antreas18 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 "Η Νίνα καλείται να πάει με τη μεριά του Σατανά, και η ανταμοιβή θα είναι φήμη και επιτυχία." Ντοινγκ
ikaruga24 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Τελικα δεν εχω καταλαβει, ειναι καλο το ταινιακι ή οχι? Να παω αυριο να τη δω με την κοπελια μου ή προτιμησω κατι αλλο?
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Αν δεν είσαι επιρρεπής στο σατανισμό θα πρότεινα να πας.
lalanis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Καλά κάνετε και τα γράφετε όλα αυτά, να ανοίξουν τα μάτια μερικών μερικών... Μόλις βγει σε blu ray, θα το βάλω να παίζει ανάποδα (σαν το memento), να ακούσω αν έχει σατανιστικά μηνύματα....
Sellers Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Ενας φίλος μου πάντως που έβαλε ανάποδα το μεμέντο το είδε κανονικά. Και εγώ μια φορά έβαλα το μη αναστρέψιμος ανάποδα και πάλι τα ίδια. Και το Avatar μια φορά το έβαλα ανάποδα και μου έδειξε το Ποκαχόντας. Ωραίο, κάθισα το είδα. 1
lalanis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Έχει κανένα απ'αυτά σατανιστικά μηνύματα;
Sellers Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Ε τώρα μην ξεκινήσω με το Memento, τελειωμό δεν θα έχω. Memento = Μεμεντο = Μεμε + Ντο = Βυζιά και η γνωστή σε όλους νότα Ντο. Απο μόνο του πάει το πράγμα μετά...
john1987 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Την ειδα και εγω προχθες,προσεγμενη παραγωγη,πολυ καλες ερμηνειες. Ωστοσο,δεν μπορω να πω οτι με συγκλονισε η ερμηνεια της Πορτμαν,αλλα θα μου πειτε εδω πηρε Oscar η Sandra Bullock To τελος ηταν πραγματικα ανατριχιαστικο,και γενικα η ταινια ειχε τον τροπο να σε επηρεαζει ψυχολογικα αρκετα. Η σκηνοθεσια τη βρηκα απλως καλη και γενικα αυτα τα κοντινα πλανα με καμερα στο χερι δεν ειναι του γουστου μου πολυ.Θεωρησα οτι λογω και του θεματος μπορουσε να δωσει πιο μεγαλοπρεπη πλανα κτλ.Βεβαια ηθελε να εστιασει και στο χαρακτηρα της Πορτμαν. Για μενα το καλυτερο στοιχειο της ταινιας ειναι η μουσικη. Επισης μου αρεσε παρα πολυ η ατακα οτι η τελειοτητα δεν εχει να κανει με τον ελεγχο αλλα με το να αφηνεσαι. Σε μια φτωχη χρονια το θεωρω σαφως καλυτερο του Kings Speech και στα ιδια επιπεδα με το Inception,παρολο που το Inception βλεποτανε πολυ πιο ευχαριστα. 7,5/10
Francisco Goya Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Ενας φίλος μου πάντως που έβαλε ανάποδα το μεμέντο το είδε κανονικά. Και εγώ μια φορά έβαλα το μη αναστρέψιμος ανάποδα και πάλι τα ίδια. Και το Avatar μια φορά το έβαλα ανάποδα και μου έδειξε το Ποκαχόντας. Ωραίο, κάθισα το είδα. Και ίσια να το βάλεις το Avatar, πάλι Pocahontas βγάζει.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Σαν στορυ δεν τρελαθηκα να πω την αληθεια,αλλα παντως 2.5 ωρες περασαν χωρις να το καταλαβω.Σε κραταγε,ειχε φοβερη ατμοσφαιρα ,και πιστευω οτι το καλυτερο απο ολα,ηταν ο Ηχος.Εδωσε ρεστα
capten- Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δεν μου άρεσε η ταινία.Ένα αστέρι θα έπαιρνε με άριστα τα 5.Πολύ καλή η Portma,λίγες σοκαρίστηκες στιγμές λόγου χάρι όταν τα δάκτυλα τον ποdιων κολλούσαν σε μια skin[..μπλιάχ.Αλλα δεν ξέρω γιατί αλλα δεν μου άρεσε καθόλου.
john1987 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Σαν στορυ δεν τρελαθηκα να πω την αληθεια,αλλα παντως 2.5 ωρες περασαν χωρις να το καταλαβω.Σε κραταγε,ειχε φοβερη ατμοσφαιρα ,και πιστευω οτι το καλυτερο απο ολα,ηταν ο Ηχος.Εδωσε ρεστα Συμφωνω γενικα,αλλα η ταινια δε διαρκουσε ουτε 2 ωρες
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Συμφωνω γενικα,αλλα η ταινια δε διαρκουσε ουτε 2 ωρες Αληθεια :-D . Παντως το καλυτερο στην ταινια ηταν η μουσικη ακι ο ηχος του[ειδικα στο κινηματογραφο δεν υπηρχε.
john1987 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Οντως το καλυτερο στοιχειο της ταινιας. Για μενα παντως ενω σα συνολο ειναι καλη η ταινια δεν μπορω να πω οτι καποιο επιμερους στοιχειο με εξεπληξε,πλην του ωραια δοσμενου τελους. Δηλαδη ολος ο ντορος γυρω απο την ερμηνεια της Πορτμαν,τη σκηνοθεσια κτλ δεν μπορω να τον καταλαβω.
marantonis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Το λεω χωρις ιχνος ειρωνιας, πες μου μια ταινια που να σε εχει πραγματικα εντυπωσιασει. Δε λεω πως το Black Swan ειναι απαραιτητως η ταινια της εικοσαετιας που κανεις δεν μπορει να τη δει χωρις να ενθουσιαστει, απλα μου 'χεις κινησει την περιεργεια, παρατηρωντας αρκετα post σου στο Κινηματογραφος & Τηλεοραση γενικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα