Προς το περιεχόμενο

Renault 19 erotisi

anarmostos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά,

ο φωτισμός των οργάνων του ταμπλό.... ΤΑ ΦΤΥΣΕ!

Έχει κανείς καμία ιδέα πώς μπορώ να το φτιάξω χωρίς να δώσω τα ωραία μου λεφτά στη Renault...

Αν υπάρχει κάποιο link στο νετ θα ήμουν υπόχρεος...

Έψαξα στο renault.com αλλά τίποτα...

Ευχαριστώ πολύ...

Ανάρμοστος.

Δημοσ.

ean den sou exei kaei kapoia asfaleia (koita sto vivlio tou kataskeuasti na deis poia asfaleia dinei sta lampakia sto tamplo) ....nomizo oti i pio kali lisi einai na psakseis sto inet gia forum sxetika me to amaxi sou.

Δημοσ.

καθε τετραγωνο εχει και ενα ηλεκτρολογειο αυτοκινητων,δεν ειναι αναγκη να πας στο επισημο service για ενα μικροπροβληματακι.

Δημοσ.

apo thn empeiria mou me renault ama to pas na sto ftiaksoun tha sou poune pws den einai sigouroi ti akribws ftaiei, tha sou poun na allakseis tablo, zantes , akrobara kai takakia , tha se xrewsoun 10000eyropoula kai meta apo ena mhna tha sou ksanakaoun

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Παιδιά,

ο φωτισμός των οργάνων του ταμπλό.... ΤΑ ΦΤΥΣΕ!

Έχει κανείς καμία ιδέα πώς μπορώ να το φτιάξω χωρίς να δώσω τα ωραία μου λεφτά στη Renault...

Αν υπάρχει κάποιο link στο νετ θα ήμουν υπόχρεος...

Έψαξα στο renault.com αλλά τίποτα...

Ευχαριστώ πολύ...

Ανάρμοστος.

αν δεν εχει καψει ασφαλεια εχει κατω απο το τιμονι ενα ρυθμιστη.αποσυνδεσε τον και ενωσε τα καλωδια μεταξυ τους.αν αναψει θελει καθαρισμα ο ρυθμιστης η αλλαγμα αλλιως ενωσε τα καλωδια μεταξυ τους και εισαι οκ

• Super Moderators
Δημοσ.

6.5 χρόνια μετά αν δεν το είχε φτιάξει δεν θα είχε Renault πια αλλά Peugeot 2...

raise_thread.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...