Προς το περιεχόμενο

μητρικη για socket 775

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια χαλασε η μητρικη που ειχα και τωρα πρεπει να παρω καινουρια δεν με ενδιαφερει το overclocking αλλα θελω να ειναι καλη με pci express 2.0 σκεφτομαι για p45 υπαρχει κατι καλυτερο?

Δημοσ.
παιδια χαλασε η μητρικη που ειχα και τωρα πρεπει να παρω καινουρια δεν με ενδιαφερει το overclocking αλλα θελω να ειναι καλη με pci express 2.0 σκεφτομαι για p45 υπαρχει κατι καλυτερο?

Όχι,δεν υπάρχει..

Δημοσ.

δινω μεχρι 150 ευρω η προηγουμενη μητρικη μου ηταν η gigabyte p35 s3g ποια η διαφορα του g45 απο το p45?

---------- Προσθήκη 16-11-2010 στις 00:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 15-11-2010 στις 23:53 ----------

παιδια η καρτα γραφικων μου ειναι η nvdia 9800GTX σκεφτομαι καποια asus P5Q αλλα εχω μπερδευτει με τις τοσες διαφορετικες παραλαγες

Δημοσ.

φιλε μου σε ευχαριστω αλλα και να την παρω δεν εχω καποιον να μου την περασει τωρα προτεινετε μου μητρικες

Δημοσ.
ο δισκος ειναι sata οι μνημες ειναι ddr2 intel q9300

Αν βγει και συμπέρασμα από τον τεχνικό οτι φταίει η μητρική τότε για μένα πάνε σε αυτήν η βρες καμία μεταχειρισμένη

Δημοσ.
με ενημερωσε χθες το βραδυ οτι ειναι η μητρικη σκεφτομαι να παω στης asus p5q prenium

Είναι πολύ καλή μητρική αλλά τα 155Ε δεν είναι και λίγα για socket 775

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...