Fish!!! Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Παιδία καλησπέρα έχω πρόβλημα με ένα παιχνίδι στον υπολογιστή και απλά θέλω να ρωτήσω σε ποίο Forum να φτίαξω topic?
ChrisAce Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Στα games; Κάντο και αν χρειαστεί στο κάνουμε move. Ελπίζω να μιλάς για γνήσιο παιχνίδι.
parsifal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Κατ' αρχάς, δε δημιουργείς απευθείας thread. Πρώτα: 1. Κάνεις αναζήτηση μήπως υπάρχει στην ενότητα PC Games κάποιο μεγάλο (δεν είναι ανάγκη να είναι σώνει και καλά sticky) thread που να συζητιέται το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν βρεις τέτοιο, ποστάρεις εκεί 2. Αν όχι, τότε μπορείς να δημιουργήσεις ένα νέο θέμα. Είτε στην ενότητα PC Games είτε στην ενότητα Software, καλύτερα όμως στην πρώτη 3. Αν και τα ευκολώς εννοούμενα λένε ότι παραλείπονται: «Σεβόμαστε τους Όρους Χρήσης του Insomnia». Θέματα που αφορούν cracks κλπ. δεν επιτρέπονται
iBlack Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας!! Απλά ήθελα να πω ότι είμαι και εγώ εδώ και εύχομαι να πάνε όλα καλά (έχει μαλλιάσει πια η γλώσσα του parsifal να λέει τα ίδια και τα ίδια). Και επαναλαμβάνω να πάνε όλα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.