Material_Defender_1032 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 θαρρώ όσο καλή γίνεται για screener. προσωπικά θα περιμένω για σινεμά ή 720p.
marantonis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Όσοι γούσταραν το Black Swan ας δουν και το (εάν δεν το έχουν κάνει ήδη ) Επίσης διαβάστε και αυτό. Τελικα τι διαολο εγινε σ' αυτη τη ταινια; (οφ-τοπικ) Πολυ mindfuck. Παιδια η ποιοτητα που εχει βγει καλη ειναι? Εγω κατεβασα την εκδοση Imagine AC3. Το group ισχυριζεται οτι ειναι μια βελτιωμενη εκδοση του αρχικου DVDScr που κυκλοφορησε. Το τσεκαρα (δεν ειδα ακομα την ταινια, μαλλον σημερα) και ειναι μια χαρα. Βεβαια αξιζει HD ή σινεμα αυτη η ταινια αλλα ποιος περιμενει
fearwhatnow Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 ^^ Εννοεις home cinema αξιζει διοτι τετοιες ταινιες δεν ειναι να τις βλεπεις στον κινηματογραφο (ισως σε καποιον συνοικιακο μπορει).Ολο και καποιοι μλκς θα σου χαλασουν τη θεαση.
marantonis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Καταπληκτικη. Πριν απο λιγο τελειωσα την προβολη. Καθομουν εκστασιασμενος, μα και γεματος φρικη μπροστα απο την οθονη κι απτο υπεροχο κλασσικο κομματι, για σχεδον ενα 10 λεπτο αφοτου τελειωσε η ταινια. Τα συγχαρητηρια μου στον εντυπωσιακο Αρονοφσκι. Εκανε ακομη πιο ξεκαθαρο το οτι δεν ειναι απλως ενας καλος δημιουργος. 9-/10 απο μενα.
DKNI Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Πολυ καλο-αν και αρκετα προβλεψιμο. 2/2 ο Νταρεν με Fountain και Black Swan τα τελευταια χρονια Ιδιεταιρη αξια εχει το οτι γενικα δεν ειχε κανενα σεναριο που να τραβαει και να ειναι αβανταδορικο απο μονο του, αλλα μαγεψε ο Αρονοφσκι σκηνοθετικα
antreas18 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δεν καταλαβαινω γιατι γινεται συζητηση περι προβλεψιμοτητας και αλλα τετοια.Δεν θα επρεπε να υφισταται καν τετοια συζητηση.Δεν ειναι ταινια που παει να κρυψει κατι και σε μπερδευει κλπ.Η ταινια ειναι ξεκαθαρη απτην αρχη και το τελος της ειπωνεται καπου στην αρχη και σε οδηγει προς τα εκει χωρις ερωτηματικα και ανακριβειες . Η μαεστρια της ταινιας βρισκεται στην σκηνοθεσια και στην εξαιρετικη ερμηνεια της Πορτμαν. Ενα 8/10 χαλαρα και κατα την γνωμη μου σαφως πιο "ολοκληρωμενο" απο το fountain.
marantonis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Συγγνωμη, αν δεν ειναι καλο αυτο το σεναριο (η συγχρονη ψυχοδραματικη, φρικιαστικα ποιητικη και αντισυμβατικη ιστορια της λιμνης των κυκνων, η πραγματευση της καταπιεσης των ενστικτων, του σκοτεινου και της "αγνοτητας", της καταστρεπτικης τελειομανιας και των καταστρεπτικων στοχων στη ζωη, της παρανοιας) , ποιο ειναι, το τακο μεσα σε τακο που βρισκεται μεσα σε ενα τριτο τακο;
swstost Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μου άρεσε πάρα πολύ. Είμαι fan του Aronofsky αλλά ομολογώ ότι από αυτά που είχα διαβάσει δεν περίμενα πολλά πράγματα. Σκηνοθετικά καταπληκτικό. Δεν ξαναγράφω πολλά που επισήμαναν οι φίλοι παραπάνω. Προσέξτε απλώς όλες τις λεπτομέρειες (το μαξιλάρι της Portman, το σπίτι του Cassell, και πολλά άλλα). Η αντίθεση και η πάλη ανάμεσα στο λευκό και το μαύρο αγκαλιάζει πραγματικά όλη την ταινία. Ένας μεγάλος σκηνοθέτης σε μια πολύ καλή στιγμή του (ελπίζω όχι ακόμα την καλύτερη). Πολύ καλή και η ερμηνεία της Portman.
"electra" Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μου άρεσε πάρα πολύ. Είμαι fan του Aronofsky αλλά ομολογώ ότι από αυτά που είχα διαβάσει δεν περίμενα πολλά πράγματα. Σκηνοθετικά καταπληκτικό. Δεν ξαναγράφω πολλά που επισήμαναν οι φίλοι παραπάνω. Προσέξτε απλώς όλες τις λεπτομέρειες (το μαξιλάρι της Portman, το σπίτι του Cassell, και πολλά άλλα). Η αντίθεση και η πάλη ανάμεσα στο λευκό και το μαύρο αγκαλιάζει πραγματικά όλη την ταινία. Ένας μεγάλος σκηνοθέτης σε μια πολύ καλή στιγμή του (ελπίζω όχι ακόμα την καλύτερη). Πολύ καλή και η ερμηνεία της Portman. Σωστός! Επίσης π.χ. το πώς αλλάζει χρωματικά το ντύσιμο της Portman όσο προχωράει η ταινία κλπ! Θα ήθελα να την ξαναδώ, μόνο και μόνο για να επικεντρωθώ στις λεπτομέρειες, νομίζω ότι έχει πολλά στοιχεία που ξεφεύγουν με μία πρώτη θέαση...
swstost Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Θα ήθελα να την ξαναδώ, μόνο και μόνο για να επικεντρωθώ στις λεπτομέρειες, νομίζω ότι έχει πολλά στοιχεία που ξεφεύγουν με μία πρώτη θέαση... Ακριβώς το ίδιο κι εγώ. Αν και μου την έσπασε η θολούρα του screener, οπότε θα περιμένω υψηλή ανάλυση...
Cue Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Καλά που σκ@$!$!@ το βλέπετε όλοι? Από το θείο? :/
DKNI Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 @antreas Μαλλον αλλη ταινια βλεπαμε αν δεν ειδες καμια προσπαθεια του Αρονοφσκι να "αποπροσανατολισει" τον θεατη. Ή ειχες διαβασει ολη την υποθεση @marantonis Αβανταδορικο αυτο το σεναριο? Οσες τετρασυλλαβες συνεχομενες λεξεις να χρησιμοποιησεις, αν δεν υπηρχε ενας Νταρεν στο τιμονι, μια "μαπα Intelectual χολιγουντιανια" αλα Ρον Χαουαρντ θα τρωγαμε μαλλον
marantonis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 @antreas Μαλλον αλλη ταινια βλεπαμε αν δεν ειδες καμια προσπαθεια του Αρονοφσκι να "αποπροσανατολισει" τον θεατη. Ή ειχες διαβασει ολη την υποθεση @marantonis Αβανταδορικο αυτο το σεναριο? Οσες τετρασυλλαβες συνεχομενες λεξεις να χρησιμοποιησεις, αν δεν υπηρχε ενας Νταρεν στο τιμονι, μια "μαπα Intelectual χολιγουντιανια" αλα Ρον Χαουαρντ θα τρωγαμε μαλλον Πολυ καλο αυτο το σεναριο. Οχι καταπληκτικο ουτε εξωπραγματικο. Ανταξιο της σκηνοθεσιας το βρηκα. Ή σχεδον ανταξιο. Το οτι αν η ταινια δεν ηταν σκηνοθετημενη απο τον Αρονοφσκι δε θα ηταν καλη δε σημαινει αυτοματως κατι αρνητικο για το σεναριο. Με αυτο και χωρις τον Αρονοφσκι η ταινια θα πιθανοτατα θα επασχε σκηνοθετικα. Θεωρω το Black Swan την καλυτερη ταινια της χρονιας (κι ακολουθουν πολλες αλλες). Δε νομιζω οτι θα αλλαξει, ακομα και μετα το 127 Hours. ΥΓ. Το Fountain τοσο καλο ηταν; Γιατι το ειχα κουτσοδει και οχι δει, λογω νυστας κλπ. Και δε το θυμαμαι σχεδον καθολου τωρα. Κατεβασα μια καλη εκδοση και θα επανορθωσω συντομα.
porco_rosso21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 δυνατη ταινια, αλλα οποιος εχει δει Tenant ή Repulsion του Πολανσκι παιζει να ξενερωσει τη ζωη του...απο τη μια η ταινια ειναι πραγματικα καλη σε ολα της, απο την αλλη ειναι απο τις λιγες φορες που βλεπω μια ολοκληρη ταινια σχεδον tribute στη θεματολογια, στο υφος και στο στυλ των κλασσικων ταινιων του Πολανσκι....δεν την κανει κακη ταινια αυτο, αλλα απο την αλλη been there, done that(better βεβαια).....
antreas18 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 @antreas Μαλλον αλλη ταινια βλεπαμε αν δεν ειδες καμια προσπαθεια του Αρονοφσκι να "αποπροσανατολισει" τον θεατη. Ή ειχες διαβασει ολη την υποθεση Οχι την ιδια.Black Swan. Ειναι ξεκαθαρο απτην αρχη οτι προκειται περι σχιζοφρενειας.Τα σημαδια παμπολλα απτην αρχη.Τα βλεπες παντου.Απλα περιμενες το τελος για να ολοκληρωθει το δραμα οπως το ηθελε ο σκηνοθετης .Οταν την ειδα δεν ηξερα τιποτα,ουτε τρειλερ.Μονο οτι επαιζε η Πορτμαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα