Προς το περιεχόμενο

πώς μπορούμε να βρουμε ηλεκτρονική διευθυνση χωρις Ip?

kontozisis1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς μπορούμε να δούμε αν κάποιος έχει πολλες διευθύνσεις mail ή profiles στο facebook? μπορούμε να βρούμε ποια είναι αυτά? δεν έχω το ip,μου ειναι ομως γνωστη η διευθυνσή και το όνομά του, καθώς επίσης και δυο τρια email και δυο τρεις λογαριασμοί στο face. έχω μεγάλο προβλημα γιατί με όλα αυτά έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη μου και φοβάμαι.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kontozisis1 καλώς ήρθες στο forum.

Πώς μπορούμε να δούμε αν κάποιος έχει πολλες διευθύνσεις mail ή profiles στο facebook?

Επίσημα δεν μπορείς. Ανεπίσημα μπορείς αν ξέρεις στοιχεία του ατόμου και μπορείς να διασταυρώσεις το άτομο απο αυτά που γράφει.

δεν έχω το ip,

και να έχεις το ip δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Το Ip συνδεσης δεν ειναι ανακοινώσιμο στο κοινό. Μόνο από το facebook μπορούν να διασταυρώσουν οτι οι Χ χρήστες μπαίνουν απο το ίδιο ip, αλλά αυτό δεν είναι απόλυτο, γιατί μπορεί να βρίσκονται πίσω απο proxy

μου ειναι ομως γνωστη η διευθυνσή και το όνομά του, καθώς επίσης και δυο τρια email και δυο τρεις λογαριασμοί στο face

ξέρεις τους 2-3 λογαριασμούς του ατόμου και ρωτάς πως μπορείς να βρεις τα πολλαπλά προφίλ του ίδιου ατόμου; Μήπως ρωτάς κάτι άλλο; Επίσης μπορείς στην αναζήτηση του facebook να βάλεις τα email και μπορεί να σου βγάλει κάποιο στοιχείο.

έχω μεγάλο προβλημα γιατί με όλα αυτά έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη μου και φοβάμαι.

Τι φοβάσαι και γιατί;

Δημοσ.

Είναι πολύ προσωπικό , και γι'αυτό επέιγομαι πραγματικά...

Είναι κάποιος άνθρωπος που επιδιώκει να κάνει σοβαρή σχέση μαζί μου, κατά τα λεγόμενά του. Στο παρελθόν και σε κατάσταση που δεν είχα δικαίωμα να απαιτήσω κάτι, γνώριζα διάφορα. Τώρα όμως, αν και λέει ότι δεν ασχολείται με τέτοια, κάτι με κάνει να αμφιβάλω και θέλω να είμαι σίγουρη πριν προχωρήσω σε οτιδήποτε. Ο ίδιος δεν είναι γνώστης των ηλεκτρονικών υπολογιστών, αλλά καποιοι φίλοι του είναι, γι'αυτό και του έχουν ανοίξει λογαριασμούς. ξέρω ήδη τρεις λογαριασμούς στο φεις και δύο μειλ του. Γνωρίζει ότι τα γνωρίζω, λέει όμως ότι δεν ασχολείται. Πριν τέσσερις-πέντε μέρες βρήκα ενα μέιλ κι ένα λογαριασμό στο φεις που πιστέυω ότι είναι δικά του. απλά θελω να δω αν είναι δικά του κι αν γίνεται ποια ηταν η τελευταία φορά που τα χρησιμοποίησε.

Ξέρω όλα του τα στοιχεία (ονομα , διευθυνση, τηλέφωνα ).Επίσης ξέρω ότι μπαίνει στο ιντερνετ μόνο από το λαπτοπ που έχει στο σπίτι του, άρα λογικα το ip, δε θα είναι το ίδιο σε όλες αυτές τις συνδέσεις ?? Τί κάνουμε?? Σκεφτείτε κάτι εσείς που ξέρετε παραπάνω από μένα, γιατί δεν την παλεύω..

χίλια ευχαριστώ.

υ.γ.ξέχασα να αναφέρω μόνο, ότι ειμαι "φίλη" μόνο σε έναν απ'τους λογαριασμούς του φεισ στον οποίο έχει μόνο 10 φιλους). και δε χρησιμοποιεί καθόλου ιντερνετ (ούτε μειλ, ούτε φεις )για να επικοινωνήσουμε ώστε να τον πιάσω από τα συμφραζόμενα. Επίσης, δεν αποδέχεται αιτηματα φιλίας, ίσως κατάλαβε ότι παιζει να παγιδευτεί. το προσπάθησα ήδη.

Δημοσ.

Ξέρω όλα του τα στοιχεία (ονομα , διευθυνση, τηλέφωνα ).Επίσης ξέρω ότι μπαίνει στο ιντερνετ μόνο από το λαπτοπ που έχει στο σπίτι του, άρα λογικα το ip, δε θα είναι το ίδιο σε όλες αυτές τις συνδέσεις ?? Τί κάνουμε?? Σκεφτείτε κάτι εσείς που ξέρετε παραπάνω από μένα, γιατί δεν την παλεύω..

χίλια ευχαριστώ.

Λογικά ναι θα έχει ίδιο ip, ο isay απο πάνω σου είπε κάτι όμως που δεν πρόσεξες. Τα ip δεν είναι ανακοινώσιμα στο κοινό και ΜΟΝΟ το facebook θα μπορεί να κάνει την Α ή Β διασταύρωση βάση της διεύθυνσης ip.

Και αφού ξέρεις ήδη ότι έχει 3 λογαριασμούς και mail τι ακριβώς θες να καταλάβεις από αυτό και τι φοβάσαι αν έχει έναν ή δέκα λογαριασμούς στο facebook;

Δημοσ.

........Είναι κάποιος άνθρωπος που επιδιώκει να κάνει σοβαρή σχέση μαζί μου, κατά τα λεγόμενά του.....

.......Επίσης ξέρω ότι μπαίνει στο ιντερνετ μόνο από το λαπτοπ που έχει στο σπίτι του....

Κοίτα,να δεις από Ip κτλ κτλ δεν μπορείς γιατί δεν είσαι το facebook.

Μπορεί να βάζει τους φίλους του να μιλάνε απ τους λογαριασμούς οπότε και άλλα ίχνη...

Εγώ θα πήγαινα σπίτι του....με πρόσχημα να του δείξω κάτι στο fb θα μπαίναμε απ το laptop του....εκεί σου λύνονται όλες οι απορίες :D :D

Αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη...από πριν κάνεις σοβαρή σχέση....(μάλλον να το θέσω καλύτερα:Αν έχεις τόσες καχυποψίες και βάσιμες δεν θα πετύχει...)

Υποθέτω πως εσύ θες να δεις αν κάνει "παιχνίδι" και με άλλες στο διαδίκτυο ε?

Ε και να κάνει??Μπορεί αν τα βρείτε...να τα κόψει αυτά ;)

Δημοσ.
Κοίτα,να δεις από Ip κτλ κτλ δεν μπορείς γιατί δεν είσαι το facebook.

Μπορεί να βάζει τους φίλους του να μιλάνε απ τους λογαριασμούς οπότε και άλλα ίχνη...

Εγώ θα πήγαινα σπίτι του....με πρόσχημα να του δείξω κάτι στο fb θα μπαίναμε απ το laptop του....εκεί σου λύνονται όλες οι απορίες :D :D

Αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη...από πριν κάνεις σοβαρή σχέση....(μάλλον να το θέσω καλύτερα:Αν έχεις τόσες καχυποψίες και βάσιμες δεν θα πετύχει...)

Υποθέτω πως εσύ θες να δεις αν κάνει "παιχνίδι" και με άλλες στο διαδίκτυο ε?

Ε και να κάνει??Μπορεί αν τα βρείτε...να τα κόψει αυτά ;)

μόλίς πόσταρες το υπ' αριθμόν 666 μήνυμα και έκανες και το δικηγόρο του διαβόλου; Τυχαίο; Δε νομίζω! :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Είναι κάποιος άνθρωπος που επιδιώκει να κάνει σοβαρή σχέση μαζί μου, κατά τα λεγόμενά του. Στο παρελθόν και σε κατάσταση που δεν είχα δικαίωμα να απαιτήσω κάτι, γνώριζα διάφορα. Τώρα όμως, αν και λέει ότι δεν ασχολείται με τέτοια, κάτι με κάνει να αμφιβάλω και θέλω να είμαι σίγουρη πριν προχωρήσω σε οτιδήποτε. Ο ίδιος δεν είναι γνώστης των ηλεκτρονικών υπολογιστών, αλλά καποιοι φίλοι του είναι, γι'αυτό και του έχουν ανοίξει λογαριασμούς. ξέρω ήδη τρεις λογαριασμούς στο φεις και δύο μειλ του. Γνωρίζει ότι τα γνωρίζω, λέει όμως ότι δεν ασχολείται. Πριν τέσσερις-πέντε μέρες βρήκα ενα μέιλ κι ένα λογαριασμό στο φεις που πιστέυω ότι είναι δικά του. απλά θελω να δω αν είναι δικά του κι αν γίνεται ποια ηταν η τελευταία φορά που τα χρησιμοποίησε.

χίλια ευχαριστώ.

υ.γ.ξέχασα να αναφέρω μόνο, ότι ειμαι "φίλη" μόνο σε έναν απ'τους λογαριασμούς του φεισ στον οποίο έχει μόνο 10 φιλους). και δε χρησιμοποιεί καθόλου ιντερνετ (ούτε μειλ, ούτε φεις )για να επικοινωνήσουμε ώστε να τον πιάσω από τα συμφραζόμενα. Επίσης, δεν αποδέχεται αιτηματα φιλίας, ίσως κατάλαβε ότι παιζει να παγιδευτεί. το προσπάθησα ήδη.

Το IP σε γενικές γραμμές αλλάζει κατά διαστήματα από τον πάροχο του internet, εκτός αν αυτός πληρώνεται για το λεγόμενο static IP. Δεν μπορείς να εντοπίσεις από μία IP τη δραστηριότητα ενός ατόμου σε μια ιστοσελίδα όπως το facebook.

Η IP σού είναι άχρηστη για την πληροφορία που θες. Αν έχω καταλάβει σωστά, εσύ θες να μάθεις τη δραστηριότητα ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει στο facebook και στο e-mail.

Ειδικά το facebook στηρίζεται στην συμπλήρωση των λεγόμενων credentials, δηλαδή όνομα χρήστη (που στο facebook είναι πάντα μια διεύθυνση e-mail) συν ένας κωδικός (password). Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε εισάγει τα στοιχεία αυτά από οποιοδήποτε laptop ή άλλον υπολογιστή, ο αντίστοιχος λογαριασμός facebook τού γίνεται διαθέσιμος, ή όπως λέμε στην ορολογία: "έχει κάνει επιτυχημένο login".

Συμβαίνει πολλά άτομα με λογαριασμό στο facebook να κοινοποιούν τα credentials σε άλλα άτομα, τα οποία το εκμεταλλεύονται κάνοντας login στο facebook (το οποίο δε μπορεί να ταυτοποιήσει πρόσωπα, μόνο credentials) εξαπατώντας τους "φίλους". Οπότε μόλις αποκαλυφθεί η απάτη, νομίζοντας πως δεν έχουν στον έλεγχό τους πλέον τον πρώτο λογαριασμό, να δημιουργούν δεύτερο στο facebook κ.ο.κ.

Για να μπορέσεις να διαπιστώσεις αν ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει έχει πολλούς λογαριασμούς στο facebook και τι είδους δραστηριότητες έχει με αυτούς, πρέπει να επικοινωνήσεις με την ίδια την υπηρεσία του facebook, κάπου στην Αμερική νομίζω. Είμαι σίγουρος ότι τηρούν αρχείο με το ποιος λογαριασμός έκανε πότε (επιτυχημένο) login. Ωστόσο είμαι και σίγουρος ότι

(α) θα δυσκολευτούν να ταυτοποιήσουν ένα πρόσωπο αν έχει κάνει δεκάδες λογαριασμούς,

(β) τέτοιες πληροφορίες δε τις διαθέτουν σε τρίτους χωρίς να συντρέχουν ειδικές συνθήκες (π.χ. εισαγγελική παραγγελία). Δεδομένου ότι μιλάμε για ΗΠΑ, ενδεχομένως να κάνεις μια μίνι διπλωματική φασαρία για να πάρεις την πληροφορία που θέλεις. Το πιθανότερο όμως κατά τη γνώμη μου είναι ακόμη κι αν μεταφερθεί το αίτημά σου, να σου αρνηθούν να σου γνωστοποιήσουν τη δραστηριότητα αυτή,

(γ) θα μπλέξεις, οπότε και σε αποθαρρύνω να προβείς σε αυτού του είδους τις ενέργειες.

Αν θες να αποφύγεις όλη αυτή τη μάλλον επίπονη διαδικασία, έχεις πιθανότητα να εντοπίσεις τη δραστηριότητα που θες εξετάζοντας τον υπολογιστή. Δηλαδή, εφόσον γνωρίζεις με βεβαιότητα ότι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει χρησιμοποιεί μόνο ένα συγκεκριμένο laptop για να μπαίνει στο facebook και να ελέγχει τα e-mail, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να βρεις καταγεγραμμένη πληροφορία που μπορείς να αξιοποιήσεις μέσα στο ίδιο το laptop, ενδεχομένως και καταγεγραμμένη την ίδια τη δραστηριότητα που σε ενδιαφέρει. Αυτό οφείλεται στο ότι ένα laptop είναι, στην περίπτωση αυτή, προσωπικό αντικείμενο για έναν χρήστη. Ο χρήστης του δεν αισθάνεται έτσι την ανάγκη να προφυλάσσει από τρίτους, επαρκώς τα δεδομένα που καταγράφει το laptop, εφόσον δεν επιτρέπει να χρησιμοποιούν το δικό του laptop. Σου επισημαίνω όμως ότι θα μπλέξεις και με το νόμο αν προσπαθήσεις να πληροφορηθείς τη δραστηριότητα του προσώπου που λες πειράζοντας τα προσωπικά του αντικείμενα.

Για μένα η καλύτερη προσέγγιση είναι με τη συναίνεση του προσώπου που σε ενδιαφέρει να μάθεις όλα όσα αφορούν τους λογαριασμούς του στο facebook.

Ανάλογη κατάσταση επικρατεί και με τα e-mail.

Δημοσ.

χίλια ευχαριστώ.

Αφού πάτε για κάτι σοβαρό, γιατί δεν τον ρωτάς απλά; Σοβαρή σχέση δεν σημαίνει ο ένας να κάνει την CIA και ο άλλος τον κατάσκοπο από την Ussr. Και μόνο ότι μπαίνεις σε αυτήν την διαδικασία και το ψάχνεις σε τέτοιο βαθμό δείχνει ότι εσύ μάλλον είσαι κολλημένη με το "φεις" και γενικά με ότι άλλο αυτό συνεπάγεται. Μην χαλάσεις την όποια σχέση πας να φτιάξεις για κάτι τέτοιο. Στην τελική αν δεν του έχεις εμπιστοσύνη για κάτι που εσύ θεωρείς σοβαρό, δεν είναι ανάγκη να κάνεις και σχέση.

Δημοσ.

ευχαριστώ για το χρόνο σας. Θα δουμε τώρα τί θα γίνει . είναι από τα πράγματα που κανείς δεν ξέρει συνήθως για τον άλλο πριν αρχίσει κάτι.Απλά μια που έτυχε να έχω γνώση του πράγματος- εγώ του άνοιξα πριν δύο χρόνια το πρωτο μειλ και το πρώτο φεις, τρομαρα μου(πού να ξέρω ότι το μόνο που θα κάνει θα είναι να φλερτάρει κοριτσακια )-, είπα μήπως γίνεται να είμαστε σίγουροι, γιατί αλλιώς είναι καλύτερα να μην ασχοληθώ περαιτέρω...αντρες...τσ!

και παλι ευχαριστώ!

υ.γ.ο τριψίφιος που αναφέρει η παραθεση που είναι ?????

Δημοσ.
ευχαριστώ για το χρόνο σας. Θα δουμε τώρα τί θα γίνει . είναι από τα πράγματα που κανείς δεν ξέρει συνήθως για τον άλλο πριν αρχίσει κάτι.Απλά μια που έτυχε να έχω γνώση του πράγματος- εγώ του άνοιξα πριν δύο χρόνια ένα μειλ και ενα φεις, τρομαρα μου-, είπα μήπως γίνεται να είμαστε σίγουροι, γιατί αλλιώς είναι καλύτερα να μην ασχοληθώ περαιτέρω...αντρες...τσ!

και παλι ευχαριστώ!

Πραγματικά όμως θέλω να μου πεις τι φοβάσαι και τι θέλεις να καταλάβεις με το πόσους facebook λογαριασμούς έχει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...