Προς το περιεχόμενο

πώς μπορούμε να βρουμε ηλεκτρονική διευθυνση χωρις Ip?

kontozisis1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως καραγουστάρω...που αν και για nick έχεις βάλει αντρικό...όλοι μας αναφερόμαστε σε σένα σαν κοπέλα :D :D :D

(Δεν πιστεύω να πιαστήκαμε κώτσοι και να σαι απ.......τους άλλους)

Κοπελιάάα΄΄αά η αγάπη έχει βάσανα!!!!!!

Karmen ε...μα ....θα ανοίξω groupaki στο fb που δεν έχω για να γλυτώσω :X

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

nikolae ήσουν ιδιαίτερα κατατοπιστικός και σαφής.σ'ευχαριστώ πολύ

Δυστυχώς δε νομίζω να μάθω τίποτα από τον ίδιο. Το θεωρεί τόσο ασήμαντο και άκακο που δεν πιστεύει ότι είναι κακο αν το κάνει. Κι επειδή ξέρει ότι αν το κάνει δε θα το δεχτώ, δε μου το λέει. έχει γίνει αυτό και το ξέρω.

Βέβαια, είναι ασήμαντο αν το κάνει αυτός, γιατί άμα το κάνει κοπέλα, το πράγμα διαφέρει(!).

Πού θα πάει,θα τη βρω την άκρη κι αν δεν είναι καλή, θα την αφήσω...

Και πάλι ευχαριστω

Δημοσ.

Karmen ε...μα ....θα ανοίξω groupaki στο fb που δεν έχω για να γλυτώσω :X

Άνοιξε και εμένα ένα επί την ευκαιρία:lol::lol::lol:

---------- Προσθήκη στις 23:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:01 ----------

Εγώ πάντως καραγουστάρω...που αν και για nick έχεις βάλει αντρικό...όλοι μας αναφερόμαστε σε σένα σαν κοπέλα :D :D :D

(Δεν πιστεύω να πιαστήκαμε κώτσοι και να σαι απ.......τους άλλους)

Κοπελιάάα΄΄αά η αγάπη έχει βάσανα!!!!!!

Διάβασε βρε το ποστ #4 και θα καταλάβεις γιατί απευθυνόμαστε σε κοπέλα.

Δημοσ.

kontozisi με έχεις αγχώσει!!!Εγώ ένα ξέρω να πώ"άμα ο άντρας είναι μουρντάρης...δεν αλλάζει"

Άνοιξε και εμένα ένα επί την ευκαιρία:lol::lol::lol:

Παρατηρώ ότι τώρα χρησιμοποιείς ΑΚΡΙΒΩΣ και τις ίδιες τις εκφράσεις μου (πάντα με χρονική απόκριση 1 λεπτού υπερ μου)!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!!:-D

Δημοσ.
Αφού πάτε για κάτι σοβαρό, γιατί δεν τον ρωτάς απλά; Σοβαρή σχέση δεν σημαίνει ο ένας να κάνει την CIA και ο άλλος τον κατάσκοπο από την Ussr. Και μόνο ότι μπαίνεις σε αυτήν την διαδικασία και το ψάχνεις σε τέτοιο βαθμό δείχνει ότι εσύ μάλλον είσαι κολλημένη με το "φεις" και γενικά με ότι άλλο αυτό συνεπάγεται. Μην χαλάσεις την όποια σχέση πας να φτιάξεις για κάτι τέτοιο. Στην τελική αν δεν του έχεις εμπιστοσύνη για κάτι που εσύ θεωρείς σοβαρό, δεν είναι ανάγκη να κάνεις και σχέση.

Τί να σου εξηγώ τώρα...έχεις τα δίκια σου κι εσύ...αλλά τα πράγματα ειναι πιο περίπλοκα...και το συγκεκριμένο άτομο εκτός από απλές "συνευρέσεις", δεν είχε ποτέ πρίν κάτι πιο ουσιώδες, ούτε είχε ξαναερωτευτεί ποτέ...

Δημοσ.

άντε καλέ!!!σοβαρά!!! απ το 4 και κάτω εγώ σας άνοιξα τα μάτια ότι ειναι θηλυκό!! Μπρίκια κολλάμε??

---------- Προσθήκη στις 22:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:09 ----------

Τί να σου εξηγώ τώρα...έχεις τα δίκια σου κι εσύ...αλλά τα πράγματα ειναι πιο περίπλοκα...και το συγκεκριμένο άτομο εκτός από απλές "συνευρέσεις", δεν είχε ποτέ πρίν κάτι πιο ουσιώδες, ούτε είχε ξαναερωτευτεί ποτέ...

Τί ηλικίες έχετε αν επιτρέπεται?

Δημοσ.

άντε καλέ!!!σοβαρά!!! απ το 4 και κάτω εγώ σας άνοιξα τα μάτια ότι ειναι θηλυκό!! Μπρίκια κολλάμε??

ποιος ήρθε;;;;

---------- Προσθήκη στις 22:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:09 ----------

Τί ηλικίες έχετε αν επιτρέπεται?

26 σε 46 λεπτά 27 :-), αλλά τι ρωτάς δες avataraki

Δημοσ.

πολύ κοντά στα πρώτα -άντα..

---------- Προσθήκη στις 23:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:16 ----------

Πραγματικά όμως θέλω να μου πεις τι φοβάσαι και τι θέλεις να καταλάβεις με το πόσους facebook λογαριασμούς έχει;

θέλω να δώ αν όντως λέει αλήθεια ότι δεν τους χρησιμοποίει πλέον, οποτε δε με πειράζει αν υπάρχουν. Και να δω αν έχει κι άλλους , οπότε μάλλον με δουλεύει ψιλό γαζί...

Δημοσ.

Δεν μου εμφανίζει αvatar!!!

Τεσπα δεν είστε και στην εφηβεία λογικά τις εμπειρίες σας τις έχετε.Αλλά πολύ το σκέφτεσαι βρε κοπελιά....και αυτό δεν είναι καλό.....

Δημοσ.

θέλω να δώ αν όντως λέει αλήθεια ότι δεν τους χρησιμοποίει πλέον, οποτε δε με πειράζει αν υπάρχουν. Και να δω αν έχει κι άλλους , οπότε μάλλον με δουλεύει ψιλό γαζί...

Άμα είναι να ξεκινήσεις κάτι με 100 υποψίες από πίσω δεν αξίζει καν. Αλλά και να τους χρησιμοποιεί στο κάτω κάτω που το κακό; Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Στο τέλος θα ανοίγουμε το facebook (ανοίγουν) για να τρώμε και να πηγαίνουμε για κακά.

---------- Προσθήκη στις 23:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:20 ----------

Δεν μου εμφανίζει αvatar!!!

ε; Δε φαίνεται η κατάξανθη γκομενάρα στο avatar που έχω; Και απο πάνω Karmen1983;;

Δημοσ.
Άμα είναι να ξεκινήσεις κάτι με 100 υποψίες από πίσω δεν αξίζει καν. Αλλά και να τους χρησιμοποιεί στο κάτω κάτω που το κακό; Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Στο τέλος θα ανοίγουμε το facebook (ανοίγουν) για να τρώμε και να πηγαίνουμε για κακά.

---------- Προσθήκη στις 23:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:20 ----------

ε; Δε φαίνεται η κατάξανθη γκομενάρα στο avatar που έχω; Και απο πάνω Karmen1983;;

οτι η μόνη χρηση που κάνει στο φεισ είναι φλερτ και τέτοια. δεν έχει παρε δώσε καθόλου με κανονικούς του φίλους . αν το ανοιγει ποτέ, είναι μόνο για τέτοιο σκοπο, δυστυχώς.

Δημοσ.
οτι η μόνη χρηση που κάνει στο φεισ είναι φλερτ και τέτοια. δεν έχει παρε δώσε καθόλου με κανονικούς του φίλους . αν το ανοιγει ποτέ, είναι μόνο για τέτοιο σκοπο, δυστυχώς.

φλερτ μέσω facebook, εμ καλά το είπα στο τέλος θα το ανοίγουμε για μαμ κακά και νάνι (και μετά από τα λεγόμενά σου και για το άλλο). Άστο κοπελιά με τις υποψίες που έχεις στο μυαλό σου δε θα πάει πουθενά. Γνώμη μου πάντα.

Δημοσ.

Μα εσύ έτσι όπως πας να ξεκινήσεις μια σχέση.....δεν θα την απολαύσεις μετά...θα είσαι σε ένα διαρκές κυνηγητό με την υποψία .....

Αν θέλει ο άλλος να κρυφτεί,γίνεται ανετότατα και δεν παίρνεις χαμπάρι.Το θέμα είναι να τον κάνεις να μην θέλει να κάνει κάτι για να κρυφτεί ;-)

Και κατάξανθη....και γκομενάρα??Που είναι αυτόόόόόόό???

Δημοσ.
Μα εσύ έτσι όπως πας να ξεκινήσεις μια σχέση.....δεν θα την απολαύσεις μετά...θα είσαι σε ένα διαρκές κυνηγητό με την υποψία .....

Αν θέλει ο άλλος να κρυφτεί,γίνεται ανετότατα και δεν παίρνεις χαμπάρι.Το θέμα είναι να τον κάνεις να μην θέλει να κάνει κάτι για να κρυφτεί ;-)

Σε πρόλαβα ή είναι όνειρο;;;; :lol::lol:

Και κατάξανθη....και γκομενάρα??Που είναι αυτόόόόόόό???

Θα κλάψω αλήθεια δε φαίνεται;;;;;

Δημοσ.

Σε πρόλαβα ή είναι όνειρο;;;; :lol::lol:

Θα κλάψω αλήθεια δε φαίνεται;;;;;

Δεν σου κάνω πλάκα,με πέταξε το router πάλι πρώτος θα το έγραφα

Να φέρω τα χαρτομάντηλα σιγά σιγά.Όχι δυστυχώς ένα λευκό του Ariel βλέπω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...