marantonis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Οχι την ιδια.Black Swan. Ειναι ξεκαθαρο απτην αρχη οτι προκειται περι σχιζοφρενειας.Τα σημαδια παμπολλα απτην αρχη.Τα βλεπες παντου.Απλα περιμενες το τελος για να ολοκληρωθει το δραμα οπως το ηθελε ο σκηνοθετης .Οταν την ειδα δεν ηξερα τιποτα,ουτε τρειλερ.Μονο οτι επαιζε η Πορτμαν. Συμφωνω. Απ' την αρχη φανηκε οτι κατι δεν πηγαινε κατι με την υπερευαισθητη πρωταγωνιστρια. Και στην συνεχεια ειδαμε το ποσο σοβαρα ηταν τελικα τα πραγματα, ή ποσο σοβαρα εγιναν εξαιτιας των νεων καταστασεων στη ζωη της. Ενας αποπροσανατολισμος ομως αναμεσα στο πραγματικο και την σχιζοφρενικη ψευδαισθηση υπαρχει, αν και τα πραγματα ξεκαθαριζουν στο τελος.
"electra" Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 δυνατη ταινια, αλλα οποιος εχει δει Tenant ή Repulsion του Πολανσκι παιζει να ξενερωσει τη ζωη του...απο τη μια η ταινια ειναι πραγματικα καλη σε ολα της, απο την αλλη ειναι απο τις λιγες φορες που βλεπω μια ολοκληρη ταινια σχεδον tribute στη θεματολογια, στο υφος και στο στυλ των κλασσικων ταινιων του Πολανσκι....δεν την κανει κακη ταινια αυτο, αλλα απο την αλλη been there, done that(better βεβαια)..... Επειδή το έχω δει το Repulsion (κορυφαία ταινία όντως)... Eντάξει, δεν μπορώ να πω σε καμία περίπτωση ότι ξενέρωσα με το Black Swan. Ok, το Repulsion βασιζόταν πιο πολύ σε πιο pure τρόμο/αιφνιδιασμό, ενώ το Black Swan ασχολείται πιο πολύ με την ψυχοσύνθεση της ηρωίδας και τη σταδιακή μεταστροφή της. Νομίζω ότι γενικά σε όποιον άρεσε η μία ταινία θα βρει και την άλλη ενδιαφέρουσα. Imho κτλ.
black_widow Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Καλά που σκ@$!$!@ το βλέπετε όλοι? Από το θείο? :/ Έλα μου ντε ? O θείος μόνο σε screener το έχει...
fearwhatnow Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Έλα μου ντε ? O θείος μόνο σε screener το έχει... Φανταζομαι γνωριζεις οτι η ποιοτητα των screeners ειναι αρκετες φορες εξαιρετικη.Μαλλον μπερδευεις το screener με το TS.
konnak Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Αν βλέπεις ταινίες σε οθόνη < 20'' λογικό είναι να σου φαίνονται μια χαρά τα screener. Μόνο σινεμά ή HD για ταινίες που θες να απολαύσεις. Εδώ το Νονό ξαναείδα σε 1080p και ήταν σαν να το έβλεπα για πρώτη φορά. Για τον Μαύρο Κύκνο φταίνε τα σαΐνια που τον φέρνουν 27 Γενάρη, για να πέσει με τα Όσκαρ. Κατάφεραν για πρώτη φορά απ' όσο μπορώ να θυμηθώ να μην παίζει ούτε μία ταινία της προκοπής τα Χριστούγεννα στο σινεμά.
Luciddream Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Η 29χρονη ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν, που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι, το ψυχολογικό θρίλερ Μαύρος Κύκνος, αρραβωνιάστηκε και είναι έγκυος, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της γνωστής ηθοποιού. Ο εκπρόσωπος της Πόρτμαν δεν ανακοίνωσαν λεπτομέρειες, όπως πότε αναμένεται να γεννηθεί το μωρό, γράφει το περιοδικό People. Ο μνηστήρας της είναι ο Γάλλος χορευτής και χορογράφος Μπεντζαμέν Μιλπιέ, 33 χρόνων. Οι δύο καλλιτέχνες γνωρίστηκαν στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Μαύρος Κύκνος, όπου η Πόρτμαν ερμηνεύει το ρόλο μιας χορεύτριας κλασικού μπαλέτου, που δέχεται απίστευτες πιέσεις από τη μητέρα της και μια άλλη χορεύτρια, ανταγωνίστριά της, την οποία ερμηνεύει η Μίλα Κούνις. Πηγή: www.in.gr
fearwhatnow Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Αν βλέπεις ταινίες σε οθόνη < 20'' λογικό είναι να σου φαίνονται μια χαρά τα screener. Μόνο σινεμά ή HD για ταινίες που θες να απολαύσεις. Εδώ το Νονό ξαναείδα σε 1080p και ήταν σαν να το έβλεπα για πρώτη φορά. Για τον Μαύρο Κύκνο φταίνε τα σαΐνια που τον φέρνουν 27 Γενάρη, για να πέσει με τα Όσκαρ. Κατάφεραν για πρώτη φορά απ' όσο μπορώ να θυμηθώ να μην παίζει ούτε μία ταινία της προκοπής τα Χριστούγεννα στο σινεμά. Σε 47αρα βλεπω και παλι το συγκεκριμενο screener ειναι μια χαρα.Σινεμα στο ελλαντα παω μονο σε καλα 3D.Σιγα μην περιμενω τους καθυστερημενους να φερουν τις ταινιες που θελω να δω.Αλλωστε βλεπω περι τις 15-18 ταινιες το μηνα.Ειδικα Θεσσαλονικη ο κινηματογραφος ειναι dead αφου υπαρχουν και ταινιες που ερχονται Αθηνα και δεν ερχονται ποτε εδω.
marantonis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Το Screener (νομιζω οτι απλως "Screeners" λενε τα VHS Screeners, αρα το DVD Screener) δεν ηταν και το καλυτερο στο ειδος του, ειχε καποια προβληματακια, αν και βελτιωνοταν στην συνεχεια. Εχω δει και πολυ καλης ποιοτητας DVDscr (πχ του rabbit hole απο τα προσφατα), αυτο πιστευω παιρνει ενα 7.5 επομενως αρκετα watchable.
papahlamidas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Εμένα πάντως στην ταινία μόνο οι ερμηνείες και η σκηνοθεσία μου άρεσε κατά τα άλλα το σενάριο δεν μου έκανε κανένα κλικ. Όταν είσαι συνέχεια κλεισμένος μέσα στην γυάλα αμέσως επόμενο είναι να πάθεις και ένα σοκ όταν βγεις ειδικά όταν έχεις χαζέψει και πριν βγεις. Η ποιότητα του DVD screener είναι ΑΨΟΓΗ και με GrSubs.
DKNI Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Συμφωνω. Απ' την αρχη φανηκε οτι κατι δεν πηγαινε κατι με την υπερευαισθητη πρωταγωνιστρια. Και στην συνεχεια ειδαμε το ποσο σοβαρα ηταν τελικα τα πραγματα, ή ποσο σοβαρα εγιναν εξαιτιας των νεων καταστασεων στη ζωη της. Ενας αποπροσανατολισμος ομως αναμεσα στο πραγματικο και την σχιζοφρενικη ψευδαισθηση υπαρχει, αν και τα πραγματα ξεκαθαριζουν στο τελος. Ναι μωρε, πολυ ηθελε να το γυρισει σε Jacob's Ladder... Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, ουτε σχιζοφρενης ηταν, ουτε τρελη, ουτε τιποτα. Ηταν φανερό ότι ηταν απλα αγ...ητη :rolleyes:
Luciddream Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 αν και δεν μαρέσει να μιλάω για ταινίες γιατι συνήθως τις αντιλαμβάνομαι διαφορετικά, ειδικά του aronofsky που είναι απο τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες, ελπίζω να τα γράφετε για πλάκα τα παραπάνω.. σχιζοφρενής κτλπ. Όλες οι ταινίες του είναι γύρω απο ΕΝΑ θέμα και συνοδεύονται απο ήχους,σκηνικά,φωτογραφία, κτλπ κτλπ για να δώσουν ένα όμορφο αποτέλεσμα... στο Π ήταν γύρω απο την προσπάθεια της κατανόησης του "τρόπου λειτουργίας" της ζωής, στο requiem γύρω απο τα πράγματα που είμαστε διατεθιμένοι να κάνουμε για να έχουμε αυτό που τελικά θέλουμε, στο Fountain γύρω απο την αγάπη και απτο πώς κάτι που τελειώνει δημιουργεί κάτι άλλο (Death, as an act of creation), και τώρα στο Black Swan το καλό και το κακό, και πώς συνδέονται αυτά... μια κοπέλα που προσπαθεί επι χρόνια να έχει τον "έλεγχο" της ζωής της και να είναι καλή και σωστή παντού, -All that discipline for what?- I just want to be perfect. - You what? -I want to be perfect. -Perfection is not just about control. It's also about letting go. αναγκάζεται να "γνωρίσει" το κακό και να το βάλει στην ζωή της... στο τέλος την ρωτάει πώς ένιωσε και απαντάει... τέλεια... γιατι πλέον είχε γνωρίσει όλες τις πλευρές του χαρακτήρα της και ένιωθε γεμάτη. και ξανά σόρρυ που τα γράφω λίγο χύμα αλλα ξαναλέω δεν θέλω να μιλάω για ταινίες πολύ και επίσης νομίζω οτι όποιος δεν αντιλαμβάνεται τα παραπάνω δεν έχει και νόημα να βλέπει τέτοιες ταινίες...
antreas18 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 επίσης νομίζω οτι όποιος δεν αντιλαμβάνεται τα παραπάνω δεν έχει και νόημα να βλέπει τέτοιες ταινίες... edited Και για να εξηγηθω.Ενα ατομο ισορροπημενο οπως προφανως δεν ηταν η Πορτμαν δεν προκειται να ειχε τετοια καταληξη.Οτι ηταν προβληματικος χαρακτηρας παντως φανηκε απτα πρωτα λεπτα και δεν ξεκινησε αφου πιεστηκε για τον ρολο.Ειναι ξεκαθαρο οτι ειχε και καποιο συγκεκριμενο αρρωστο παρελθον.Ολα αυτα την οδηγησαν στο "τελος" της.Διαφορετικο για τον θεατη,διαφορετικο για την πρωταγωνιστρια.Αντιθετα συναισθηματα. Ξερει κανεις ποτε ερχεται στις αιθουσες?
liopyr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Η εικόνα του screener είναι παραδόξως acceptable. Όχι άψογη, ούτε καν καλή θα έλεγα, αλλά σίγουρα υποφερτή για τους ανυπόμονους. Ούτως η άλλως δεν είναι από τις ταινίες που θα δεις μία φορά. Ο ήχος είναι καλός. Εντυπώσεις από την ταινία άλλη στιγμή.
Luciddream Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Lol και μονο lol. Και για να εξηγηθω.Ενα ατομο ισορροπημενο οπως προφανως δεν ηταν η Πορτμαν δεν προκειται να ειχε τετοια καταληξη.Οτι ηταν προβληματικος χαρακτηρας παντως φανηκε απτα πρωτα λεπτα και δεν ξεκινησε αφου πιεστηκε για τον ρολο.Ειναι ξεκαθαρο οτι ειχε και καποιο συγκεκριμενο αρρωστο παρελθον.Ολα αυτα την οδηγησαν στο "τελος" της.Διαφορετικο για τον θεατη,διαφορετικο για την πρωταγωνιστρια.Αντιθετα συναισθηματα. Ξερει κανεις ποτε ερχεται στις αιθουσες? δηλαδή πιστεύεις οτι η ιστορία όλη ήταν για να μας δείξει τι κάνει η σχιζοφρένεια? και οτι ο χαρακτήρας της ταινίας ήταν απλώς ψυχικά άρρωστος..? δεν σου έκανε εντύπωση γιατι η ισσοροπημένη (όπως μάλλον θεωρείς) mila kunish δεν κατάφερε να κάνει και τους δύο ρόλους..? δεν σε καταλαβαίνω... αν και ακριβώς αυτός ο λόγος είναι που δεν θέλω να συζητάω με κόσμο για ταινίες (omg και 3 λολ ξέρω να γράψω και εγώ αν θέλω), θα κάνω μια εξαίρεση για χάρη της ταλεντάρας (aronofsky) ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα