telis_petsotis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 ο σκληρος ειναι 120 κ τα 80 δε φαινονται απο τα win γιατι εχω λινουξ. φαινεται δηλαδη σα να εχω 40αρη δισκο. αν κανω defrag στον c οπου εχω τα win7 θα επηρεαστουν κ τα υπολοιπα διαμερισματα; κ αν ναι τι επιπτωσεις θα εχουν για το πρωτευον λειτουργικο μου;
washcloud Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Γιατί να "επηρρεαστούν"; (Που και να επηρρεαζόντουσαν, μόνο θετικά θα ήταν) (Το πρωτεύον, τα Win δεν είναι; ) Τεσπα η ανασυγκρότηση αφορά διαμερίσματα (τα οποία είναι αυθύπαρκτες υποστάσεις) και όχι τον δίσκο, οπότε κάνεις ό,τι θες
telis_petsotis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Γιατί να "επηρρεαστούν"; (Που και να επηρρεαζόντουσαν, μόνο θετικά θα ήταν) (Το πρωτεύον, τα Win δεν είναι; ) Τεσπα η ανασυγκρότηση αφορά διαμερίσματα (τα οποία είναι αυθύπαρκτες υποστάσεις) και όχι τον δίσκο, οπότε κάνεις ό,τι θες το πρωτευον ειναι τα λινουξ. απλα δεν ηξερα αν "πιανει" ολο το δισκο η μονο τα διαμερισματα κ σ'ευχαριστω πολυ για την επεξηγηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.