bilythekid Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 μου επεσε καφες στο λαπτοπ,δουλευει κανονικα,και σκεφτομαι να βγαλω τα πληκτρα ενα-ενα για να τα καθαρισω,γιατι κολλανε,γινεται,ξαναμπαινουν?
billma Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Φίλε ΟΧΙ Μη βγαλεις τα κουμπια , απλα ειναι πιο ευκολο να βγαλεις ολο το πληκτρολογιο προσεκτικα και αυτο βαλτο κατω απο τρεχουμενο νερο να καθαρισει αστο να στεωνωσει κανα δυο μερες και εισαι οκ
niksakl Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 δε νομίζω πως το τρεχούμενο νερό είναι η καλύτερη ιδέα... οξύδωση και άλατα θα είναι ένα ζήτημα ίσως. Μήπως θα ήταν καλύτερα το απιονισμένο;
AiWaaa Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 μου επεσε καφες στο λαπτοπ,δουλευει κανονικα,και σκεφτομαι να βγαλω τα πληκτρα ενα-ενα για να τα καθαρισω,γιατι κολλανε,γινεται,ξαναμπαινουν? Ο καφές ήταν με ζάχαρη ?
bilythekid Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 το εχω λυσει ολο,και εχω βγαλει το πληκτρολογιο,ο καφες ηταν με ζαχαρη,να το πλακωσω με οινοπνευμα καθαρο?κι εγω φοβαμαι αν τα βγαλω,αν θα ξαναμπουν σωστα και δεν ειναι και δικο μου,τι να κανω?
bilythekid Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 το καθαρισα αλλα οταν το βαζω πανω δεν δουλευει,δεν ανοιγει η οθονη και δουλευει το ανεμιστηρακι συνεχεια,αν το κλεισω δεν ανοιγει αν δεν βγαλω την μπαταρια,αν βγαλω το πληκτρολογιο δουλευει κανονικα,χαλασε?να μην εχει στεγνωσει ακομα?δεν ξερω,help,ειναι ξενο. ---------- Προσθήκη στις 19:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:31 ---------- που να κοιταξω να αγορασω ενα αλλο πληκτρολογιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.