Προς το περιεχόμενο

Δεν λειτουργούν αρχεία exe όταν τα κάνω unzip

damoclesword

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμπιεσμένα αρχεία εφαρμογών .exe όταν είναι συμπιεσμένα και τα τρέχω μέσα απο το Winrar εκτελούνται κανονικά, αλλά αν τα εξάγω σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέρος δεν εκτελούνται. Δοκίμασα να τα τσεκάρω για προβλήματα συμβατότητας, μάταια όμως. Τι μπορώ να κάνω; γνωρίζει κάποιος;:fear:

Δημοσ.

Μια τυχαια σκεψη...

Οταν τα τρεχεις μεσα απο το winrar, αυτα αποσυμπιεζονται μεσα στον αντιστοιχο φακελο temp του χρηστη σου. Εκει λογικα εχεις δικαιωματα εκτελεσης.

Οταν τα αποσυμπιεζεις εσυ σε καποιο φακελο, τα οσα περιεχονται σε αυτον εχουν δικαιωματα εκτελεσης?

Ειναι λιγο περιπλοκο να το δεις. Στα xp εινια δεξι κλικ > Ιδιοτητες > Ασφαλεια (αν υπαρχει η καρτελα) και απλα βλεπεις τι δικαιωματα εχει ο χρηστης πανω στο φακελο.

Δημοσ.
Μια τυχαια σκεψη...

Οταν τα τρεχεις μεσα απο το winrar, αυτα αποσυμπιεζονται μεσα στον αντιστοιχο φακελο temp του χρηστη σου. Εκει λογικα εχεις δικαιωματα εκτελεσης.

Οταν τα αποσυμπιεζεις εσυ σε καποιο φακελο, τα οσα περιεχονται σε αυτον εχουν δικαιωματα εκτελεσης?

Ειναι λιγο περιπλοκο να το δεις. Στα xp εινια δεξι κλικ > Ιδιοτητες > Ασφαλεια (αν υπαρχει η καρτελα) και απλα βλεπεις τι δικαιωματα εχει ο χρηστης πανω στο φακελο.

ναι, κάτι σχετικό μου είπε κι ένας φίλος. Παίζει δηλ αν είμαι administrator ή user νομίζω. αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Είμαι ο μοναδικός χρήστης του συγκεκριμένου υπολογιστή και δεν είχα κάνει τέτοιο διαχωρισμό σε προφίλ, ούτε κάποιου είδους ασφάλεια για μην μπαινει άλλος έχω καν ενεργοποιημένη.Στα ΧΡ τα ίδια αρχεία λειτουργούν μια χαρά, στα 7, παρά τον έλεγχο συμβατότητας και την ανάλογη αλλαγή, τίποτα.

Δημοσ.
Δες αν τα associations είναι εντάξει : http://www.thewindowsclub.com/file-association-fixer-for-windows-7-vista-released .

ευχαριστώ πολύ, το κατέβασα αλλά δεν λειτούργησε πάλι το αρχείο όταν βρίσκεται εκτός του ζιπ φακέλου. Για να είμαι πιο συγκεκριμένος για το αρχείο το οποίο μου δημιουργεί πρόβλημα, είναι ένας downloader του greekddl, (το οποίο αν έχεις υπόψη σου λειτουργεί με αρχεία ανεβασμένα στο Rapidshare) και όταν πάω να το τρέξω μου γράφει το εξής:

(συνημμένο)

post-136492-129063140572_thumb.jpg

Δημοσ.

Εγώ που το έχω δοκιμάσει σε vista δουλεύει κανονικά.

Δοκίμασε να το αποσυμπιέσεις σε έναν απλό φάκελο, C:\GLDDL\

και βάλε μέσα τα αρχεία.

Φυσικά δεν θα αποσυμπιέσεις το gdd.jar αρχείο το οποίο πρέπει να είναι μέσα στον φάκελο με τα υπόλοιπα αρχεία.

Ίσως το antivirus να στο κόβει κατά την αποσυμπίεση και δεν το βρίσκεις για την εκτέλεση.

Δημοσ.
Εγώ που το έχω δοκιμάσει σε vista δουλεύει κανονικά.

Δοκίμασε να το αποσυμπιέσεις σε έναν απλό φάκελο, C:\GLDDL\

και βάλε μέσα τα αρχεία.

Φυσικά δεν θα αποσυμπιέσεις το gdd.jar αρχείο το οποίο πρέπει να είναι μέσα στον φάκελο με τα υπόλοιπα αρχεία.

Ίσως το antivirus να στο κόβει κατά την αποσυμπίεση και δεν το βρίσκεις για την εκτέλεση.

εδώ μάλλον πρέπει να βρίσκεται η πατάτα μου! επειδή το αρχειάκι είχε κατάληξη exe σκέφτηκα οτι είναι οκ να το βγάλω απο το φάκελο και να το στείλω μόνο του στην επιφάνεια εργασίας. αλλά μου το χαρακτήριζε ως jar το παράθυρο που παράθεσα παραπάνω. αρα τα jar πρέπει να τρέχουν μέσα στο φάκελο μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία που περιέχει, ειναι δεν είναι σε μορφή zip, αν κατάλαβα καλά;

Δημοσ.

Το εν λόγω πρόγραμμα, όπως και το jdownloader τρέχει σε περιβάλλον java. Το exe στην ουσία είναι μόνο το launcher της εφαρμογής.

Το gdd.jar είναι το πρόγραμμα και αν το τρέξεις απευθείας θα σου ανοίξει πάλι το gddl.

Ποτέ δεν κάνουμε αυτό που έκανες σε προγράμματα, εκτός αν είμαστε απολύτως σίγουροι ότι δεν χρειάζεται τίποτα από τα υπόλοιπα που περιέχει ο φάκελος.

Αν θέλεις να το τρέχεις από την επιφάνεια εργασίας κάνε μια συντόμευση εκεί.

Δημοσ.
Το εν λόγω πρόγραμμα, όπως και το jdownloader τρέχει σε περιβάλλον java. Το exe στην ουσία είναι μόνο το launcher της εφαρμογής.

Το gdd.jar είναι το πρόγραμμα και αν το τρέξεις απευθείας θα σου ανοίξει πάλι το gddl.

Ποτέ δεν κάνουμε αυτό που έκανες σε προγράμματα, εκτός αν είμαστε απολύτως σίγουροι ότι δεν χρειάζεται τίποτα από τα υπόλοιπα που περιέχει ο φάκελος.

Αν θέλεις να το τρέχεις από την επιφάνεια εργασίας κάνε μια συντόμευση εκεί.

Καλά τόσο καιρό δεν είχα δοκιμάσει να το κάνω συντόμευση, παρά μόνο αντιγραφή-επικόλληση. Νόμιζα πως θα είχε τα ίδια αποτελέσματα. Μόλις το έκανα συντόμευση λοιπόν και λετουργεί έτσι μια χαρά! χίλια ευχαριστώ!:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...