tiger! Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Έχω έναν imac 21,5 από τον Δεκέμβρη και έχω εδώ και ένα μήνα προβλήματα με το superdrive.. Δεν βγάζει τα cd! Τα περισσότερα ήθελε δύο ή τρεις ή τέσσερις φορές να πατήσω για να βγουν.. Τώρα όμως δεν το βγάζει με τίποτα.. Τα έχω δοκιμάσει όλα.. Και επειδή έχω και windows 7 δοκίμασα και από εκεί ότι μπορούσα. Έχω για περίπου ένα μήνα εγγύηση ακόμα αλλά επειδή δεν έχω δεύτερο υπολογιστή και τον χρειάζομαι, δεν υπάρχει περίπτωση να τον στείλω για service. Σε έναν φίλο μου που έστειλε το ασύρματο πληκτρολόγιο έκανε 1,5 μήνα να έρθει!!! Σκεφτόμουν την επιλογή του εξωτερικού dvd player. Θέλω να μου προτείνετε κάποιον που να δουλεύει με τα mac... Και επίσης επειδή έχει μείνει ένα dvd μέσα τι να κάνω για να βγει ή τουλάχιστον αν υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιήσω το Superdrive για να μη γίνει καμιά μαλακία με τις τόσες προσπάθειες που κάνει κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή.
Palp Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο πρώτα τo κατάστημα iStorm να ρωτήσεις αν μπορούν να σου το αλλάξουν επιτόπου ή μέσα σε 1-2 μέρες (αν μένεις αθήνα φυσικά αλλιώς είναι δύσκολο με μεταφορικές κτλ). Είναι κρίμα να μείνεις με το ελλατωματικό DVD.
kpartsi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Εδώ υπάρχουν μερικά κόλπα για να μπορέσεις να βγάλεις το DVD κολλημένο μέσα στο SuperDrive! Όντως το superdrive έχει βγει σε πάρα πολλούς ελαττωματικό, στο φορητό μου από τον πρώτο χρόνο τα έφτυσε. Δεν το άλλαξα γιατί ήθελα να αποφύγω ταλαιπωρίες και μέρες χωρίς υπολογιστή. Χρησιμοποιώ ένα εξωτερικό LG usb που λειτουργεί περίφημα.
tiger! Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο πρώτα τo κατάστημα iStorm να ρωτήσεις αν μπορούν να σου το αλλάξουν επιτόπου ή μέσα σε 1-2 μέρες (αν μένεις αθήνα φυσικά αλλιώς είναι δύσκολο με μεταφορικές κτλ). Είναι κρίμα να μείνεις με το ελλατωματικό DVD. Δυστυχως είμαι από Πάτρα και δεν θέλω να το ρισκάρω με μεταφορικές. Θα μπορούσα βέβαια να το πάω στο Πλαίσιο και να το αναλάβουν αυτοί αλλά φοβάμαι τι θα γίνει με τις μέρες! Παίζει όντως να γίνει τόσο γρήγορα?? Δηλαδή να το αλλάξουν επιτόπου και να μην περιμένω να έρθει από Αμερική το SuperDrive ή στην χειρότερη να στείλουν τον υπολογιστή Αμερικη. Γιατί αν είναι να πάρει λίγες μέρες (ακόμα και δέκα να πάρει) δεν είναι πολύ.. Εδώ υπάρχουν μερικά κόλπα για να μπορέσεις να βγάλεις το DVD κολλημένο μέσα στο SuperDrive! Όντως το superdrive έχει βγει σε πάρα πολλούς ελαττωματικό, στο φορητό μου από τον πρώτο χρόνο τα έφτυσε. Δεν το άλλαξα γιατί ήθελα να αποφύγω ταλαιπωρίες και μέρες χωρίς υπολογιστή. Χρησιμοποιώ ένα εξωτερικό LG usb που λειτουργεί περίφημα. Το εξωτερικό που έχεις έχει κάτι διαφορετικό για να παίζει σε mac ή όλα παίζουν κανονικά?
atheatos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δυστυχως είμαι από Πάτρα και δεν θέλω να το ρισκάρω με μεταφορικές. Θα μπορούσα βέβαια να το πάω στο Πλαίσιο και να το αναλάβουν αυτοί αλλά φοβάμαι τι θα γίνει με τις μέρες! Παίζει όντως να γίνει τόσο γρήγορα?? Δηλαδή να το αλλάξουν επιτόπου και να μην περιμένω να έρθει από Αμερική το SuperDrive ή στην χειρότερη να στείλουν τον υπολογιστή Αμερικη. Γιατί αν είναι να πάρει λίγες μέρες (ακόμα και δέκα να πάρει) δεν είναι πολύ.. Το εξωτερικό που έχεις έχει κάτι διαφορετικό για να παίζει σε mac ή όλα παίζουν κανονικά? Αν τρέχει καλά σε windows και δεν τρέχει καλά σε Mac τότε το πρόβλημα είνα αλλού... Εγώ έχω εξωτερικο usb blu ray writer της LG....και παίζει κανονικότα σε Mac OS X,δηλαδή γράφει blu ray dic data(αλλα δεν υπάρχει software να παίζει ταινιες blu ray) και νομίζω και τα υπόλοιπα εξωτερικά αλλων εταιριών λογικά θα είναι και αυτά plug n play....
tiger! Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Αν τρέχει καλά σε windows και δεν τρέχει καλά σε Mac τότε το πρόβλημα είνα αλλού...Εγώ έχω εξωτερικο usb blu ray writer της LG....και παίζει κανονικότα σε Mac OS X,δηλαδή γράφει blu ray dic data(αλλα δεν υπάρχει software να παίζει ταινιες blu ray) και νομίζω και τα υπόλοιπα εξωτερικά αλλων εταιριών λογικά θα είναι και αυτά plug n play.... Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Η ερώτηση ήταν γενικά για τον αν παίζει σε apple υπολογιστές, αλλά μάλλον την έθεσα λάθος! Δεν ήξερα ότι είναι plug n play.. Νόμιζα ότι και καλά θέλουν drivers.. Thanks!!
kpartsi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Η ερώτηση ήταν γενικά για τον αν παίζει σε apple υπολογιστές, αλλά μάλλον την έθεσα λάθος!Δεν ήξερα ότι είναι plug n play.. Νόμιζα ότι και καλά θέλουν drivers.. Thanks!! Και το δικό μου το LG είναι plug n play. Με την σύνδεση αναγνωρίστηκε αμέσως και ήταν έτοιμο για εγγραφή.
EstellePr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Για μένα, φτιάξε το. Στη Document είναι εξυπηρετικότατοι, plus, όταν ο iMac μου είχε κι αυτός πρόβλημα με superdrive και τους το πήγα, σε 2 μερούλες τον είχα ξανά αγκαλίτσα.
leonidas_fs Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Κατσε ρε φίλε..Απ'οτι κατάλαβα λές οτι στο OSX δεν σου ανοίγει και οτι στα Windows σου ανοίγει. Αν συμβαίνει αυτο τοτε δεν ειναι πρόβλημα συσκευης!! Αφου λειτουργεί ! ( Απλα σε αλλο λειτουργικο!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.