lpsbmw Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 γεια σας παιδια,ειμαι καινουριο μελος και θα ηθελα αν μπορει καποιος να με βοηθησει. κατεβασα το worms,αλλα θελει crack για να παιξει.μαζι κατεβηκε και ενα προγραμμα,το virtual clonedrive.μπορει καποιος να μου πει πως κανουμε crack?ειμαι λιγο ασχετος. ευχαριστω
Ntinaras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 πατα εδω [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Xs_OacEq2Sk[/ame] εχει αναλυτικες οδηγιες
lpsbmw Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 συγνωμη φιλε,αλλα εγω θελω να κανω crack για να παιξω το παιχνιδι,οχι να δω hd ταινιες.μηπως ξερεις να με βοηθησεις?ευχαριστω
EyeofOne Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 γεια σας παιδια,ειμαι καινουριο μελος και θα ηθελα αν μπορει καποιος να με βοηθησει.κατεβασα το worms,αλλα θελει crack για να παιξει.μαζι κατεβηκε και ενα προγραμμα,το virtual clonedrive.μπορει καποιος να μου πει πως κανουμε crack?ειμαι λιγο ασχετος. ευχαριστω διάβασε τους κανόνες του forum...
telis_petsotis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 φιλε μου πρεπει να ρωτησεις τους moderators για το πως να κανεις κρακ γιατι αυτοι τα ξερουν καλυτερα κ θα στα πουν αναλυτικοτερα απο εμας τους απλους χρηστες... ---------- Προσθήκη στις 02:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:39 ---------- η απλα κοιτα εδω ΠΩΣ ΚΑΝΩ CRACK ΣΕ PC GAMES Yπαρχουν αναλυτικες οδηγιες....
Haros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 lpsbmw αναπτήρα έχεις; Απλά άναψε το και ρούφα....
telis_petsotis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 lpsbmw αναπτήρα έχεις; Απλά άναψε το και ρούφα.... :-D κακε.....
RubiksCube Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 τι δεν εκανα σωστα φιλε μου? Ρωτάς το λάθος πράγμα στο λάθος forum.
polonos1313 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ηρεμήστε λίγο ρε παιδιά....τον φάγατε τον άνθρωπο. Αντι να τον υποδεχτούμε ως νέο μέλος κατευθείαν ξεκινήσαμε το γιουχάρισμα. Λοιπον φίλε lpsbmw η ερώτηση σου δεν γίνεται να απαντηθεί μιας και οι κανόνες του site απαγορεύουν συζητήσεις για παράνομο υλικό (ταινίες,παιχνίδια,προγραμματα ,κτλ).Καλό είναι πάντα όταν κάνεις εγγραφή σε ένα forum να διαβάζεις τους κανόνες του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.