justmichalis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Έχω το εξής θέμα. Όσο ήμουν Ελλάδα και κατέβαζα κανονικά torrents από ένα website είχα πολύ γρήγορες ταχύτητες και upload και download... Όταν πήγα εξωτερικό κάθε φορά που κατεβάζω κάτι κατεβαίνει απελπιστικά αργά (ενώ υπάρχουν αρκετοί seeders) ενώ πολύ σπάνια κάτι από αυτά που έχω κατεβάσει περνάει σε uploading... Λογικά έχει να κάνει με ports του ρούτερ μου? Ή μπλοκάρει τίποτα ο αγγλικός πάροχός μου? Είμαι με BT και έχω ένα BT Voyager 2500... Τι να κάνω για να έχω μεγάλες ταχύτητες και να κάνω seeding?
darthinvader Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 λογικα ο παροχος σου σου κανει traffic shaping και sniffarei τα πακετα σου .το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να αλλαξεις πάροχο δεν νομιζω να φταίει κάτι άλλο.
lelos1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 δύσκολα να σε κόβει ο πάροχος εκτός αν ο τρακερ είναι public checkare αν στο μτορρεντ το εικονίδιο κάτω είναι πράσινο αν οχι τότε παίζει πρόβλημα με το firewall του router η του pc σου.αν το εικονίδιο στο μτορρεντ ειναι πράσινο τότε δυστυχώς θα σε κόβει ο παραχος. δες εδώ στο router list για το μοντέλο του router σου αν δεν ξέρεις πως να ανοίξεις το port του μτορρεντ στο router. http://portforward.com/
justmichalis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 To εικονίδιο είναι πράσινο... Άρα είναι θέμα παρόχου ε? Γιατί όμως να μη με αφήνει? Είναι λόγο παρανομίας? Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό? Και αν πρέπει να ανοίξω πόρτες, ποιες είναι αυτές? (btw τι ακριβώς εννοείς sniffarei? να το έψαχνα κάπως ποιο συγκεκριμένα...)
lelos1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 To εικονίδιο είναι πράσινο... Άρα είναι θέμα παρόχου ε? Γιατί όμως να μη με αφήνει? Είναι λόγο παρανομίας? Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό? Και αν πρέπει να ανοίξω πόρτες, ποιες είναι αυτές? (btw τι ακριβώς εννοείς sniffarei? να το έψαχνα κάπως ποιο συγκεκριμένα...) ο τρακερ είναι απο τους γνωστούς public?
justmichalis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 ο τρακερ είναι απο τους γνωστούς public? είναι γνωστός ναι... (gt)
darthinvader Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 To εικονίδιο είναι πράσινο... Άρα είναι θέμα παρόχου ε? Γιατί όμως να μη με αφήνει? Είναι λόγο παρανομίας? Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό? Και αν πρέπει να ανοίξω πόρτες, ποιες είναι αυτές? (btw τι ακριβώς εννοείς sniffarei? να το έψαχνα κάπως ποιο συγκεκριμένα...) sniffarei εννοω βλεπει τι κατεβαζεις και σου κοβει το download απο το συγκεκριμενο tracker πρεπει να αλλαξεις παροχο αμεσως αν θες να κατεβαζεις .Φιλικη συμβουλη δες και λιγο για τον επομενο παροχο σου .
tsakonas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Η BT είναι ο ΟΤΕ της αγγλίας, καμια σχέση όμως όσον αφορά την ποιότητα. Αποκλείεται να μπλοκάρει κάτι η BT. Το router σου θέλει πείραγμα
justmichalis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Η BT είναι ο ΟΤΕ της αγγλίας, καμια σχέση όμως όσον αφορά την ποιότητα. Αποκλείεται να μπλοκάρει κάτι η BT. Το router σου θέλει πείραγμα Ωραια.. Τι ακριβώς να κάνω τότε;; Είναι μόνο θέμα port forwarding?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.