Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και πυο να δειτε τι πληρωνουν τα μαγαζια που εχουν νοβα.

Εκεινους τους πινουν το αιμα.Θα μου πεις κανουν τρελους τζιρους λογω της μπαλας αλλα οκ...

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για τον τύπο που εσπαγε τα κλειδιά της νοβα και μπορούσε να έχει νόβα τζαπα και να μην πληρώνει 70 ευρώ τα οποία δεν αξίζουν την υπηρεσία, εχω να του πω ένα μεγάλο μπράβο! Αλλά το να πουλάς σε άλλους την "μαγκια" που έκανες για προς όφελος σου, με σκοπό να βγάλεις λεφτά είναι ΚΛΕΨΙΑ και πρέπει να τιμωρείτε.

Σαν συνδρομητής novacinema1 kai novasport1 μόνο θεωρώ την υπηρεσία που πληρώνω κοντα στα 30 ευρώ απλά απαράδεκτη. Τους τελευταίους μήνες δείχνουν ματσ 10ετίας (ΟΣΦΠ-ΑΕΚ-ΠΑΟ κτλ)!!! Λες και τώρα που γίνανε vintage γουστάρουμε περισσότερο!! Τα αγγλικά ματσ με αγγλο speaker λες και ο πατέρας μου θέλει να μάθει στα 55 του αγγλικά. Εγώ στην "οικονομική κρίση" πληρώνω τα ίδια, ενώ η Νοβα μείωσε την "ποιότητα που είχε κάποτε".

Πως περιμένουνε ΑΥΤΟΙ να αποκτήσει ο κόσμος συνείδηση, όταν οι ίδιοι είναι εκμεταλευτές(το λιγότερο που μπορώ να πω).

Δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιους είναι μεγάλο πράγμα να δουν τον Παοκ, την Αεκ, κτλ. και είναι δικαίομα τους. Το να έχεις απαγορευτικές τιμές, να εκμεταλεύεσαι την αναγκη τους και να στερείς απο κάποιους αυτο το δικάιωμα είναι το λιγότερο ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ. Αν βρεθεί μια μέση λύση, δεν θα υπάρχει η ανάγκη να κλέυει ο ένας τον άλλο!

Δημοσ.

Με ζαλιζουν διαρκως απτη φορθνετ/νοβα για την δωρεαν υπηρεσία της νοβα.

Αλλά δεν ειμαι θυμα οπως πολλοι συμπολιτες μας να παρω τζαμπα το πακετακι το οποιο δεν ειναι τιποτα ουσιαστικα και επειτα να πεσω στη παγιδα να τους δινω 70ε για να βλεπω μια μπαλα.

Για τις ταινιες ουτε λογος, στο 2010 ζουμε.

Ζητω το live streaming για τα ξενα πρωταθληματα που ειναι και δωρεαν.

Δημοσ.
Ο παρανομος ειναι και αυτος που το πουλαει και αυτος που το παιρνει σωστα?

Προφανώς και οι δύο είναι παράνομοι απλά αυτός που δίνει και που έχει σκοπό το κέρδος αντικαθιστά τον νόμιμο εκδότη οπότε και όσα μάζεψε από την "μαγκιά" του θα τα πληρώσει στο πολλαπλάσιο.

Πάνω στην ίδια λογική στέκονται και οι file hosters αλλά και τα public p2p σε αντίθεση με τα private και f2f. Απλά εκείνες είναι επιχειρήσεις και έχουν μεγάλα νομικά τμήματα για να τους καλύψουν ενώ ο 35χρονος πήγε να κάνει την αρπαχτή του και τελικά τον αρπάξανε. :lol:

Βέβαια δεν είναι για γέλια η κατάσταση αλλά αναμενόμενο δεν ήταν όταν κάποιος ανοίγεται τόσο όταν έχουν υπάρξει τόσα περιστατικά τον τελευταίο καιρό αφού το πελατολόγιο της multichoice διαρκώς συρρικνώνεται;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικα ποσο ελαστικη/ανελαστικη ειναι η αγορα των συνδρομητων θα πρεπει να το εχει ψαξει η εταιρια... εμεις τωρα τι λεμε... δεν ιδρωνει το αυτι τους.

Πιστευω παντως οτι σε αλλες χωρες ισως και να τους ειχαν καρφωσει οι ιδιοι που 8α επερναν το κλεμενο σημα, απλα και μονο γιατι ... ετσι πρεπει...

θα επρεπε παει το σδοε και πει...

Χ συνδρομητες * 10 ευρο/μηνα * Α μηνες μεσο ορο = το προστημο σε αυτον που πουλαγε το σημα.

και να μην εχει αλλες κυρωσεις. τα διαφυγοντα κερδη του nova να τα βρουν μεταξυ τους. Δεν εχει σχεση το κρατος για να πιασει τον αλλο και να τον χωσει φυλακη

Επεξ/σία από ortencais
Δημοσ.

Για τον τύπο που εσπαγε τα κλειδιά της νοβα και μπορούσε να έχει νόβα τζαπα και να μην πληρώνει 70 ευρώ τα οποία δεν αξίζουν την υπηρεσία, εχω να του πω ένα μεγάλο μπράβο! Αλλά το να πουλάς σε άλλους την "μαγκια" που έκανες για προς όφελος σου, με σκοπό να βγάλεις λεφτά είναι ΚΛΕΨΙΑ και πρέπει να τιμωρείτε.

Σαν συνδρομητής novacinema1 kai novasport1 μόνο θεωρώ την υπηρεσία που πληρώνω κοντα στα 30 ευρώ απλά απαράδεκτη. Τους τελευταίους μήνες δείχνουν ματσ 10ετίας (ΟΣΦΠ-ΑΕΚ-ΠΑΟ κτλ)!!! Λες και τώρα που γίνανε vintage γουστάρουμε περισσότερο!! Τα αγγλικά ματσ με αγγλο speaker λες και ο πατέρας μου θέλει να μάθει στα 55 του αγγλικά. Εγώ στην "οικονομική κρίση" πληρώνω τα ίδια, ενώ η Νοβα μείωσε την "ποιότητα που είχε κάποτε".

Πως περιμένουνε ΑΥΤΟΙ να αποκτήσει ο κόσμος συνείδηση, όταν οι ίδιοι είναι εκμεταλευτές(το λιγότερο που μπορώ να πω).

Δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιους είναι μεγάλο πράγμα να δουν τον Παοκ, την Αεκ, κτλ. και είναι δικαίομα τους. Το να έχεις απαγορευτικές τιμές, να εκμεταλεύεσαι την αναγκη τους και να στερείς απο κάποιους αυτο το δικάιωμα είναι το λιγότερο ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ. Αν βρεθεί μια μέση λύση, δεν θα υπάρχει η ανάγκη να κλέυει ο ένας τον άλλο!

Μην τρελαινεσαι, δεν ειναι και κανενας megahacker ο τυπος. Cloning καποια αυθεντικη καρτα (την οποια πληρωνει κανονικα), κανει. Δεν σπαει κανενα κωδικο.

Δημοσ.

Παιδιά επειδή πρόσφατα έβαλα και επειδή όλοι λέτε για 70€, δεν είναι έτσι.52€ έχουν τα αθλητικά και αν έχεις και Forthnet -20% και στις 2 συνδέσεις.

Δεν λέω ότι είναι φτηνά, αλλά με αυτή την προσφορά έγινε πιο προσιτό και είπα να βάλω έπειτα από πολλά χρόνια με straming, τσιπαρίσματα κλπ.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ δεν ξέρω κανέναν που να έχει νόβα. Κανα 2 που είχαν το έχουν κόψει το άθλημα εδώ και 2 χρόνια. Πραγματικά πιστεύω μόνο οι καφετέριες και τα προπατζίδικα έχουν πια...

Και στην τελική γιατί να βάλεις; Για τα ντοκιμαντέρ και τις ταινίες....πφφφ... το megaupload να ναι καλά.

Για μπάλα; Αν εξαιρέσεις το ελληνικό πρωτάθλημα τι άλλο έχει για να δείς; Ούτε ισπανικό έχει ολόκληρο ούτε αγγλικό ( νομίζω)

Αν θέλετε ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχει και το tring.

Δημοσ.

Μάλλον είσαι αρκετά... νεαρός και δεν έχεις προλάβει τις σχετικά πρόσφατες εποχές του Alpha Digital.

συμφωνώ σε αυτό,οι τιμές δεν άλλαζαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα λοιπόν με το δίκιο τους οι άνθρωποι σου προσφέρουν απαράδεκτες υπηρεσίες μιας και εσύ κάθε μήνα τους επιβραβεύεις με το ποσό των 30 ευρώ και συμβάλεις τα μέγιστα στους τζίρους της εταιρίας...

Πως περιμένεις λοιπόν να αποκτήσουν αυτοί συνείδηση όταν εσύ ο ίδιος έχεις την παντελή έλειψή της;

Μπορεί από τη μια να είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου να βλέπεις τους αγαπημένους σου αγώνες αλλά από την άλλη πρέπει να πληρώσεις και το τίμημα του βολέματός σου...

Οπότε έχεις μόνο 2 λύσεις απλές.Ή πληρώνεις σαν καλό παιδάκι και γυρνάς από forum σε forum και κλαίγεσαι σαν το πιτσιρίκι που δεν του δίνουν τα παιχνίδια του να παίξει ή βρίσκεις άλλες λύσεις (1.το κόβεις τελειώς το άθλημα μέχρι να συμμορφωθούν, 2.Βλέπεις στην καφετέρεια τον αγαπημένο σου αγώνα).

Απλά πράγματα

Επεξ/σία από tarantules
Δημοσ.

Μην τρελαινεσαι, δεν ειναι και κανενας megahacker ο τυπος. Cloning καποια αυθεντικη καρτα (την οποια πληρωνει κανονικα), κανει. Δεν σπαει κανενα κωδικο.

Σιγουρα, δεν ειπα ότι ειναι χακερ ο τυπος. Από αυτά που γνωρίζω, μπορεί κάποιος έχοντας την κάρτα της Νοβα και να είναι συνδρομητής, να στέλνει τα κλειδιά και σε άλλους. Αλλά υπάρχουν και άλλοι ποιο προχωρημένοι τρόποι (συσκευές συνήθως) που χωρίς να είσαι συνδρομητής "κλέβεις" τα κλειδιά από τον δορυφόρο που τα στέλνει.

Δημοσ.

Άρα λοιπόν με το δίκιο τους οι άνθρωποι σου προσφέρουν απαράδεκτες υπηρεσίες μιας και εσύ κάθε μήνα τους επιβραβεύεις με το ποσό των 30 ευρώ και συμβάλεις τα μέγιστα στους τζίρους της εταιρίας...

Πως περιμένεις λοιπόν να αποκτήσουν αυτοί συνείδηση όταν εσύ ο ίδιος έχεις την παντελή έλειψή της;

Μπορεί από τη μια να είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου να βλέπεις τους αγαπημένους σου αγώνες αλλά από την άλλη πρέπει να πληρώσεις και το τίμημα του βολέματός σου...

Οπότε έχεις μόνο 2 λύσεις απλές.Ή πληρώνεις σαν καλό παιδάκι και γυρνάς από forum σε forum και κλαίγεσαι σαν το πιτσιρίκι που δεν του δίνουν τα παιχνίδια του να παίξει ή βρίσκεις άλλες λύσεις (1.το κόβεις τελειώς το άθλημα μέχρι να συμμορφωθούν, 2.Βλέπεις στην καφετέρεια τον αγαπημένο σου αγώνα).

Απλά πράγματα

Πρώτον τη συνδρομή δεν την έκανα εγώ αλλά ο πατέρας μου για τα αθλητικά και μόνο. Όπως είπα και στο παραπάνω ποστ μου, αν το διαβάσεις αλλη μια φορά θα καταλάβεις γιατί κάποιοι, μαζί και ο πατέρας μου, πληρώνουν 20, 30 και 70 ευρώ το μήνα για έναν αγώνα την εβδομάδα. Και αν καπνίζεις θα το καταλάβεις καλύτερα, γιατι και 10 ευρώ το πακέτο να πάει δεν πιστεύω ότι θα το κόψεις.

Δευτερον, τις παρομοιώσεις του πιτσιρικά που κλαίει, κράτησέ τες για τους φίλους σου. Δεν κλάφτικα΄ποτέ για κάτι που αγόρασα, και αναφερόμουν στην αντιμετώπιση τους προς τους καταναλωτές.

Δημοσ.

Για την δικη μου περιπτωση θα παραθεσω τα εξης..υποψιν οτι ειμαι μισθωτος στα 900 ευρο.

Λοιπον επειδη ζω σε νησι θα πω οτι πολυ δυσκολα βλεπουμε tv απο επιγεια μεσα.. διοτι ολοι αυτοι που συντηρουν τα συστηματα παραλληλα πουλανε και συνδεσεις νοβα.. τι σχεση εχει αυτο με τα παραπανω? ειστε ελληνες θα καταλαβετε..

τωρα το πακετο τον 60 ευρο το εκοψα και επανασυνδεσα οταν βγηκε το φθηνο πακετο... το κομμενο.. καπου στα 30 ευρο.

αλλα ενταξει.. εγω τοσα εχω τοσα δινω... ασχετα αν πληρωνω ερτ και μετα βιας βλεπω...

Αλλα αυτοι που εχουν χρημα παιρνουν τον ειδικο αποκωδικοποιητη και βλεπουν τσαμπα με 300 ευρο... (ελληνικη νοοτροπια.. αυτη που εχουν το χρημα βλεπουν πιο φτηνα.. ;) )

προσμενω σε online tv.. και εχει ο θεος για μας τα μπατηρια..

γιατι με 900 ευρο δεν την βγαζω...

βλεπε..

250 ενοικιο

80 ρευμα

50 κινητο

77 τηλεφωνο ιντερνετ

15 νερο

200 καυσιμα

100 λοιπα εξοδα σπιτιου

35 νοβα

800 ευρο

μενουν

κατι ψιλα για φαγητο.. κανα καφε... ααα και δεν χρειαζομαι ρουχα και γιατρους... :D

ας προσγειωθουν λιγο αυτες οι εταιριες..

Δημοσ.

Σιγουρα, δεν ειπα ότι ειναι χακερ ο τυπος. Από αυτά που γνωρίζω, μπορεί κάποιος έχοντας την κάρτα της Νοβα και να είναι συνδρομητής, να στέλνει τα κλειδιά και σε άλλους. Αλλά υπάρχουν και άλλοι ποιο προχωρημένοι τρόποι (συσκευές συνήθως) που χωρίς να είσαι συνδρομητής "κλέβεις" τα κλειδιά από τον δορυφόρο που τα στέλνει.

Αυτο γινοταν τις "καλες" πρωιμες εποχες. Πλεον ειναι ελαχιστες οι κωδικοποιησεις που μπορεις να σπασεις απλα διαβαζοντας κλειδια απο το δορυφορο, χωρις να εχεις δικη σου καρτα, και αυτες οι κωδικοποιησεις ειναι τιποτε ξεχασμενες απο providers που δεν εχουν τα χρηματα για αναβαθμιση. Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για τη νοβα που η κωδικοποιηση που χρησιμοποιει ειναι και πολυ δυνατη, αλλα και αχρηστη στους ευρωπαιους (μονο η νοβα και κατι αραβικα την εχουν), οποτε εξαλειφονται και οι οποιες ελαχιστες πιθανοτητες να σπασει απο καποιο τζιμανι της ευρωπης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...