Προς το περιεχόμενο

Darren Aronofsky's Black Swan (2010)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 252
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και 10/10 να πάρει στο www.imdb.com εγώ ταινία με μπαλαρίνες δε βλέπω!

Δεν είναι ταινία για μπαλαρίνες,και το δεύτερο μέρος της είναι γυρισμένο σαν καθαρόαιμο θρίλερ. Είχα την αίσθηση ότι συνεχίζω να βλέπω το Drag me to hell που είχα δει νωρίτερα εκείνη τη μέρα

Δημοσ.

όπως και να έχει, το black swan είναι σημαντική ταινία, δείχνει το πως Satoshi Kon μεγαλουργεί και μετά θάνατον

για λιγους...

εισαι σιγουρος; ειναι λεσβιες μπαλαρινες ξερεις.. :rolleyes:

Δημοσ.

Το ίδιο ακριβώς μου έλεγε και μία φίλη μου που είναι μπαλαρίνα. Περίεργα παιχνίδια που παίζει η ζωή καμμιά φορά...

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=2Vu94BIpiOM

http://www.mythoman.com/post/2858799810/black-swan-vs-perfect-blue

http://www.badassdigest.com/2010/12/14/borders-line-is-black-swan-the-perfect-blue-remake-weve-been-waiting-for

επισης ο Daren ειναι δηλωμενος μεγαλος φαν του Perfect Blue,εχει χρησιμοποιησει σκηνες της ταινιας στα δικα του εργα (πιο χαρακτηριστηκη η σκηνη της μπανιερας) ενω εχει και τα δικαιωματα της ταινιας για ρημεικ στην αμερικη και εχει επισκεφτει και τον Κον.

φσγδσγδφγδφγ

Δημοσ.

χχαχ :D ωραιο το trailer.

john1987, τρεχα να δεις το Perfect Blue.

btw, καλα τα λεει ο αλλος στο youtube:

before matrix was > Ghost in the shell

before incetion was > Paprika

before Black Swan was > Perfect Blue

These animes should get the same attention as their "live-action re-makes" but still they are unknown for the most ppl....

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Η ταινία παιδιά είναι αριστούργημα, τρομερή και συγκλονιστική.

Δεν έχω όρεξη να πω πολλά, αλλά επειδή το διάβασα αρκετές φορές εδώ μέσα ότι έχει προβλέψιμο τέλος και έφριξα, να πω μόνο ότι δεν είναι τέτοια ταινία που να χρειάζεται ανατροπή, ήμαρτον δηλαδή.

Μπαίνει κατευθείαν μέσα στις 2 αγαπημένες μου(μαζί με fightclub) για να μην πω και πρώτη και γίνω υπερβολικός.

Ήταν από τις ελάχιστες ταινίες που δεν έκανα κάποιου είδους διάλλειμα καθώς από ένα σημείο και μετά τα μάτια δεν ξεκόλλαγαν από την οθόνη και τα αισθήματα και μυνήματα που δημιουργούσε με υψηλό ρυθμό ενώ στο τέλος είχα πιάσει και τράβαγα τα μαλλιά μου από την συγκίνηση και ακούμπησα λίγο το στάδιο που υγρένονται τα μάτια, αυτό πριν το δάκρυ.

Η σκηνοθεσία ήταν το κάτι άλλο με τρομερά τεχνάσματα και λεπτομέρειες που είμαι σίγουρος ήταν πολλές ακόμα που δεν έπιασα ενώ η Νάταλι αν και δεν φάνηκε εξαρχής ήταν τελικά πάρα πολύ καλή.

Έχω δει και το fountain και μου άρεσε χωρίς να είναι κάτι το τρομερό. Το black swan είναι όμως είναι μακράν καλύτερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...