευχάριστο για την υπομονή σας.

Δημοσ.

Παιδιά με auto:http://global.level1.com/Solutions/Business-Indoor-Wireless/Access-Points/WAP-6011/1224.html θα κάνω δουλειά η χρειάζομαι και την συσκευή 'Fast ethernet switch" όπως δείχνει και το Διάγραμμα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χθες το παράλαβα το "tp-link wa801nd" το έστησα σε λειτουργία Repeater και όλα δουλεύουν μια χαρά :rolleyes:

Τώρα θα πρέπει να το κλειδώσω και θέλω να ρωτήσω αν το κλειδώσω θα κλειδώσει μονο το σήμα που στέλνει το δικό μου Repeter η και του router? επίσης μπορώ να αλλάξω όνομα του δικού μου σήματος να φαίνονται σαν δυο διαφορετικά δίκτυα?

Δημοσ.

πρέπει να βάλεις WPA κωδικό στο router

και μετά συνδέεις ξανά το tp-link με το pc

και στο πεδίο ασφάλεια που έχει του δίνεις τον ίδιο κωδικό με ότι έβαλες στο router. 

να κλειδώσει το 1 από τα 2 δεν γίνετε στην συνδεσμολογία repeater

Δημοσ.

Αν το βάλω σε λειτουργία Access point γίνετε? και την είναι το Wireless radio?

Συγγνώμη αλλα είμαι εντελώς άσχετος με αυτά :huh:

Δημοσ.

Ok δεν γίνετε το πρόβλημα είναι ότι ο αδερφός μου έχει Cita με κλειδί WPA 2 και έχει απενεργοποίηση το κλειδί για να πάρω το σήμα με το repeater γιατί το repeater που έχω δεν υποστηρίζει κλειδί WPA 2 σε λειτουργία repeater

Δημοσ.

συγγνώμη λάθος Λέει ότι ο τύπος κρυπτογράφησης WPA2 δεν είναι διαθέσιμος στην λειτουργία bridge.αν βάλω κλειδί στο Reapeter θα κλειδώσει και το routr η θα πρέπει να βάλω πρώτα στο router και μετά το ίδιο κλειδί στο Reapeter?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...