xApithanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Βλέπω αυτό το πρόβλημα όταν πάω να περάσω ενα καινούργιο φόντο στην επιφάνεια εργασίας, ΥΓ. δεν έχω άλλο φόντο, είναι μάυρο.
MsMarkou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Φίλε μου κατά πάσα πιθανότητα κάτι δεν πήγε καλά με το crack/patch που έκανες για να ενεργοποιήσεις τα windows.Δοκίμασε το εξής: 1)πηγαινε στην εκτέλεση και δώσε την εντολή regedit 2)μετά πήγαινε στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\policies 3)Αν δείς ένα φάκελο (κλειδί) "ActiveDesktop" επέλεξέ το. Εάν όχι, κάνει ένα νέο κλειδί και εονόμασέ το «ActiveDesktop». 4)Εάν δείς την τιμή "NoChangingWallPaper", κάνε διπλό κλικ στην τιμή DWORD και όρισε την τιμή στο «0». Διαφορετικά, θα πρέπει να δημιουργήσεις μια νέα τιμή DWORD του "NoChangingWallPaper" και ορίσέ την σε "0". 5)Προσπαθήσε να αλλάξεις την ταπετσαρία. Εάν αυτή η ενημέρωση δεν λύνει το πρόβλημα, ίσως χρειαστεί επίσης να κάνεις τις παραπάνω αλλαγές στο μητρώο στη θέση: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies.
xApithanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Φίλε μου κατά πάσα πιθανότητα κάτι δεν πήγε καλά με το crack/patch που έκανες για να ενεργοποιήσεις τα windows.Δοκίμασε το εξής:1)πηγαινε στην εκτέλεση και δώσε την εντολή regedit 2)μετά πήγαινε στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\policies 3)Αν δείς ένα φάκελο (κλειδί) "ActiveDesktop" επέλεξέ το. Εάν όχι, κάνει ένα νέο κλειδί και εονόμασέ το «ActiveDesktop». 4)Εάν δείς την τιμή "NoChangingWallPaper", κάνε διπλό κλικ στην τιμή DWORD και όρισε την τιμή στο «0». Διαφορετικά, θα πρέπει να δημιουργήσεις μια νέα τιμή DWORD του "NoChangingWallPaper" και ορίσέ την σε "0". 5)Προσπαθήσε να αλλάξεις την ταπετσαρία. Εάν αυτή η ενημέρωση δεν λύνει το πρόβλημα, ίσως χρειαστεί επίσης να κάνεις τις παραπάνω αλλαγές στο μητρώο στη θέση: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies. Φίλε μου το έκανα και δεν έγινε τίποτα :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.