Προς το περιεχόμενο

Αγορά ακουστικών και απορίες.

halvas0000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας. Θέλω να αγοράσω ακουστικά για mp3 (εως 30-40ε) και έχω κάποιες απορίες.

Έχω μπερδευτέι με τίς συχνότητες. Εγώ νόμιζα οτι όσο λιγότερα και όσο περισσότερα hz είναι οι συχνότητες των ακουστικών, τόσο καλύτερα, όμως βλέπω οτι τα ακριβά ακουστικά(Bose, sennheiser κλπ...) φτάνουν μέχρι και τα 18.000hz ενώ τα φθηνά φθάνουν παραπάνω απο 20.000...

Η ευαισθησία που γράφουν στα χαρακτηρηστικά των ακουστικών τι ειναι;

Να αναφέρω οτι μπορώ να ακούσω σε υψηλές συχνότητες όπως τον ήχο που βγάζουν οι crt τηλεοράσεις(ενα ιιιιιι που δέν μπορούν να το ακούσουν πολλοί).

Θα ήθελα να μου εξηγήσετε τους όρους συχνότητα και ευαισθησία και τι θα μου προτείνατε να αγοράσω;

Δημοσ.

αν δεν μπουν τα αφτια μου στα ακουστικα δεν βλεπω τιποτα

πιστευω να σου ελυσα την απορια :P

Δημοσ.
αν δεν μπουν τα αφτια μου στα ακουστικα δεν βλεπω τιποτα

πιστευω να σου ελυσα την απορια :P

Σωστός, αλλα που θα την βρω την δυνατοτητα να τα δοκιμασω....?

Δημοσ.
Σωστός, αλλα που θα την βρω την δυνατοτητα να τα δοκιμασω....?

Καθόλου σωστός.

Εάν κάποιος γνωρίζει ξέρει τι θα ακούσει διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά (και ξέρει και ποια να διαβάσει).

Σχετικά με τις απορίες σου.

Η ευαισθησία, είναι ακριβώς αυτό που λέει η λέξη. Πόσο ευαίσθητα είναι τα ακουστικά σου στο να παράγουν ήχο από το "ρεύμα" που τους δίνει ο ενισχυτής.

Όσο αφορά το πάνω και κάτω όριο... στη θέση σου δεν θα με ανησυχούσε αυτό αλλά η απόκριση συχνότητας των ακουστικών.

Θα προτιμούσα ένα ζεύγος με πιο ομαλή απόκριση και μικρότερο εύρος παρά ένα με μεγαλύτερο εύρος και "κατσαρή" απόκριση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...