Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγουν τα Windows

karmen1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό μεσημέρι σε όλους.

Λοιπόν μετά από εγκατάσταση ενημερώσεων στα Windows 7 στο σύστημα της υπογραφής μου, μου ζητήθηκε επανεκκίνηση, λογικό θα μου πείτε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξανά άνοιξαν τα Windows. Με cd LInux ανοίγει κανονικά το Pc.

Κατά τη εκκίνηση εμφανίζονται μόνο τα από κάτω

dscn9332c.jpg

Μετά μαύρη μαυρίλα πλάκωσε

dscn9333.jpg

Τι κάνω;;; Δοκίμασα να μπω σε κατάσταση ασφαλούς λειτουργίας αλλά δεν μπαίνει...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

....γιορ φάκιν κίντιν μη!!! eek2.gif

!@#!@%...άμα δε βάλεις !@^%# την κάθε !@#&^!@ μία της σε !@&^#& σπόιλερ, θα εισηγηθώ !@*#&!@ σταύρωμα !

@!^#*!@

Δημοσ.
Καλό μεσημέρι σε όλους.

Λολ,αφού το θεωρείς αυτό καλό μεσημέρι....τι να πω.

Πατώντας το F8 σου βγάζει το μενού για ασφαλής λειτουργία;

Δημοσ.
Λολ,αφού το θεωρείς αυτό καλό μεσημέρι....τι να πω.

Πατώντας το F8 σου βγάζει το μενού για ασφαλής λειτουργία;

Νο δε μπαίνει σε ασφαλή λειτουργία........eek2.gif

Τι κάνω;;; Δοκίμασα να μπω σε κατάσταση ασφαλούς λειτουργίας αλλά δεν μπαίνει...

---------- Προσθήκη στις 15:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:50 ----------

Δηλαδή έλεος δε θα το πιστέψετε!!! Μόλις μπήκα στα windows :shock:

Αποσύνδεσα ένα φλασάκι usb που είχα σε μία θύρα και άνοιξε κανονικά με ένα prob μόνο, το rocketdock εμφανίστηκε με τα default εικονίδια. :mad::mad::mad::mad:

Δηλαδή τι να πω;;;;

Δημοσ.

Το φλασηάκι το είχες κάνει bootable κάποια στιγμή στην ζωή σου;;;Καμιά φορά το κάνεις και δεν το σκέφτεσαι ότι από το bios πλέον φαίνεται σαν σκληρός δίσκος.

Δημοσ.
Το φλασηάκι το είχες κάνει bootable κάποια στιγμή στην ζωή σου;;;Καμιά φορά το κάνεις και δεν το σκέφτεσαι ότι από το bios πλέον φαίνεται σαν σκληρός δίσκος.

Το φλασάκι το έβαλα πρώτη φορά σήμερα καινούριο από τη συσκευασία του! Αντέγραψα κάποιες εικόνες και 2 αρχεία excel αυτό μόνο και τίποτα άλλο!!!

Δημοσ.
Μπες στο bios και πες του να μην ξεκινάει από το usb.

Δες αν βγάζεις άκρη με αυτόν τον οδηγό.

Μα δεν έχω επιλέξει να μπουτάρει από usb :-(

dscn9328.jpg

---------- Προσθήκη στις 16:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:15 ----------

....γιορ φάκιν κίντιν μη!!! eek2.gif

!@#!@%...άμα δε βάλεις !@^%# την κάθε !@#&^!@ μία της σε !@&^#& σπόιλερ, θα εισηγηθώ !@*#&!@ σταύρωμα !

@!^#*!@

Εσύ πέθανες;;;;; :fear:

Δημοσ.

Το τελευταίο που μπορώ να σκεφτώ είναι κάτι που έπαθα και εγώ,είχε πρόβλημα το bios μου με USB σκληρούς και μου κολλούσε στην εκκίνηση.όταν έβαζα τον καινούριο μου εξωτερικό, έκανα bios update αφού είδα ότι υπήρχε ενημέρωση που ήταν σχετική με USB Storage και το πρόβλημά μου λύθηκε. Ενδέχεται να παίζει κάτι τέτοιο και σε σένα.

Δημοσ.
Το τελευταίο που μπορώ να σκεφτώ είναι κάτι που έπαθα και εγώ,είχε πρόβλημα το bios μου με USB σκληρούς και μου κολλούσε στην εκκίνηση.όταν έβαζα τον καινούριο μου εξωτερικό, έκανα bios update αφού είδα ότι υπήρχε ενημέρωση που ήταν σχετική με USB Storage και το πρόβλημά μου λύθηκε. Ενδέχεται να παίζει κάτι τέτοιο και σε σένα.

Μόλις έκανα επανεκκίνηση άφησα πάνω το καινούριο φλασάκι και έκανε τα ίδια. Κλείνω Pc, βγάζω το φλασάκι και βάζω ένα άλλο που έχω. Ανοίγω το pc και ανοίγουν κανονικά τα windows. Παίζει κάτι με το νέο φλασάκι μάλλον.

Δημοσ.

Εσύ πέθανες;;;;; :fear:

Ψιλό.

Βασικά, αν κατάλαβα καλά, δε μπουτάρει αν έχει πάνω ένα νέο φλασάκι που πήρες, ναι;

Για τσέκαρε στο Μπάι-μπάιος μην έχει μια ρύθμιση να λέει "enable Legacy USB devices" και απενεργοποίησέ την (και μετά μπούταρε).

Δημοσ.
Ψιλό.

Δε κάνουμε τέτοιες πλακίτσες πρωί πρωί

Βασικά, αν κατάλαβα καλά, δε μπουτάρει αν έχει πάνω ένα νέο φλασάκι που πήρες, ναι;

Ακριβώς αυτό. Έχει πρόβλημα με ένα μόνο φλασάκι.

Για τσέκαρε στο Μπάι-μπάιος μην έχει μια ρύθμιση να λέει "enable Legacy USB devices" και απενεργοποίησέ την (και μετά μπούταρε).

Στο bios τις μόνες ρυθμίσεις που βρήκα και έχουν να κάνουν με Usb είναι δύο

1)USB Controller -----------> Enable

2)USB Storage Function---> Enable

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...