Προς το περιεχόμενο

Reboot

kotsinho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν σκληρό δίσκο χωρισμένο στα δυο( c: και e:).Αν κάνω επαναφορά των windows θα χαθούν τα δεδομένα μόνο από τον πρώτο ή και από τους δύο;;

Δημοσ.

Εγώ και νέα εγκατάσταση έχω κάνει σε σκληρό με 2 διαμερίσματα, και δεν έχει πειραχτεί το δεύτερο, οπότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, αρκεί να μην πειράξεις το άλλο διαμέρισμα.

Δημοσ.

Στο c που είναι τα windows σε ενδιαφέρει.Το άλλο διαμέρισμα (e) όχι.Τώρα με την επαναφορά τί εννοείς?Αν εννοείς την κλασσική επαναφορά μέσα απ τα windows όχι δεν θα χάσεις τίποτα,θα πάνε τα windows στην κατάσταση που ήταν στην ημερομηνία που επιλέγεις.Αν εννοείς format θα χαθούν του c όλα.Αν εννοείς repair πάλι δεν θα χαθεί τίποτα.

Σε καμία των περιπτώσεων δεν επηρεάζεται το διαμέρισμα e.Δεν θα χάσεις/σβηστεί τίποτα από εκεί.

Δημοσ.
Έχω έναν σκληρό δίσκο χωρισμένο στα δυο( c: και e:).Αν κάνω επαναφορά των windows θα χαθούν τα δεδομένα μόνο από τον πρώτο ή και από τους δύο;;

Για τι σόι επαναφορά μιλάς;; η επαναφορά συστήματος που γίνεται μέσα από τα windows δεν επηρεάζουν κανένα δευτερεύων partition.

Δημοσ.

Επαναφορά των windows εννοούσα στην αρχική κατάσταση.Ευχαριστώ! Απλά ήθελα να σιγουρευτώ οτι δεν θα πειραχθεί τίποτα από τον e

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...