JERONIMO888 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Εχεις δει κιαλλες ειμαι σιγουρος απλα δεν το καταλαβες.Δυσκολευτηκες χαχαχαχαχαχααχαχχααχ :lol: :lol: Για αυτο ειπα απο τις χειροτερες και οχι η χειροτερη γιατι εχω δει και αλλες αλλα δυσκολευτηκες να το καταλαβεις.
marantonis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Για αυτο ειπα απο τις χειροτερες και οχι η χειροτερη γιατι εχω δει και αλλες αλλα δυσκολευτηκες να το καταλαβεις. Ελα δωστε τα χερια, μη βιαστει το τοπικ.
tzinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 ο νταρεν περα απο τα σκηνοθετικα κολπακια του, τις ερμηνιες που περνει απο τους ηθοποιους, τα μυνηματα του, τις εμονες του....κτλπ, εχει αρχισει και κανει κατι πολυ ενδιαφερον. Σκιαγραφει καποια περιεργα επαγγελματα, δειχνει τις σχεσεις που αναπτυσονται λογω αυτον, την προετοιμασια που χρειαζονται, τον ψυχικο κοσμο που σου φτοιαχνουν, ψαχνει προτερηματα και μειονεκτηματα, δειχνει ρεαλιστικες εικονες, ωμες, δυνατες αλλα παραλληλα πολυ απλες και καθημερινες. Πχ ο τροπος που δειχνει την προετοιμασια της μπαλαρινας, αυτα που κανει στα δαχτυλα της, τις διατροφικες ανυσηχιες, την μανια με την εικονα της και τους καθρεφτες, τον ανταγωνισμο με τις αλλες μπαλαρινες. Ολα αυτα κανανε την ταινια πολυ σημαντικη, τα βρηκα ποιο ενδιαφερων απο μια καμερα να τραβαει πισω απο την πλατη, η απο την παρανοια που μπορει να ειχε η ναταλι, απο το εαν οντως ηταν ενας χαρακτηρας με την μιλα κουνις...κτλπ....Ακριβως το ιδιο εκανε και στο wrestler, αναπτυξε τις ιδιαιτεροτητες αυτου του επαγγελματος. Αυτο το παιχνιδι που εχει αρχισει ο νταρεν μου αρεσει παρα πολυ και μακαρι να εχει συνεχεια. το βρισκω ιδιοφυες σαν συλληψη και εκτελεση
antreas18 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Ελα δωστε τα χερια, μη βιαστει το τοπικ. Σορρυ μαραντονις. Τελος απο μενα.
baggeliswj Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Απο τις χειροτερες μαλακιες που εχω δει, πιο συναρπαστικο θα ηταν να κοιταω τις σαμπρελες του ποδηλατου μου να χανουν αερα. o,τι καλυτερο εχω ακουσει σε ατακα φιλε μου.....απλα δεν παιζεσαι..!
Kasrith Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 o,τι καλυτερο εχω ακουσει σε ατακα φιλε μου.....απλα δεν παιζεσαι..!
baggeliswj Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 ρε παιδια μολισ ειδα την ταινεια και δεν καταλαβα τιποταααααααα... για ποιο λογο τα βλεπει ολα αυτα?απλα παραισθησεις? βοηθειααααα
marantonis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 ρε παιδια μολισ ειδα την ταινεια και δεν καταλαβα τιποταααααααα... για ποιο λογο τα βλεπει ολα αυτα?απλα παραισθησεις? βοηθειααααα Νομιζω καποιος εβαλε αυτες τις ιδεες στο υποσυνειδητο της, ή κατι τετοιο. Και γω δεν καταλαβα ακριβως..
marantonis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Νταξει Κας τωρα πρεπει να παραδεχτεις την ανωτεροτητα του τζερονιμο και να βγαλεις το σκασμο πριν σε ρεζιλεψει κι αλλο. Εμ Αι Ραιτ? =============================================================================== Ακριβως το ιδιο εκανε και στο wrestler, αναπτυξε τις ιδιαιτεροτητες αυτου του επαγγελματος Απο συντεντευξη του Αρονοφσκι: At one point, way before I made ‘The Wrestler,’ I was actually developing a project that was about a love affair between a ballet dancer and a wrestler, and then it kind of split off into two movies. I realized pretty quickly that taking two worlds like wrestling and ballet was much too much for one movie. So I guess my dream is that some art theater will play the films as a double feature some day.
baggeliswj Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Νομιζω καποιος εβαλε αυτες τις ιδεες στο υποσυνειδητο της, ή κατι τετοιο. Και γω δεν καταλαβα ακριβως.. thanks..!αλλα ποιος καταλαβε τι ακριβως εγινε?μηπως δημιουργησε καποιο ειδος διπλης προσωπικοτητας?
marantonis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δε ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο που λεω, αλλα πρεπει η μανα της να ηταν στην πραγματικοτητα ο χορογραφος της, κι εκεινη να ηταν παιδι του απο 2ο γαμο ή κατι τετοιο.
tsifotis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Καλα δεν καταλαβατε το πιο βασικο. Η Μιλα Κουνις ητανε η χαμενη αδελφη της αλλα η μανα την εδιωξε γιατι ητανε χαμινι (τατουαζ στην πλατη κλπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα