madas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο καλο προγραμμα για διαγραφη partition
EyeofOne Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέσα απο το disk management των windows... Γιατί θές εξωτερικό πρόγραμμα?
madas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 βασικα το προβλημα μου ειναι οτι εφτιαξα ενα partition λιγο πανω απο 20gb το οποιο αυτη τη στιγμη ειναι κενο και θελω να το "κολλησω" στο βασικο μου partition (δηλαδη να καταργησω το κενο partion και αυτα τα 20gb να πανε στο κυριο partiton), αλλα δεν ξερω πως να το κανω
mrpink Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Κοίτα [ame=http://www.youtube.com/watch?v=vSshONNf4dM]εδώ[/ame], ή σε ένα σωρό άλλα βίντεο στο YouTube Edit: πως ήρθε το βίντεο εδώ πέρα!!! :shock:
popeye68 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο καλο προγραμμα για διαγραφη partition Κατέβασε αυτό. Για να κάνεις αυτό που θέλεις πρέπει τα partitions να είναι συνεχόμενα (το ένα δίπλα στο άλλο). Ανέβασε μια εικόνα από την "διαχείριση δίσκων" σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.