theomalegan Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Για τον τύπο που εσπαγε τα κλειδιά της νοβα και μπορούσε να έχει νόβα τζαπα οκ! Αλλά το να πουλάς σε άλλους την \"μαγκια\" που με σκοπό να βγάλεις λεφτά είναι άλλη ιστορία.
QQTilt Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Αν εξαιρέσεις το ελληνικό πρωτάθλημα (είμαι γαύρος, άρα και γι αυτό μόνο για τα εκτός έδρας μ ενδιαφέρει..) δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο απ το Conx TV που έχω με 15ε το μήνα. Με το οποίο επίσης δεν έχω το άθλιο ταψί στο μπαλκόνι..
powpow Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 δεν πανε καλυτερα να πιασουνε καναν ληστη/τρομοκρατη που εχουνε καταφαει ολη την αθηνα, απο το να κειτανε τι κανει ο καθενας σπιτι του λεω εγω.
antonl Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Αν εξαιρέσεις το ελληνικό πρωτάθλημα (είμαι γαύρος, άρα και γι αυτό μόνο για τα εκτός έδρας μ ενδιαφέρει..) δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο απ το Conx TV που έχω με 15ε το μήνα. Με το οποίο επίσης δεν έχω το άθλιο ταψί στο μπαλκόνι.. Ο καθένας έχει διαφορετικές τηλεοπτικές «ανάγκες».
TwitterLover Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Εμεις ειμαστε forthnet και μας εδωσε τζαμπα Nova 12 μηνες το Start Pack. Μολις τελειωσει σιγα μη πληρωσουμε. Θα την κοψουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα