majuranus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 http://www.getcert.gr σχόλια, παρατηρήσεις δεκτά
dewn735 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ενώ μου άρεσε σαν ιδέα το όλο σκεπτικό - να μαζευτούν δηλαδή όλες οι πιθανές πιστοποιήσεις σε μια σελίδα - το στήσιμο της σελίδας μου φαίνεται κάπως παιδικό: Όταν ψάχνω για μια πιστοποίηση το κάνω για καθαρά επαγγελματικούς λόγους και όχι για να πάω να παίξω. Χωρίς παρεξήγηση, αλλά η σελίδα σου με οδήγησε με τη μία στο δεύτερο: κινούμενα εικονίδια, πολύχρωμο (και καλοκαιρινό; ) θέμα, η λεζάντα "hot" στην εγγραφή, ένα πλαίσιο με τους... "πιο μελετηρούς" αλλά και ο απίστευτης φαντασίας τίτλος στο μενού: "Απεκδύομαι πάσας ευθύνης"!! Επίσης, έχεις ένα μενού με περισσότερες επιλογές από όσες χρειάζεται ένας επισκέπτης, τη "δραστηριότητα" που δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο ύπαρξης και φυσικά το διαφημιστικό στη πρώτη σελίδα για την απίστευτη κλήρωση των 20 usb sticks, πράγμα που μου θυμίζει αναγγελία στα μεγάφωνα του μαρινόπουλου. Τέλος, να βγάλεις τους τονισμούς στις λέξεις που είναι γραμμένες με ΚΕΦΑΛΑ'ΙΑ Sorry που σε πήρα από τα μούτρα, αλλά επειδή έχεις και ωραία ιδέα και πολύ καλό domain είναι κρίμα να μην πάει καλά
majuranus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Κάθε σχολιασμός πάντα αποσκοπεί προς την βελτιστοποίηση. Δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη επειδή λες μια γνώμη την οποία εγώ ζήτησα Στο διαταύτα... Εκτός από το πληροφοριακό , βάλαμε και κάποια quiz και test αυτοεκπαίδευσης και αυτοαξιολόγησης. για αυτά θα ήθελα μια γνώμη... πως σου φαίνονται σαν ιδέα και σαν υπηρεσία για έναν αρχάριο στους υπολογιστές? όσο για το flasaki , σκεφτήκαμε ότι είναι καλό να τραβήξουμε λίγο κόσμο στην αρχή κάνοντας του ένα δώρο... Ο σχεδιασμός με τα χρώματα , μάλλον θα φύγει για τον λόγο που ανέφερες... , όπως και κάποια πράγματα στο μενού που ίσως είναι 2 much για κάποιον επισκέπτη
majuranus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Διορθώθηκαν μερικές από τις παρατηρήσεις που κάνετε, και επίσης είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι συμπληρώσαμε 300 μέλη και κληρώσαμε 20 flasakia ton 8gb. ευχαριστώ και πάλι για τα σχόλια
leonidasetsi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ποο πολυ ωραιο ειναι .. ;D Τωρα μπορεις να μας πεις μερικα λογια για να προσπαθησουμε και εμεις
majuranus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Να προσπαθήσετε? leonidasetsi? για ποιο πράγμα? Πληροφορίες για την ιστοσελίδα, δεν ξέρω αν πρέπει να πω λόγια , μην θεωρηθεί διαφήμιση, αλλά αν κάποιος ενδιαφέρεται, στη περιοχή Βοήθεια του Site έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες
betugias Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Ωραίο Μπράβο . Ενεργοποίησε και τα search engine friendly urls
dewn735 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 ακό , βάλαμε και κάποια quiz και test αυτοεκπαίδευσης και αυτοαξιολόγησης. για αυτά θα ήθελα μια γνώμη... πως σου φαίνονται σαν ιδέα και σαν υπηρεσία για έναν αρχάριο στους υπολογιστές? Που είναι τα και δεν τα βλέπω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.