Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγουν τα Windows

karmen1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

(...δεν ήταν πλακίτσα)

(αυτό δε το BIOS σου μας έχει κάνει τον βίο αβίωτο...)

...σίγουρα το έκανες φύλλο/φτερό...; Δεν αποκλείεται η ρύθμιση που είπα να είναι αλλού από αυτές που αναφέρεις. Ξανατσέκα το (παίζει πολύ).

(...πειραματικά δοκίμασε να απενεργοποιήσεις και αυτές που βρήκες).

...επίσης, τι fs έχει το φλασάκι;

Δημοσ.
Να φανταστώ ότι ο δίσκος 2 και 3 είναι τα USB;;

Ποιο από τα δύο δημιουργεί το πρόβλημα;;

ναι 2 και 3 είναι τα φλασάκια. Prob έχω με το 3.

---------- Προσθήκη στις 11:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:23 ----------

(αυτό δε το BIOS σου μας έχει κάνει τον βίο αβίωτο...)

smiley-sad025.gifsmiley-sad025.gifsmiley-sad025.gifsmiley-sad025.gifsmiley-sad025.gif

...σίγουρα το έκανες φύλλο/φτερό...; Δεν αποκλείεται η ρύθμιση που είπα να είναι αλλού από αυτές που αναφέρεις. Ξανατσέκα το (παίζει πολύ).

(...πειραματικά δοκίμασε να απενεργοποιήσεις και αυτές που βρήκες).

οκ sir θα ξανα ψάξω, καθώς είπαμε δε σου πάω κόντρα. Και όπως είπες πάω να απενεργοποιήσω αυτές που βρήκα και επιστρέφω.

δατ μινς??

Δημοσ.
Δοκιμασε και ενα scan με το malwarebytes στο φλασακι που σου δημιουργει το προβλημα

Malwarebytes, Spybot Search & Destroy και SpywareBlaster μετά από ένα καβγαδάκι που είχα με το Microsoft Essential τρέχουν σχεδόν καθημερινά. Το έχω κάνει scan το φλασακι. Ευχαριστώ πολύ πάντως :-)

Δημοσ.
ναι 2 και 3 είναι τα φλασάκια. Prob έχω με το 3.

Τώρα κάπου καταλήγουμε,τα 56 MB μη εκχωρισμένου εμένα κάπως μου κάνει

αντέγραψε ότι έχει πάνω το stick στον σκληρό σου,κατέβασε το HP USB tool κάνε του και ένα ομορφότατο φορμάτ σε NTFS για να μπορείς να βάζεις και μεγάλα αρχεία και πιστεύω να καθαρίσεις.

Δημοσ.
^ ...έτσι χαλαρά;

Λοιπόν απενεργοποίησα και τα δύο στην αρχή αλλά το ξανά έκανε. Μετά απενεργοποίησα μόνο το usb storage και άφησα enable το usb controller και όλα καλά τώρα!!!

Το άλλο με το κλάμα ήταν πλακίτσα!Όντως δεν είσαι καλά σήμερα! Ζήτα άδεια και καλή ξεκούραση.

Ευχαριστώ όλους!!! :-)

Δημοσ.
^ ...έτσι χαλαρά;

Η σημερινή νεολαία! με τα προστατευμένα bios που ακόμα και να τα %$#^^&$ μπουτάρουν κανονικά και μπορείς να τα ξαναφτιάξεις εύκολα.Εμείς αν κάναμε κάποια μακακία την είχαμε κάτσει την βάρκα.

Δημοσ.

Απο την εικόνα φαίνεται ότι το stick που δημιουργεί πρόβλημα έχει file system (fs) FAT32, ενώ το stick που περνά απαρατήρητο έχει FAT.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...