Προς το περιεχόμενο

Σχετικα με μακρια μαλλια.

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια προσπαθω εδω και καιρο να αφησω μαλλι.Η ερωτηση μου δεν ειναι ομως πως να μακρυνει γρηγορα,αλλα τι μπορει να κανεις κανεις για να ειναι εμφανισιμος με ολο αυτο το μαλλι να πεταει,πριν φτασει στο επιθυμιτο σημειο.

Δημοσ.

1ον να τα χαίρεται, όχι γιατί είναι μακρυά και πετάνε αλλά γιατί είναι γερά και δυνατά! Αν τα έχεις καιρό μακρυά και δεν είσαι και πολύ τυχερός-σπασίκλας με την περιποίησή τους θα αδυνατίσουν...

Ρώτα και εμένα που τα έχω από τα 14...είμαι 21.

2ον) Ανάλογα το στυλ σου τι θα τα κάνεις...αν είσαι rock δεν μασάς! Αν είσαι χύμα δεν μασάς! Αν είσαι μοντέρνος κτλ τα σηκώνεις όλα με μία κλήση προς τα πίσω 45 μοίρες και είσαι και καραμοδάτος!

3oν) Πηγαίνεις από κανένα κομμωτήριο (στην λούφα μαζί με την μάνα αν πάει) και ρίχνεις καμιά ματιά στα περιοδικά με χτενίσματα για άνδρες που το πιθανότερο θα υπάρχουν εκεί...το έχω κάνει και έχω μπει σε πειρασμό να τα κοντίνω για αρκετά από αυτά. Υπάρχει κάτι για κάθε στυλ, αλλά τα περισσότερα θέλουν λίγη τυρράνια με ζελέ και αφρούς!

Αυτάαα από μένα.

Imagine

Δημοσ.

Θελω να μακρυνουν σαν Darren hayes(insatiale γιατι στο καινουριο του τα εκοψε!)η απο τους red hot chilly peppers των μελαχρινο!Αλλα ειναι πολυ πυκνα και σκληρα πως θα μαλακωσουν και θα πεσουν?Μεχρι και η κομμωτρια μολις της το ειπα ειπε πως δεν κανουν!Αλλα εγω ειμαι πεισματαρης και δεν ακουω κανεναν!(δυστυχως!).Α επισης κατι για κορδελα εχω ακουσει αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα εδω,μαλλον θα κατεβω καμμια γλυφαδα για να βρω.

Ευχαριστω φιλε Imagine κανας αλλος να βοηθησει\ βρει καμμια λυση?

P.s.Ποσο καιρο θα παρει για να μακρυνουν τοσο?(Μεχρι το λαιμο)

Δημοσ.

Τα φυσιολογικά μαλλιά μακραίνουν περιπου 1,5 πόντο τον μήνα αλλά αυτό παίζει...αν τα έπαιρνες πολύ κοντά και έχουν δυναμώσεις οι πρώτοι μήνες θα είναι πιο "παραγωγικοί"...

Είναι στον άνθρωπο...τα δικά μου μεγαλώνουν γρηγορότερα από άλλους...της κοπελιάς μου απίστευτρα γρήγορα!!! Κοντά 2 πόντους το μήνα!

Βέβαια αν τα μαλλιά σου είναι σπαστά ή σγουρά δεν φαίνεται το πραγματικό τους μήκος...

Για ίσιωμα, μόνο πιστολάκι...αν είναι κατατσαρά πολύ απίθανο να ισιώσουν μόνα τους...

Imagine

Υ.Γ. Μην βάλεις κορδέλα...γιατί θα είσαι αχ καλέ τρέλλα! Προσωπική άποψη...be free μέχρι να μπορείς να τα πιάσεις με ένα λαστιχάκι και άσε τις κορδέλες! Καλύτερα να τα έχεις ελεύθερα γενικότερα δηλαδή και να τα συνηθίσεις τα μαλλιά σου...αλλιώς θα τα έχεις όλη την ώρα πιασμένα και όποτε τα αφήνεις κάτω όλη την ώρα θα σε ενοχλούν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...