santana99 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά έχω μια ερώτηση. Θέλω να παραγγείλω από Ευρώπη κάποια είδη tobacco χωρίς καπνούς και τέτοια, απλά τα προϊόντα ανοίκουν σε αυτή την κατηγορία. Και θέλω να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει κάποιος ειδικός φόρος στο τελωνείο για είδη tobacoo? Ακόμα επειδή αυτοί έχουν 19% φπα μήπως πληρώνω άλλο ένα +4% όταν φτάσουν εδώ? *επιπρόσθετο έχω παρατηρήσει ότι δεν γίνεται πληρωμή μέσω paypal γιατί η paypal δεν αναλαμβάνει αγοροπωλησίες με είδη tobacco, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό απλά το αναφέρω. Ευχαριστώ!
Lucifer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Αν η αγορά είναι από Ευρώπη, πληρώνεις την αναγραφόμενη τιμή + τα μεταφορικά.
santana99 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Απο ebay εκτός του ότι δεν βρίσκω αυτά που θέλω για τον λόγο που είπα ότι η paypal δεν πολυσυνεργάζεται με είδη tobacco. Ευχαριστώ. Πήρα και τηλέφωνο στο τελωνείο και με ενημέρωσαν πως μπορώ να παραγγείλω οτιδήποτε εκτός από καπνούς.
traganeus Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Πήρα απο ebay 3 κουτάκια γεύση για ναργιλέ απο Ισραήλ με 0 μεταφορικά πολύ φτηνές και δεν πλήρωσα τίποτα στο τελωνείο!!!
santana99 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 ...πως έγινε αυτό? έχεις κανα λινκ από τον πωλητή?
Lucifer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Απο ebay εκτός του ότι δεν βρίσκω αυτά που θέλω για τον λόγο που είπα ότι η paypal δεν πολυσυνεργάζεται με είδη tobacco. Ευχαριστώ. Πήρα και τηλέφωνο στο τελωνείο και με ενημέρωσαν πως μπορώ να παραγγείλω οτιδήποτε εκτός από καπνούς. Από που; Γιατί για παραγγελίες από intraSchengen χώρες, δεν παίζουν τελωνεία. Παραγγέλνω κάθε τόσο καπνούς από τη Δανία, γι' αυτό το λέω.
traganeus Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 ...πως έγινε αυτό?έχεις κανα λινκ από τον πωλητή? Θα σου προτείνω 2 πωλητές που είναι αξιόπιστοι απο Ισραήλ. http://stores.ebay.com/hookah4sale Απο τον οποίο και πήρα 3 κουτάκια περίπου 5€ με έξοδα αποστολής free!!!! Έκανε 7 μέρες να έρθει το πακέτο. http://stores.ebay.com/theeasternbazaar και αυτός πολύ καλός, ετοιμάζομαι να κάνω παραγγελία και απο αυτόν. Paypal δέχονται κανονικά. Τελωνείο ούτε που το κοίταξαν το δέμα γιατί ήταν και λίγα τα χρήματα.
santana99 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Από που; Γιατί για παραγγελίες από intraSchengen χώρες, δεν παίζουν τελωνεία. Παραγγέλνω κάθε τόσο καπνούς από τη Δανία, γι' αυτό το λέω. εγώ για Γερμανία του είπα....τώρα δεν ξέρω τι παίζει....μου είπε πως πρέπει να βγάλω μια ειδική άδεια για να φέρνω καπνούς και τέτοια.... Θα σου προτείνω 2 πωλητές που είναι αξιόπιστοι απο Ισραήλ. http://stores.ebay.com/hookah4sale Απο τον οποίο και πήρα 3 κουτάκια περίπου 5€ με έξοδα αποστολής free!!!! Έκανε 7 μέρες να έρθει το πακέτο. http://stores.ebay.com/theeasternbazaar και αυτός πολύ καλός, ετοιμάζομαι να κάνω παραγγελία και απο αυτόν. Paypal δέχονται κανονικά. Τελωνείο ούτε που το κοίταξαν το δέμα γιατί ήταν και λίγα τα χρήματα. ευχαριστώ φίλε θα τα κοιτάξω.... στο τελωνείο υπάρχει κάποιο κόστος και πάνω πακέτου που το κοιτάνε?
Lucifer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Ειδική άδεια θες αν σκοπεύεις να φέρεις περισσότερα από: cigarettes 800 items cigarillos (cigars weighing not more than 3 g each) 400 items cigars 200 items smoking tobacco 1.0 kg
traganeus Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 ευχαριστώ φίλε θα τα κοιτάξω....στο τελωνείο υπάρχει κάποιο κόστος και πάνω πακέτου που το κοιτάνε? Κοίτα προσπάθησε και εσύ να είναι χαμηλής τιμή δηλαδή κάτω απο 70-80€ θα έλεγα. Πχ έχω κάνει παραγγελία παπούτσια απο Αμερική καμια 150αριά€ και δεν πλήρωσα τίποτα. Αν η παραγγελία σου είναι μέχρι 50€ πιστεύω είσαι 100% καθαρός απο τελωνείο.
santana99 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 ναι τα είδα.....εντάξει not excited έχω βρει μαγαζάκι με καλές τιμές αθήνα.... τώρα κάτι άλλα γυάλες που είχε ή διάφορα μικροπράγματα είχαν κάποια μεταφορικά...
traganeus Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 ναι τα είδα.....εντάξει not excited έχω βρει μαγαζάκι με καλές τιμές αθήνα.... τώρα κάτι άλλα γυάλες που είχε ή διάφορα μικροπράγματα είχαν κάποια μεταφορικά... Όσα είναι buy now έχουν μεταφορικά, στις δημοπρασίες έχουν free δεν ξέρω γιατί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.