VAG222 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά έχω ένα Toshiba satelite M70 - 192.. Το θέμα είναι ότι μάλλον τα έπαιξε η κάρτα γραφικών του (μία ΑΤΙ Χ700Μ) και δεν ξέρω τι κάρτα γραφικών να βάλω..Είναι κάτι πρωτο/λα mxm , mxm2 κτλ αλλά δεν ξέρω ούτε πιο έχω ούτε τι μπορώ να βάλω..Μπορεί να με βοηθήσει κανείς ???
stefoss Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά έχω ένα Toshiba satelite M70 - 192.. Το θέμα είναι ότι μάλλον τα έπαιξε η κάρτα γραφικών του (μία ΑΤΙ Χ700Μ) και δεν ξέρω τι κάρτα γραφικών να βάλω..Είναι κάτι πρωτο/λα mxm , mxm2 κτλ αλλά δεν ξέρω ούτε πιο έχω ούτε τι μπορώ να βάλω..Μπορεί να με βοηθήσει κανείς ??? Δες σχετικά με mxm εδώ http://www.mxm-upgrade.com . Γενικά πάντως για να βεβαιωθείς αν έχεις mxm κάρτα πρέπει να το ανοίξεις και να δεις. Υπάρχει και η περίπτωση το chip της κάρτας γραφικών να είναι κολλημένο στη μητρική.
VAG222 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 το έχω κάνει εντελώς βίδες...Δεν είναι κολλημένω αλλα πως θα καταλάβω αν όλη αυτή η κάρτα (vga) έιναι όντως mxm και όχι κάτι άλλο???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.