for4 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Εγώ προτείνω το Dell Streak αλλά είναι αρκετά έξω από την τιμή που θές... πάντως έχει όλα όσα θες...δες και το galaxy tab...αλλά και αυτό έξω από την τιμή που θες, πάντως τώρα που βλέπω τα archos μια χαρά φαίνονται. δεν τα χω δεί από κοντά για να ξέρω ποιοτικά αλλά αφού έχουν froyo θα έχουν και φλας. ότι πρέπει για ξεκούραστο σερφάρισμα στο κρεβάτι ή στο καναπέ...τσέκαρε το archos ψάξε και στο ιντερνετ στα φορα για τυχόν προβλήματα και πράξε αναλόγως...
thomasG4 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Θα παω αυριο Multirama να το τσεκαρο απο κοντα. Μην κανεις τον κοπο να πας γιατι τζαμπα θα πας.Αναμενεται συντομα λεει στο site.Στο e-shop που ειδα αναμενεται 8 Δεκεμβριου.
barman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Εγώ προτείνω το Dell Streak αλλά είναι αρκετά έξω από την τιμή που θές... πάντως έχει όλα όσα θες...δες και το galaxy tab...αλλά και αυτό έξω από την τιμή που θες, πάντως τώρα που βλέπω τα archos μια χαρά φαίνονται. δεν τα χω δεί από κοντά για να ξέρω ποιοτικά αλλά αφού έχουν froyo θα έχουν και φλας. ότι πρέπει για ξεκούραστο σερφάρισμα στο κρεβάτι ή στο καναπέ...τσέκαρε το archos ψάξε και στο ιντερνετ στα φορα για τυχόν προβλήματα και πράξε αναλόγως... Να Το Dell http://techblog.gr/techtv/dell-streak-hands-on-9956/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.