basilis5 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 εχετε να προτεινετε κανενα παιχνιδι που να υποστηριζει move; πηρα το resident evil 5 gold-move που θα επαιρνα ουτως η αλλως, αλλα η εκδοση move ειναι εντελως unplayable καθως περαν της δυσκολιας του να στοχευσεις στην οθονη,εχει καταργηθει εντελως το δεξιο analog που κανει τον χαρακτηρα να κοιταζει γυρω γυρω στην οθονη. τελος για οποιονε νδιαφερεται,δεν συνεργαζεται το παιχνιδι με τα move gun add ins καθως δεν δουλευει η σκανδαλη. στο θεμα μας,εχετε να προτεινεται κανενα παιχνιδακι που να αξιζει; τα time crisis-heavy rain move τι λενε;εχετε υποψην κατι που θα κυκλοφορησει συντομα;
skanjos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 έχω δοκιμάσει σχεδόν ότι έχει βγει για Move ,πρωτείνω τα sports champions ή απλα Ping pong champions γιατί τα άλλα παιχνίδια που έχει μέσα είναι κλαιν,αλλα μόνο και μόνο για το Ping pong και τα physics που έχει αξίζει. και το start the party για παρέα θυμίζει λίγο warioware smooth moves αλλα έχει πάρα πολύ λίγα Minigames γύρω στα 7-8 αν δεν κάνω λάθος και καταντάει επαναλαμβανόμενο. και εγώ περιμένω περισσότερα απο το Move καθώς ειδικά στο sports champions έχει πολύ ωραίο χειρησμό. το time crisis είναι αρκετά καλό πακέτο arcade shooter,έχει μέσα και το time crisis 4.αλλα δεν με εντυποσιάζουν τέτοιου είδους παιχνίδια.μόνο στα arcade ήταν καλά αυτά.
analwsimos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 και εμένα που έπαιξα λίγο το sports champions μου άρεσε πολύ και σκέφτομαι να αγοράσω το starter move pack...αλλά μέχρι στίγμης δεν έχει δείξει κάτι σοβαρό...και έχω την εντύπωση οτι μπορεί
Drop_Dead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Και γω θελω να το παρω αλλα ψιλομουφες αυτα που εχει μεχρι τωρα. Το ping pong και στο wii sports resort ηταν το αγαπημενο μου. Περιμενω κανενα ωραιο παρτυ που ειναι ανταξιος αντικαταστατης του wii (mario party , new super mario bros klp)
basilis5 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 το πινγκ πονγκ μου δινει την εντυπωαση απο το demo πως ειναι λιγο random. επισης αν ειναι σαν τα παιχνιδια του wii sport pack σε βαθος χρονου και gameplay τοτε λογικα δεν αξιζε. τι λετε;
analwsimos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 είναι ανώτερο απο το wii σε κάθε περίπτωση πιστεύω...πάντως εκτός απο το ping-pong εμένα μου άρεσαμ πολύ και τα mode του βολεϋ &της μονομαχίας προσωπικά εγώ κόλλησα με το game...απλό μεν αλλά άκρως διασκεδαστικό για μένα το time crysis και το shoot φαίνονται ενδιαφέροντα games καθώς και το Fight το οποίο λένε οτι έχει λιγάκι lag αλλά αξίζει εγώ αυτές τις μέρες θα το πάρω το move starter pack αλλά δεν έχω αποφασίσει από που ακριβώς....
Drop_Dead Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Το killzone 3 με το move θα ειναι φανταστικο. Απλα υπομονη μεχρι τοτε.
hollow_83 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 TIme Crisis παρα πολυ καλο και συγκριτικα με το House of the Dead του Wii πολυ ανωτερο σε αποκριση και στοχευση. Το Heavy Rain μη το παιξεις με Move, ειναι κακιστη η υλοποιηση του (τα move prompts ειναι κακοφτιαγμενα με αποτελεσμα να σου περνει ωρα να κατανοησεις πως θα κινησεις το controller). Τo eyepet απαραδεκτο, δε σε ακουει σε καμμια περιπτωση και γενικα φενεται καπως ξενο σωμα (ειναι και κακιστη η καμερα), οπως επισης και το sto start the party με χαλαει η κακη εικονα της καμερας. Το create και το Tumble μου αρεσαν, αν και θελουν λιγο χρονο για εξικοιωση. Απο το Sport Champions λατρευω φυσικα το ping pong kai για καποιο περιεργο λογω την τοξοβολια, και για οσους εχουν δυο move controllers να δοκιμασουν το gladiators του Sport Champions. Αυτα για την ωρα, δειχνει παντως το move να ειναι αρκετα βελτιωμενο σε σχεση με το δασκαλο και ευτυχως δεν ειναι μια κακη αντιγραφη. Μενει μονο το software να βοηθησει.
StavrosD Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Σε λίγες μέρες θα δοκιμάσω αυτό, φαίνεται πολύ καλό. http://www.youtube.com/watch?v=V1lc4MPl088
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.