Προς το περιεχόμενο

Ταινιες στην TV μεσω PC

xouzel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Μια μικροαπορια εχω, αν μπορειτε να τη λυσετε παρακαλω. Θελω να συνδεσω p/c με tv μεσω hdmi, που ομως ΔΕΝ διαθετει προς στιγμης το p/c μου. α) Μπορω να βαλω hdmi τωρα, ή πρεπει να αλλαξω το p/c μου Β) αν τελικα κανω τη συνδεση (για να βλεπω ταινιες το θελω) θα εχω ΚΑΙ ηχο, ΚΑΙ εικονα μεσω του hdmi ;;;

Δημοσ.
χρειάζεσαι καρτα γραφικων

Καινουρια που να εχει hdmi, ε;; Το φανταστηκα γμτ μου. Αλλα θα εχω ΚΑΙ ηχο, ΚΑΙ εικονα μεσω του hdmi ;;;

Δημοσ.
Καινουρια που να εχει hdmi, ε;; Το φανταστηκα γμτ μου. Αλλα θα εχω ΚΑΙ ηχο, ΚΑΙ εικονα μεσω του hdmi ;;;

Ναι, θα έχεις κανονικά ήχο, ενεργοποιώντας από το μενού του ήχου να παίζει μέσω των ηχείων της τηλεόρασης. Κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.
Ναι, θα έχεις κανονικά ήχο, ενεργοποιώντας από το μενού του ήχου να παίζει μέσω των ηχείων της τηλεόρασης. Κανένα πρόβλημα.

Σας ζαλιζω, αλλα μηπως υπαρχει και καμια καλη προταση σε οικονομικα παντα πλαισια;;; (ΔΕΝ παιζω παιχνιδια, ΔΕΝ βλεπω ταινιες).

Δημοσ.

Πρωτού αγχωθείς πάντως να αλλάξεις τη κάρτα γραφικών σου, έχε στα υπόψην ότι μπορείς να συνδέσεις την τηλεόρασή σου και με την RGB έξοδο του υπολογιστή σου, και θα πάρεις τον ήχο κανονικά από τη κάρτα ήχου σου (τη συνδέεις στο αντίστοιχο "audio in" της τηλεόρασης) - απλά στο λέω για οικονομία μιας και δε θα δεις και καμιά τρελή διαφορά στην εικόνα

Δημοσ.
Πρωτού αγχωθείς πάντως να αλλάξεις τη κάρτα γραφικών σου, έχε στα υπόψην ότι μπορείς να συνδέσεις την τηλεόρασή σου και με την RGB έξοδο του υπολογιστή σου, και θα πάρεις τον ήχο κανονικά από τη κάρτα ήχου σου (τη συνδέεις στο αντίστοιχο "audio in" της τηλεόρασης) - απλά στο λέω για οικονομία μιας και δε θα δεις και καμιά τρελή διαφορά στην εικόνα

Να μια καλη προταση !! Να'σαι καλα φιλε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...