Προς το περιεχόμενο

Σε αναζήτηση 2 προγραμμάτων

hackertom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Ψάχνω πρόγραμμα για απομακρυσμένη πρόσβαση σε άλλον υπολογιστή...! Δηλ π.χ ενώ είμαι στην δουλειά να μπορώ να έχω πρόσβαση φυσικά μέσο Internet στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή που έχω στο σπίτι με φουλ δικαιώματα...

2)Πρόγραμμα για συγχρονισμό υποτίτλων .. π.χ εάν είναι 5-6 δευτερόλεπτα μπροστά ο υπότιτλος από την στιγμή που μιλάει ο ηθοποιός να μπορώ να τους πάω 6sec πίσω...

Δημοσ.
Για το πρώτο σου προτείνω το teamviewer

http://www.teamviewer.com/index.aspx

το έχεις δοκιμάσει φίλε μου? πρέπει να απαντήσει ο άλλος υπολογιστής και καλά να δέχεται την πρόσκληση ( δηλαδή να είναι άτομο και στα δύο PC ) η μπορώ να κάνω την δουλειά μου μόνος μου...?

Δημοσ.
το έχεις δοκιμάσει φίλε μου? πρέπει να απαντήσει ο άλλος υπολογιστής και καλά να δέχεται την πρόσκληση ( δηλαδή να είναι άτομο και στα δύο PC ) η μπορώ να κάνω την δουλειά μου μόνος μου...?

Το έχω δοκιμάσει εγώ δεν χρειάζεται να απάντηση το άλλο pc αλλά πρέπει να τρέχει το πρόγραμμα και να ξέρεις το ID και το Password που θα βάλεις

• Moderators
Δημοσ.
1) Ψάχνω πρόγραμμα για απομακρυσμένη πρόσβαση σε άλλον υπολογιστή...! Δηλ π.χ ενώ είμαι στην δουλειά να μπορώ να έχω πρόσβαση φυσικά μέσο Internet στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή που έχω στο σπίτι με φουλ δικαιώματα...

Να προσθεσω στις προηγουμενες προτασεις καποιο vnc software,οπως το tightvnc,realvnc κλπ.Δεν ειναι της ιδιας ευκολιας με τα προαναφερθεντα(θελει port forward κλπ).

2)Πρόγραμμα για συγχρονισμό υποτίτλων .. π.χ εάν είναι 5-6 δευτερόλεπτα μπροστά ο υπότιτλος από την στιγμή που μιλάει ο ηθοποιός να μπορώ να τους πάω 6sec πίσω...

Subtitle workshop

Δημοσ.

Συγχρονισμό αρχείων βίντεο και υποτίτλων μπορείς επίσης να πετύχεις μέσω του VLC player ή μέσω του ρυθμιστικού DirectVobSub του K lite codec pack (το codec pack βολέυει στην περίπτωση που δεν θες να εγκαταστήσεις κάποιον επιπλέον player στο σύστημά σου).

Προσωπικά προτιμώ την λύση του K lite codec pack μιας και μου προσφέρει πολλές επιλογές παραμετροποίησης ενώ παρέχει και όλα τα απαραίτητα codecs για να παίζεις σχεδόν τα πάντα από έναν και μόνο player (εγώ ας πούμε χρησιμοποιώ αποκλειστικά τον Windows Media Player).

Πρέπει ωστόσο να σου πως πως η διαδικασία γίνεται λιγάκι "σπαστική" μερικές φορές μιας και πρέπει να δίνεις τις κατάλληλες τιμές σε millisecond και μετά να δοκιμάζεις κλπ μέχρι να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα...Επιπλέον, οι υπότιτλοι δεν ενσωματώνονται στο αρχείο βίντεο.

Το Κ Lite Codec Pack μπορείς να το βρεις στο παρακάτω link:

http://www.codecguide.com/download_k-lite_codec_pack_standard.htm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...