Προς το περιεχόμενο

wordpress blog και ερωτησεις

manom18x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο λιγες μερες έστησα το www.trelokomio.gr ενα blog βασισμενο στο wordoress και θα ηθελα να ρωτησω ποτε η google θα δειχνει στις αναζητησεις το site.

Πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις για να γινει αυτο?

Eπιπλεον αν δειτε τερμα κατω στο site υπαρχει μια περιεργη διαφήμιση που δεν την εβαλα εγω. Πιστευω οτι μπήκε μαζι με το θεμα. Μηπως καποιος γνωριζει πως θα το βγαλω.

Eπιπλεον θα ηθελα να μου πειτε προτασεις για βελτωση του blog. Nα ενημερωσω οτι το blog θα εχει περιεχομενο funny.

Ευχαριστω παρα πολυ.

Δημοσ.
Πριν απο λιγες μερες έστησα το www.trelokomio.gr ενα blog βασισμενο στο wordoress και θα ηθελα να ρωτησω ποτε η google θα δειχνει στις αναζητησεις το site.

Πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις για να γινει αυτο?

Eπιπλεον αν δειτε τερμα κατω στο site υπαρχει μια περιεργη διαφήμιση που δεν την εβαλα εγω. Πιστευω οτι μπήκε μαζι με το θεμα. Μηπως καποιος γνωριζει πως θα το βγαλω.

Eπιπλεον θα ηθελα να μου πειτε προτασεις για βελτωση του blog. Nα ενημερωσω οτι το blog θα εχει περιεχομενο funny.

Ευχαριστω παρα πολυ.

Θα σου πούνε για seo κλπ .Πριν πας σε αυτα θα πρέπει να αρχίσεις να γράφεις θέματα κ αναρτησεις με εστιασμενους τίτλους αλλά κ περιεχόμενο

Δημοσ.

Θέλει καμποσες μερες μέχρι η google να "παρει χαμπαρι" το site σου. ;)

Ωστοσο, ναι αρχισε κι εσυ να γραφεις περισσοτερα αρθρα!

Δημοσ.
Eυχαριστω για τις απαντησεις. Καμια ιδεα για την διαφήμιση που εχω τερμα κατω?

Μπες στο footer.php και κοίτα μήπως βρίσκεται εκεί κ διέγραψε το

Δημοσ.
Μπες στο footer.php και κοίτα μήπως βρίσκεται εκεί κ διέγραψε το

Aρκετοι δημιουργοι θεματων κλειδωνουν το footer.php κωδικοποιοντας το (δες παραδειγμα εδω ) προκειμενου να κρατησεις τα διαφορα links διαφημισεων που βαζουν :-( Γιατι, υποτιθεται, σου παρεχουν δωρεαν το theme με αυτο τον ορο (καθως υπαρχουν και τα premium themes με επι πληρωμη)

Δημοσ.

Στη χειρότερη περίπτωση που δε πετύχουν τα παραπάνω δοκίμασε να το στείλεις μερικές χιλιάδες pixels μακρια με CSS :-)

Δημοσ.
Eυχαριστω πολυ για την βοηθεια. Τα καταφερα και το εβγαλα!

Ωραίο το theme σου! Άντε και καλή αρχή με το blog!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...