Προς το περιεχόμενο

καθαρισμος πληκτρων λαπτοπ

bilythekid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου επεσε καφες στο λαπτοπ,δουλευει κανονικα,και σκεφτομαι να βγαλω τα πληκτρα ενα-ενα για να τα καθαρισω,γιατι κολλανε,γινεται,ξαναμπαινουν?

Δημοσ.

Φίλε ΟΧΙ

Μη βγαλεις τα κουμπια , απλα ειναι πιο ευκολο να βγαλεις ολο το πληκτρολογιο προσεκτικα και αυτο βαλτο κατω απο τρεχουμενο νερο να καθαρισει

αστο να στεωνωσει κανα δυο μερες και εισαι οκ

Δημοσ.

δε νομίζω πως το τρεχούμενο νερό είναι η καλύτερη ιδέα... οξύδωση και άλατα θα είναι ένα ζήτημα ίσως.

Μήπως θα ήταν καλύτερα το απιονισμένο;

Δημοσ.
μου επεσε καφες στο λαπτοπ,δουλευει κανονικα,και σκεφτομαι να βγαλω τα πληκτρα ενα-ενα για να τα καθαρισω,γιατι κολλανε,γινεται,ξαναμπαινουν?

Ο καφές ήταν με ζάχαρη ?

Δημοσ.

το εχω λυσει ολο,και εχω βγαλει το πληκτρολογιο,ο καφες ηταν με ζαχαρη,να το πλακωσω με οινοπνευμα καθαρο?κι εγω φοβαμαι αν τα βγαλω,αν θα ξαναμπουν σωστα και δεν ειναι και δικο μου,τι να κανω?

Δημοσ.

το καθαρισα αλλα οταν το βαζω πανω δεν δουλευει,δεν ανοιγει η οθονη και δουλευει το ανεμιστηρακι συνεχεια,αν το κλεισω δεν ανοιγει αν δεν βγαλω την μπαταρια,αν βγαλω το πληκτρολογιο δουλευει κανονικα,χαλασε?να μην εχει στεγνωσει ακομα?δεν ξερω,help,ειναι ξενο.

---------- Προσθήκη στις 19:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:31 ----------

που να κοιταξω να αγορασω ενα αλλο πληκτρολογιο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...