Προς το περιεχόμενο

12 βολτη τροφοδοσια - Προβλημα με κάρτα γραφικών

lyckos73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορω με δοκιμαστικό να δω αν εχω ρευμα σε 12V τροφοδοσία που την είχα στην κάρτα γραφικών; Γιατί ξαφνικά αυτή, σταματησε να δουλεύει (Twintech GTS 250 green edition). Τώρα εχω βάλει παλιοτερη nvidia που τροφοδοτειται απο τη μητρικη και το υπολοιπο συστημα λειτουργει μια χαρα. τη 250gts την αγορασα πριν 2 μηνες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δες το range που λεει το δοκιμαστικο σου πανω... αν ειναι απο 10 και πανω ναι θα μπορεσεις να δεις. Με πολυμετρο επισης γινεται... Αν και νομιζω πως η καρτα τα κακαρωσε μιας και αν δε βαλεις την τροφοδοσια ανοιγουν μεν αλλα υπολειτουργουν ή με το που πατησεις το power on σου βγαζει warning να συνδεσεις το καλωδιο...

Δες το range που λεει το δοκιμαστικο σου πανω... αν ειναι απο 10 και πανω ναι θα μπορεσεις να δεις. Με πολυμετρο επισης γινεται... Αν και νομιζω πως η καρτα τα κακαρωσε μιας και αν δε βαλεις την τροφοδοσια ανοιγουν μεν αλλα υπολειτουργουν ή με το που πατησεις το power on σου βγαζει warning να συνδεσεις το καλωδιο...

Αγορασα ενα πολυμετρο, αλλα αυτο που λες ειναι πολυ σωστο για την καρτα.

Τι πιστευατε αραγε οτι θα μπορούσε να κανει τετοια ζημιά στην κάρτα που να βγει νοκαουτ;

Σημειωτεον οτι ειχα ανοιξει το κουτι για να αλλαξω ενα dvd-rw που επνεε τα λοισθια, οποτε αμεσως μετα την αλλαγη δεν λειτουργούσε καθολου η καρτα.(δεν εκανε καθολου μπουτ το πισι και το ηχητικο της μητρικης σημαινει:Monitor or graphics card error

Φυσικα η καρτα ειναι μεσα στην εγγύηση, απο μεγαλο καταστημα, λετε να μην μου την αλλαξουν;

---------- Προσθήκη στις 11:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:04 ----------

πας για rma και τελειωσε η υποθεση μην το παιδευεις :-)

sorry αλλα τι ειναι το rma?

---------- Προσθήκη στις 11:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:04 ----------

Ποιο τροφοδοτικό έχεις;

Chieftec 500W GPS-500A

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...