lion2486 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Εγώ όπως το σκεύτομαι υπάρχουν κάποιες λύσεις, αλλά καταπατούν ανθρώπινα δικαιώματα περί προσωπικής ζωής, στον υπολογιστή του keylogger/rat, στο hosts αλλαγώ της διεύθυνσης του φεις με άλλη δικιά μου, ώστε να καταγράφω κάθε είσοδο του (και κωδικούς, με ψάρεμα).. αυτά σκέφτηκα τώρα...
karmen1983 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Εγώ όπως το σκεύτομαι υπάρχουν κάποιες λύσεις, αλλά καταπατούν ανθρώπινα δικαιώματα περί προσωπικής ζωής, στον υπολογιστή του keylogger/rat, στο hosts αλλαγώ της διεύθυνσης του φεις με άλλη δικιά μου, ώστε να καταγράφω κάθε είσοδο του (και κωδικούς, με ψάρεμα).. αυτά σκέφτηκα τώρα... Βρε lion τι λες στη κοπέλα τώρα;;; Σόρρυ κιόλας, ναι είναι λύση αυτό αλλά είναι εντελώς μα εντελώς παράνομο και χυδαίο μαζί. Αν δεν του έχει εμπιστοσύνη τι σκ@τ@ να το κάνει το Keylogger, ας τον αφήσει να πάει στο καλό και υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουνε δαμάσκηνα.
cosmos000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 26 σε 46 λεπτά 27 , αλλά τι ρωτάς δες avataraki Έλα!!!!! σοβαρά σβήνεις τούρτα σε ένα τέταρτο?? Μα τί πάσες κάνω ο άτιμος!!!!
karmen1983 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Έλα!!!!! σοβαρά σβήνεις τούρτα σε ένα τέταρτο??Μα τί πάσες κάνω ο άτιμος!!!! ο ναι και καληνυχτίζω! Σε αφήνω αντικαταστάτη!
lion2486 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Βρε lion τι λες στη κοπέλα τώρα;;; Σόρρυ κιόλας, ναι είναι λύση αυτό αλλά είναι εντελώς μα εντελώς παράνομο και χυδαίο μαζί. Αν δεν του έχει εμπιστοσύνη τι σκ@τ@ να το κάνει το Keylogger, ας τον αφήσει να πάει στο καλό και υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουνε δαμάσκηνα. Το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να λέμε δεν γίνεται, επειδή απλά πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να το χρησιμοποιήσει, εγώ απάντησα στο αρχικό θέμα χωρίς να λάβω υπ' όψην μου τους υπόλοιπους παράγοντες της κατάστασης. (+1 ιδέα, αν έχει ξεκλείδωτο ασύρματο δίκτυο μπορεί να γίνει υποκλοπή των πακέτων)
cosmos000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μια χαρά απάντησες lion άσε που το θέμα εξελίχτηκε σε ηθικοπλαστικό!!
karmen1983 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να λέμε δεν γίνεται, επειδή απλά πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να το χρησιμοποιήσει, εγώ απάντησα στο αρχικό θέμα χωρίς να λάβω υπ' όψην μου τους υπόλοιπους παράγοντες της κατάστασης.(+1 ιδέα, αν έχει ξεκλείδωτο ασύρματο δίκτυο μπορεί να γίνει υποκλοπή των πακέτων) Αχ με βλέπω να κάνω γενέθλια γράφοντας εδώ. Λοιπόν όλα γίνονται με τα πισιά και ο ξέρουμε καλά. Όμως εδώ μέσα λέμε νόμιμες οδούς, αν δεν κάνω λάθος. Σωστά; Φιλικά πάντα ---------- Προσθήκη στις 23:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:55 ---------- Μια χαρά απάντησες lion άσε που το θέμα εξελίχτηκε σε ηθικοπλαστικό!! Ασχολίαστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!
cosmos000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Αχ με βλέπω να κάνω γενέθλια γράφοντας εδώ. Λοιπόν όλα γίνονται με τα πισιά και ο ξέρουμε καλά. Όμως εδώ μέσα λέμε νόμιμες οδούς, αν δεν κάνω λάθος. Σωστά; Φιλικά πάντα ---------- Προσθήκη στις 23:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:55 ---------- Ασχολίαστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!! Άντε αύριο αν μπεις θα σου κάνω δώρο τις πρωτιές!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ λέμε .....ΞΕΚΟΛΛΑ από δω!!!!
orotoi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 για γέλια και για κλάματα.. Και το pc όπως είναι να του πάρεις και να μη ξαναμπεί ιντερνετ κτλ κτλ αν θέλει να ξενο*αμήσει θα το κάνει. Αν αγαπάς λίγο τον εαυτό σου σκέψου σοβαρά και ώριμα αν θες να είσαι σε μια τέτοια κατάσταση.. Εκτός αν γουστάρεις να το παίζεις μάτα χάρι.. karmen χρόνια καλά! (με λίγο delay)
karmen1983 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 για γέλια και για κλάματα.. Και το pc όπως είναι να του πάρεις και να μη ξαναμπεί ιντερνετ κτλ κτλ αν θέλει να ξενο*αμήσει θα το κάνει. Αν αγαπάς λίγο τον εαυτό σου σκέψου σοβαρά και ώριμα αν θες να είσαι σε μια τέτοια κατάσταση.. Εκτός αν γουστάρεις να το παίζεις μάτα χάρι.. karmen χρόνια καλά! (με λίγο delay) Ευχαριστώώώώώώώώώ (και εγώ με λίγο dealy απάντησα)
rowan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Χρόνια πολλά και από εμένα, τώρα είδα τα μνμ εγώ πόσο καθυστερημένα απάντησα???
karmen1983 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Χρόνια πολλά και από εμένα, τώρα είδα τα μνμ εγώ πόσο καθυστερημένα απάντησα??? 4 ώρες και 13 λεπτά:lol: Ευχαριστώ πολύ! Πάντως πήγε εντελώς offtopic το θέμα. Ζητάω συγνώμη από topicstarter:o
kontozisis1 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 τελικά είχα δίκιο! Δικά του ήταν . Με απλό πατροπαράδοτο ψάρεμα...Συνεχίζει βέβαια να λέει οτι δεν τα χρησιμοποιεί... Πάω για την επόμενη πορτοκαλιά , λοιπόν... φιλια...και χρόνια πολλά στην εορτάζουσα...
cosmos000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχεις ιδέα από τί γλύτωσες τον εαυτό σου!!!! Έτσι, κάνε delete και εμπρός για το πορτοκαλοδάσος!!!!! ΥΓ:Το απλό πατροπαράδοτο ψάρεμα είναι αλάνθαστο!!!Τι IP και μπούρδες :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.