Kasrith Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Εδώ έχει υπάρχει (έστω σε συγκεκριμένες αίθουσες) εδω κ 2 βδομάδες. Αλλα ρε γμτ δεν βρίσκω με ποιον να πάω... 1ον δεν έχουν ιδέα απο Aronofsky και 2ον τους λέω, ψάχνουν υπόθεση και με περνάν για τρελό που θέλω να δω ταινία με υπόθεση μπαλέτου...
marantonis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Εδώ έχει υπάρχει (έστω σε συγκεκριμένες αίθουσες) εδω κ 2 βδομάδες. Αλλα ρε γμτ δεν βρίσκω με ποιον να πάω... 1ον δεν έχουν ιδέα απο Aronofsky και 2ον τους λέω, ψάχνουν υπόθεση και με περνάν για τρελό που θέλω να δω ταινία με υπόθεση μπαλέτου... χαχ, κι εγω μονος μου βλεπω να πηγαινω στις 27. Αν δε θελω καποιον να μου τα πρηζει σε στυλ "σε τι μαλακια μ' εφερες".
liopyr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Εδώ έχει υπάρχει (έστω σε συγκεκριμένες αίθουσες) εδω κ 2 βδομάδες. Αλλα ρε γμτ δεν βρίσκω με ποιον να πάω... Είναι ωραίο να πηγαίνεις σινεμά μόνος σου καμιά φορά. Try it. ;p
Kasrith Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Ε μάλλον αυτό θα γίνει, αν και δεν θυμάμαι να χω πάει ποτέ μου κινηματογράφο μόνος μου... Για να δούμε
fearwhatnow Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 ^^ Ναι ρε συ.Πηγαινε μονος.Τι να την κανεις την παρεα την ωρα της ταινιας στο σινεμα?Ειδικα σε τετοια ταινια καλυτερα μονος σε ολη την αιθουσα γιατι ολο και καποιος ηλιθιος σχολιαζει φωναχτα. p.s. Οποτε εχεις χρονο και εισαι διαθεσιμος θα ηθελα καποιες πληροφοριες για Toronto.Eυχαριστω.
tzinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 δεστο ρε κας να μας πεις εντυπωσεις να ψαρωσουμε και αλλο. Αιινντεεε γιατι ταινια και ενδιαφερον και καλα καλη ειναι σπανιο πραμα πλεον
Kasrith Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό το σ/κ το κόβω για Tron, έχουν φαγωθεί... Αν καταφέρω πάντως να ξεφύγω για ένα 2ωρο, θα το τιμήσω, έστω μόνος.
marantonis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Διαθεσιμο εδω και λιγη ωρα... OMFG Αν δεν εχει βγει σε καμια βδομαδα καλυτερη εκδοση, θα δω αυτο. Δε κρατιεμαι παραπανω. Παμε τωρα και για ενα 127 hours rip!
tzinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 παιδια η κυκλοφορια του βασιλειου με ολιγον απο ψευδαισθηση ειναι παρα πολυ καλη. Ειδικα για τοσο νωρις. Πολυ καλος ηχος και εικονα μια χαρα. Την ταινια την αρχισα, ειμαι καπου στο 25λεπτο και παρολο που ειμαι ακομα στην εισαγωγη και δεν εχει ξεσπασει τιποτα ιδιαιτερο, μπορω να πω οτι σε γραπωνει, σε κραταει στην τσιτα, οι ερμηνιες ειναι υπεροχες. Λιγο με χαλαει οτι η ναταλι σαν χαρακτηρας παραειναι ευαισθητος, αλλα δεδομενου οτι αυτο θελει να δειξει, τοτε ερμηνευει ακρως ρεαλιστικα. Το ολο σκηνικο μου θυμιζει παλια θριλερακια τυπου suspiria, το σαπσενς και η τστιτωμενη ατμοσφαιρα, η φοβερη σκηνοθεσια, η καμερα αλλα κυριως η μουσικη που δενει απολυτα. Θα το αφησω για τωρα, παω για μπαλιτσα, αλλα ελπιζω να το τελειωσο το βραδυ και θα επανελθω. Το σιγουρο ειναι οτι φαινετε να μην απογοητευει.
Sellers Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν με κάνει τρελή αίσθηση να το δώ. Ίσως είμαι σε κακή φάση, αλλά και προχθές που πέτυχα το Fountain στον ΑνΤ1, σκυλοβαρέθηκα την ζωή μου και δεν κατάφερα να το τελειώσω. Θα το τιμήσω πάντως αργά η γρήγορα που θα μου πάει.
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 ^^^ Έτσι κι αλλιώς το Fountain (και γενικότερα ταινία που θέλεις να απολαύσεις) δεν θα την δεις από τον Ant1. Πρώτα-πρώτα θα σου σπάσουν τα νεύρα από τις διακοπές για τις διαφημίσεις και το ότι η δίωρη ταινία ξεκίνησε στις 21:00 και τερμάτισε μετά τις ειδήσεις των 00:00.
marantonis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 ισχυει οτι εχει κομματια dubstep το ost? Κατι τετοιο μου 'παν και ξαναμαναπορωθηκα.
tzinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 το τελειωσα, οι εντυπωσεις παραμενουν οι ιδιες, ισως δεν ηταν τοσο σκοτεινο και περιεργο οσο το περιμενα παντως. Δεν ειναι δυσκολή ταινια, μαλλον τα αναμενομενα γινονται και ολες οι τυπικες νταρενιες υπαρχουνε και αναδυκνυονται μια χαρα. Το ποιο εντυπωσιακο παραμενει το ολο δεσιμο της μουσικης, με τις ερμηνειες και την καμερα. Το θεμα ειναι οτι ο νταρεν λεει ιστοριες που σε αγγιζουνε, ποιανει το στρες και το αγχος και το εκφραζει ωμα και ρεαλιστικα. δεν ειναι χολυγουντ αλλα δεν ειναι και ιδιαιτερα πολυπλοκο, ειναι απλα μια ιδιαιτερη ματια και οπτικη. Ισως το founten μου αρεσε περισοτερο παντως. Και παλι ενα 8ρακι, ισως 8-, το περνει. Θελει και 2ρη θεαση, εαν και νομιζω οτι αμα καταλαβεις τι παιζει ευκολα φερνεις τις επιμαχες σκηνες στο μυαλο σου και το δενεις και χωρις 2ρη θεαση. Οταν εχουμε 720π ισως το ξαναδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα