Προς το περιεχόμενο

Darren Aronofsky's Black Swan (2010)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 252
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για όσους δε το πήραν χαμπάρι ακόμα η ταινία βγήκε και σε ντιβιντιριπ στον Θείο.Μόλις 3 μέρες.

Έχει βγει σε screener εδώ και κανά τρίμηνο

Δημοσ.

Το είδα χτες χωρίς να έχω διαβάσει κανένα σχόλιο και δεν από το στόρυ ήξερα τα πολύ βασικά (ότι είναι μπαλαρίνα δηλαδή, αυτό). Το βρήκα υπέροχο. Κάποιες σκηνές δε λένε να φύγουν απ' τα μάτια μου.

Διάβασα όλα τα σχόλιά σας εδώ και δεν είδα να αναφέρεται κάπου η Μπεθ. Ήταν απλώς

η προβολή του μελλοντικού εαυτού της στην περίπτωση που αποφάσιζε να μην αυτοκτονήσει ή καταλάβατε ότι μπορεί να παίζει και κάτι άλλο;

Δημοσ.

Το είδα χτες χωρίς να έχω διαβάσει κανένα σχόλιο και δεν από το στόρυ ήξερα τα πολύ βασικά (ότι είναι μπαλαρίνα δηλαδή, αυτό). Το βρήκα υπέροχο. Κάποιες σκηνές δε λένε να φύγουν απ' τα μάτια μου.

Διάβασα όλα τα σχόλιά σας εδώ και δεν είδα να αναφέρεται κάπου η Μπεθ. Ήταν απλώς

η προβολή του μελλοντικού εαυτού της στην περίπτωση που αποφάσιζε να μην αυτοκτονήσει ή καταλάβατε ότι μπορεί να παίζει και κάτι άλλο;

καμια σχεση,

δεν μπορω να βαλω spoiler...

Δημοσ.

δεν μπορω να βαλω spoiler...

Στα "Άλλα στυλ" είναι το spoiler. Άντε γιατί έχω αγωνία να δω τι ρόλο έπαιζε η Μπεθ :mrgreen: (Τη Winona ήθελα να ξερα που την ξέθαψαν?)

Δημοσ.

Στα "Άλλα στυλ" είναι το spoiler. Άντε γιατί έχω αγωνία να δω τι ρόλο έπαιζε η Μπεθ :mrgreen: (Τη Winona ήθελα να ξερα που την ξέθαψαν?)

Δημοσ.

@ xorxhs

Έτσι μπράβο ρε φίλε, τώρα που το εξήγησες το κατάλαβα :lol:

hahaha σωστος

Η Μπεθ υπηρχε σα χαρακτηρας και πραγματι τραυματιστηκε σε τροχαιο λογω της απογοητευσης τη που την αντικατεστησαν.Τα μαχαιρωματα στο τελος, ηταν ενα απο τα πολλα σχιζοφρενικα επεισοδια της Portman

Δημοσ.

hahaha σωστος

Η Μπεθ υπηρχε σα χαρακτηρας και πραγματι τραυματιστηκε σε τροχαιο λογω της απογοητευσης τη που την αντικατεστησαν.Τα μαχαιρωματα στο τελος, ηταν ενα απο τα πολλα σχιζοφρενικα επεισοδια της Portman

Καλά ναι, για το συμβολισμό του ρόλου μιλάω όχι για το ρόλο μέσα στην ιστορία. Έτσι κι αλλιώς (κατά τη γνώμη μου)

όλοι οι χαρακτήρες υπαρκτοί ήταν, απλώς η Portman έβλεπε πράγματα στους γύρω της που οφείλονταν στην παθήσή της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...