takos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μπορείς να έχεις αυτό για ασύρματο repeater, το ρυθμίζεις από το web interface σε λειτουργεια universal repeater. TP-Link-TL-WA5110G-54Mbps-High-Power-Wireless-Access-Point TP-LINK-TL-WA730RE-150Mbps-AP-/-Wireless-Range-Extender Η καλύτερη λύση για να μπορείς να συνδέεις και το Wi. Διαφορετικά αν θες ενα απο τα καλυτερα usb ασυρματα για καλυτερο σημα δοκιμασμενο κιολας με πολυ καλα αποτελεσματα. WIFISTATION-WLAN-USB-ADAPTER-24-GHz-80211gn-1000mW Τα usb wifi δεν μπορούν να είναι repeaters, εκτος και αν εχεις 2 wifi γεφυρωμένα μεταξυ τους το ενα θα μπενει στο ασυρματο και το αλλο θα ειναι σε ad-hoc mode για να μοιράζει ιντερνέτ, όλα αυτά πάνω σε ανοιχτό υπολογιστή.
bliss x Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 πως μπορώ να ξεχωρίσω πια είναι repeater? ψάχνω στο internet και βλέπω: Access Point , Bridge ,TP-Link.Όλα αυτά κάνουν την ίδια δουλειά? δηλαδή είναι repeaters? Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός και ευχάριστο για την υπομονή σας.
bliss x Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά με auto:http://global.level1.com/Solutions/Business-Indoor-Wireless/Access-Points/WAP-6011/1224.html θα κάνω δουλειά η χρειάζομαι και την συσκευή 'Fast ethernet switch" όπως δείχνει και το Διάγραμμα?
Dark_son20 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 έχεις προσέξει ότι στο post 4 σου έχω πει?
bliss x Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Τελικά παράγγειλα αυτό: http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?class=&content=spe&pmodel=TL%2DWA801ND Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για την βοήθεια!
Dark_son20 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 θα επιστρέψεις για οδηγίες μόλις το παραλάβεις μην αγχώνεσαι
bliss x Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Χθες το παράλαβα το "tp-link wa801nd" το έστησα σε λειτουργία Repeater και όλα δουλεύουν μια χαρά Τώρα θα πρέπει να το κλειδώσω και θέλω να ρωτήσω αν το κλειδώσω θα κλειδώσει μονο το σήμα που στέλνει το δικό μου Repeter η και του router? επίσης μπορώ να αλλάξω όνομα του δικού μου σήματος να φαίνονται σαν δυο διαφορετικά δίκτυα?
Dark_son20 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 πρέπει να βάλεις WPA κωδικό στο router και μετά συνδέεις ξανά το tp-link με το pc και στο πεδίο ασφάλεια που έχει του δίνεις τον ίδιο κωδικό με ότι έβαλες στο router. να κλειδώσει το 1 από τα 2 δεν γίνετε στην συνδεσμολογία repeater
bliss x Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Αν το βάλω σε λειτουργία Access point γίνετε? και την είναι το Wireless radio? Συγγνώμη αλλα είμαι εντελώς άσχετος με αυτά
Dark_son20 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 αν το βάλεις σε λειτουργία Access point γίνετε. αλλά μετά θα πρέπει να το συνδέσεις με καλώδιο με τον router. οπότε δεν είναι repeater πλέον
bliss x Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Ok δεν γίνετε το πρόβλημα είναι ότι ο αδερφός μου έχει Cita με κλειδί WPA 2 και έχει απενεργοποίηση το κλειδί για να πάρω το σήμα με το repeater γιατί το repeater που έχω δεν υποστηρίζει κλειδί WPA 2 σε λειτουργία repeater
Dark_son20 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 το 701 μοντέλο υποστηρίζει κανονικά WPA2 είσαι σίγουρος ότι το 801 δεν υποστηρίζει?
bliss x Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 συγγνώμη λάθος Λέει ότι ο τύπος κρυπτογράφησης WPA2 δεν είναι διαθέσιμος στην λειτουργία bridge.αν βάλω κλειδί στο Reapeter θα κλειδώσει και το routr η θα πρέπει να βάλω πρώτα στο router και μετά το ίδιο κλειδί στο Reapeter?
Dark_son20 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 πρώτα στο router και μετά θα το δώσεις και στην καρτέλα security στο TP-link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.