Προς το περιεχόμενο

πως κανουμε crack????????

lpsbmw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια,ειμαι καινουριο μελος και θα ηθελα αν μπορει καποιος να με βοηθησει.

κατεβασα το worms,αλλα θελει crack για να παιξει.μαζι κατεβηκε και ενα προγραμμα,το virtual clonedrive.μπορει καποιος να μου πει πως κανουμε crack?ειμαι λιγο ασχετος.

ευχαριστω

Δημοσ.

συγνωμη φιλε,αλλα εγω θελω να κανω crack για να παιξω το παιχνιδι,οχι να δω hd ταινιες.μηπως ξερεις να με βοηθησεις?ευχαριστω

Δημοσ.
γεια σας παιδια,ειμαι καινουριο μελος και θα ηθελα αν μπορει καποιος να με βοηθησει.

κατεβασα το worms,αλλα θελει crack για να παιξει.μαζι κατεβηκε και ενα προγραμμα,το virtual clonedrive.μπορει καποιος να μου πει πως κανουμε crack?ειμαι λιγο ασχετος.

ευχαριστω

διάβασε τους κανόνες του forum...

Δημοσ.

φιλε μου πρεπει να ρωτησεις τους moderators για το πως να κανεις κρακ γιατι αυτοι τα ξερουν καλυτερα κ θα στα πουν αναλυτικοτερα απο εμας τους απλους χρηστες...

---------- Προσθήκη στις 02:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:39 ----------

η απλα κοιτα εδω ΠΩΣ ΚΑΝΩ CRACK ΣΕ PC GAMES

Yπαρχουν αναλυτικες οδηγιες....

Δημοσ.

Ηρεμήστε λίγο ρε παιδιά....τον φάγατε τον άνθρωπο.

Αντι να τον υποδεχτούμε ως νέο μέλος κατευθείαν ξεκινήσαμε το γιουχάρισμα.

Λοιπον φίλε lpsbmw η ερώτηση σου δεν γίνεται να απαντηθεί μιας και οι κανόνες του site απαγορεύουν συζητήσεις για παράνομο υλικό (ταινίες,παιχνίδια,προγραμματα ,κτλ).Καλό είναι πάντα όταν κάνεις εγγραφή σε ένα forum να διαβάζεις τους κανόνες του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...