Προς το περιεχόμενο

logitech z-506 vs z-523

christos_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,θα ήθελα να αγοράσω ηχεία και έχω σκοπό να δώσω μέχρι 80-90 ευρώ.Είμαι ανάμεσα στα logitech z-506 και τα z-523...τα θέλω κυρίως για μουσική,αλλά και για ταινίες...ποια η γνώμη σας;

Δημοσ.

Να ανεβασεις το budget σου λιγακι και να παρεις τα M-audio studiophile AV40 ή Ζ-2300(ειδικα αυτα). Εξαιρετικα απο αποψης ποιοτητας ηχου και ποιοτητας κατασκευης. Μην τα τσιγκουνευτεις τα 50-60 ευρω παραπανω. Το συστημα ηχου αυτο θα σε βγαλει ασπροπροσωπο για πολλα χρονια μπροστα.

Δημοσ.

Αξιζει δηλαδη να δωσεις 153 ευρω για τα Logitech Z-2300;

Δημοσ.

Με τα 10000 (οχι με τα 1000). Η διαφορα ειναι τεραστια σε σχεση με αυτα που εβαλες αρχικα. Σκεψου οτι ειναι "επενδυση" τα συγκεκριμενα ηχεια. Δεν ειναι κατι που θα το αγορασεις για να κανεις απλα τη δουλεια σου και να τελειωνεις. Οσα PC και να αλλαξεις, οσες τηλεορασεις και να βαλεις τα συγκεκριμενα ηχεια δεν προκειται να τα αλλαξεις συντομα.

Δημοσ.

πηγαινε για τα ζ-506 αν ειναι λιγο καλυτερα απο τα χ-540 τοτε εχεις μια χαρα ηχεια λιγια ενταση θα εχουν αν θελεις να τα βαλεις φουλ και να κουφανεις γειτονες αλλα εχουν μια χαρα ποιοτητα ειναι 5.1 που σε ταινιες και παιχνιδια ειναι καλυτερα.

τωρα για το μπασσο θα σε απογοητευση αλλα δεν γινεται να τα εχουμε ολα ;) (οχι οτι δεν βαραει αλλα δεν θα το νιωθεις και παρα πολυ)

Δημοσ.

επειδη διαβαζα χτες για τα συγκεκριμενα ηχεια (Ζ506), δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασαν τα χαρακτηριστικα τους σε σχεση με τα Χ-540. δεν τα εχω ακουσει, βεβαια, αλλα.....

ιδια watt, δεν εχει τηλεκοντρολ, δεν μπορεις να τα βαλεις σε τοιχο..., κριμα!! υποτιθεται οτι η επομενη γενια ειναι καλυτερη..!

τα Χ540 τα εχω και τα ξερω. για τα λεφτα τους ειναι αριστα!

στα Ζ2300 και τα M-audio studiophile AV40, ειναι αλλη κατηγορια βεβαια. καλυτερη, αλλα 2 ηχεια, οχι 5.1!

Δημοσ.

Πωλούνται Ζ2300 καινούρια αρκετά χαμηλότερα απ τα 160 που έχουν στο κατάστημα. Pm me αν ενδιαφέρει κάποιον σας :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...