Προς το περιεχόμενο

Γιατί τα χρώματα είναι έτσι?

entara2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.Αγόρασα εναν υπολογιστή με τα εξής χαρακτηριστηκα:

Intel celeron® CPU @ E330 2.5GHz 2.49GHZ

Μνήμη 2G

Λειτουργικό windows 7 power edition 32-bit

Κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 7100 GS

Τροφοδοτικο 450 vatt

παιζω εδω και καιρο ενα παιχνιδι το Metin2.gr.Με τον καινουργιο υπολογιστη τα χρωματα στο παιχνιδι ειναι λιγο μουντα.ειπα πως φταιει η οθονη μου ή η καρτα γραφικω.Ετσι τον πηρα και πηγα πισω στο μαγαζι.Βαλαμε αλλα καρτα γραφικων τον βάλαμε σε δικια τους οθονη τα ιδια.Τι αλλο μπορει να φταιει?το τροφοδοτικο επειδη ειναι 450 vatt και οχι 550 να μην δινει δυναμη για τα χρωματα?ο επεξεργαστης?η μητρικη?τι αραγε.δωστε μου μια βοηθεια σας παρακαλω.

Δημοσ.
Καλημέρα.Αγόρασα εναν υπολογιστή με τα εξής χαρακτηριστηκα:

Intel celeron® CPU @ E330 2.5GHz 2.49GHZ

Μνήμη 2G

Λειτουργικό windows 7 power edition 32-bit

Κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 7100 GS

Τροφοδοτικο 450 vatt

παιζω εδω και καιρο ενα παιχνιδι το Metin2.gr.Με τον καινουργιο υπολογιστη τα χρωματα στο παιχνιδι ειναι λιγο μουντα.ειπα πως φταιει η οθονη μου ή η καρτα γραφικω.Ετσι τον πηρα και πηγα πισω στο μαγαζι.Βαλαμε αλλα καρτα γραφικων τον βάλαμε σε δικια τους οθονη τα ιδια.Τι αλλο μπορει να φταιει?το τροφοδοτικο επειδη ειναι 450 vatt και οχι 550 να μην δινει δυναμη για τα χρωματα?ο επεξεργαστης?η μητρικη?τι αραγε.δωστε μου μια βοηθεια σας παρακαλω.

Στείλε κάνα screenshot ρε φίλε να καταλάβουμε τι λες!

Δημοσ.

Για σβησε τους drivers της καρτας γραφικων και ξαναπερνα τους ή αλλιως περνα καμια αλλη εκδοση τους ακομα και παλαιοτερη. Γενικα παιξε με drivers, το προβλημα αποτι φαινεται ειναι software, απτη στιγμη που αλλαξατε και καρτα και οθονη.

Δημοσ.
windows 7 power edition 32-bit

?????

Τι έκδοση είναι αυτή..?

Μάλλον αν βάλεις κάποια επίσημη να σου λυθεί το πρόβλημα...

Ωστόσο,δοκίμασε πρώτα με τους drivers...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...