Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οχι ρε παιδες και Μπενίνι... το άτομο είναι από άλλο πλανήτη!!

Και γιατι ηρθε στον δικο μας;

(ενταξει καλουλης ειναι, δεν τον λες και αντιπαθητικο, αν δεν εκανε και το "η ζωη ειναι ωραια" θα ηταν ενας ακομη αδιαφορος).

• Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Οχι ρε παιδες και Μπενίνι... το άτομο είναι από άλλο πλανήτη!!

Άνετα του παιρνα το κεφάλι μ'ένα Hattori Hanzo :lol:

Επεξ/σία από mrpink
Δημοσ.
Και γιατι ηρθε στον δικο μας;

(ενταξει καλουλης ειναι, δεν τον λες και αντιπαθητικο, αν δεν εκανε και το "η ζωη ειναι ωραια" θα ηταν ενας ακομη αδιαφορος).

Έχει και άλλες πολύ δυνατές δουλειές όπως το down by law του Jarmusch, το Johnny Stechino και το Il mostro που δε τις βάζεις και στην κατηγορία των τυχαίων.

• Super Moderators
Δημοσ.

o Hattori Hanzo ήταν samurai & ninja της Sengoku Era, όχι blacksmith ffs, για αυτό λέω καταραμένε Tarantino... :-(

Δημοσ.

Η σειρά είναι τυχαία. Και ίσως μου λείπουν κάποιοι/ες.

Meryl Streep - Ξέρετε κάποιους άντρες που πληρώνουν κανα δυο γκόμενες για αν διαδώσουν ότι και καλά την έχει μεγάλη, και απλώνεται αυτή η φήμη και στο τέλος κολλάει η ρετσινιά και ας μην ισχύει; Ε, το ίδιο πιστεύω έκανε και η Meryl Streep. Πλήρωσε 5-6 κριτικούς να την "βαφτίσουν" καλή ηθοποιό και από τότε όπου και να παίξει, όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό όπως κοιτάνε έναν πίνακα αφηρημένης ζωγραφικής ολόμαυρο με μια άσπρη βούλα στην μέση και λένε μέσα τους: "Ουάου, για να μην καταλαβαίνω πόσο καλός είναι, φαντάσου ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ".

Julia Roberts - Αυτοί που πιστεύουν ότι η Julia Roberts είναι όμορφη και γυναικάρα είναι οι ίδιοι που είχαν αφίσα από Μανίνα την Βάνα Μπάρμπα στο προσκεφάλι τους. Αυτοί με την λανθάνουσας μορφής, υποβόσκουσα έλξη προς οτιδήποτε τους θυμίζει τρανσέξουαλ αλλά είναι πολύ politicaly correct για να πάνε με πραγματική transexual όπως και θαταν τονειρό τους.

Ben Stiller - Είμαι εβραίος. Είμαι εβραίος. Είμαι εβραίος. Αλήθεια είδατε την τελευταία μου ταινία όπου και πάλι κάνω 7.353.354 αναφορές στο ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ;

Colin Farell - Ποιόν/αν πηδ...ες και σε έκανε ηθοποιό θαθελα ναξερα... Ή ποιος σε π....άει

Di Caprio - Μόνο ένας ρόλος θα του πήγαινε γάντι και δεν τον έχει κάνει ακόμα. Του Πητερ ΠΑν. Του παιδιού που ποτέ δεν θα γίνει άντρας. Αν τον δω στον δρόμο θα του δώσω 2 ευρώ να μου πλύνει το παρμπρίζ.

Nicolas Cage - Η Μπακογιάννη του hollywood. Η απόδειξη ότι η οικογενειοκρατία καλά κρατεί και άμα έχεις μπάρμπα στην κορώνη όλα γίνονται. Πιό ανέκφραστος από αυτόν είναι μόνο ο Πούτιν.

Will Ferrell - Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με τόσα λεφτά για πέταμα που προσλαμβάνουν αυτό το μίασμα για να κάνει μια ακόμη αποτυχία; (Κορυφαία σκηνή από Family Guy Που ο Stewie ναυλώνει αεροπλάνα και βαπόρια, πηγαίνει σε Hardware store για να πάρει μια σκάλα, φτάνει στο σπίτι του εν λόγω κυρίου, βάζει την σκάλα για να φτάσει το κουδούνι και μόλις το χτυπάει και βγαίνει στην πόρτα τον σωριάζει με μια μπουνιά φωνάζοντάς του "This was NOT FUNNY"...ξεράθηκα)

Hilary Swank - Julia Roberts Wannabe. Ποτέ δεν πίστευα στα OSCARS αλλά το δικό της με δικαίωσε για αυτήν μου την άποψη πανηγυρικά.

Samuel Jackson - OMG... Ο ορισμός του μονοδιάστατου... Λέω 40-50 "MothaFoka", ρίχνω και 20 άγρια βλέμματα και είμαι ο πιο πλούσιος (true) ηθοποιός του Hollywood. Ξανά και ξανά και ξανά και ξανά... Αυτό το γουρλωτό το μάτι...μούρχετε να του το βγάλω με οδοντογλυφίδα....

Owen Wilson - Αυτό το παιδί πρέπει να έχει κρυφά προσόντα που δεν φαίνονται στην κάμερα για να τον βάζουν σε τόσες ταινίες. Το μόνο γέλιο που βγάζει είναι η μύτη του. Εκεί που κάνει κοιλιά η σκηνή και κανείς δεν γελάει, ουπς, κοντινό στην μύτη και ξερενόμαστε.

Sarah Jessica Parker - Γιατί....γιατί...γιατί δίνουμε τέτοια πρότυπα στα νέα κορίτσια. Έτσι την είδαν όλες οι μπαλώτσες των φετινών top bordel και είπαν "Αν λένε αυτήν την κοντή, με την μύτη και την ελιά σαν μάγισα και το δύσμορφο κρανίο, βασίλισσα του στύλ και όμορφη, ε τότε μπορώ και γω να γίνω το νέο sex toy του Κυριακού".

Δημοσ.

Samuel Jackson - OMG... Ο ορισμός του μονοδιάστατου... Λέω 40-50 "MothaFoka", ρίχνω και 20 άγρια βλέμματα και είμαι ο πιο πλούσιος (true) ηθοποιός του Hollywood. Ξανά και ξανά και ξανά και ξανά... Αυτό το γουρλωτό το μάτι...μούρχετε να του το βγάλω με οδοντογλυφίδα.....

samuel-l-jackson.jpg

Δημοσ.
Έχει και άλλες πολύ δυνατές δουλειές όπως το down by law του Jarmusch,

Όπου πιστεύω καταστρέφει την ταινία.

Τον βρίσκω άκρως ενοχλητικό και σπαζαρχίδα σαν ηθοποιό και σα φυσιογνωμία γενικότερα. Υπερυπερκινητικός, σπαστικός τρόπος ομιλίας, πολυλογάς. Γιάχ.

Η αληθεια ειναι οτι αυτο το ugly duckling, oh he is sooooo cute ειναι για πολλα ξερασματα

Και του Μπενινι και του Αλεν

Και αυτό.

• Super Moderators
Δημοσ.
Owen Wilson - Αυτό το παιδί πρέπει να έχει κρυφά προσόντα που δεν φαίνονται στην κάμερα για να τον βάζουν σε τόσες ταινίες. Το μόνο γέλιο που βγάζει είναι η μύτη του. Εκεί που κάνει κοιλιά η σκηνή και κανείς δεν γελάει, ουπς, κοντινό στην μύτη και ξερενόμαστε.

γι' αυτόν περίμενα "ούτε να αυτοκτονήσει δεν μπορεί ο άχρηστος..." :P

• Members
Δημοσ.
@gsarig έχω το site σου στα αγαπημένα :shock:, πρέπει να το βρήκα στο ForaCamp

Μήπως ξέρεις πως στην ευχή μπορώ να κάνω τον Chrome να φαίνεται σαν το Safari στα Mac, ξέρεις, μ'αυτά τα τρία τα λαμπάκια στην πάνω αριστερά γωνία? Δοκίμασα την επέκταση Safari Theme for Chrome αλλά καμία σχέση. Στο Google βρήκα κάτι αλλά ήταν για πολύ προηγούμενες εκδόσεις του Chrome, κι έπρεπε να αντικαταστήσεις το default.dll. Tέτοιο πράγμα δεν υπάρχει πλέον

Μικρός που είναι ο κόσμος ε; :lol:

Λυπάμαι, δεν έχω δει κάτι γι' αυτό που ζητάς - αν πάντως τύχει να πέσω σε κανένα θέμα ή hack που να το κάνει, θα σε έχω υπόψη μου...

Στο θέμα μας, διαβάζοντας το topic συνειδητοποιώ ότι με εκνευρίζουν επίσης η Αντζελίνα Τζολί, η πρωταγωνίστρια του Sex and the City και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Χανκς, Ντι Κάπριο που αναφέρθηκαν είναι κι αυτοί συνήθως κριτήριο για να αποφύγω μια ταινία ή τουλάχιστον για να την πάω πιο πίσω στη λίστα με τα υπ' όψιν. Δεν με εκνευρίζουν ως ηθοποιοί, απλώς οι επιλογές που κάνουν δεν είναι ιδιαίτερα τολμηρές και συνήθως ξέρω από πριν πως θα δω κάτι τυποποιημένο / ψιλοαδιάφορο ή στην καλύτερη απλά ευχάριστο.

Μια από τα ίδια και για τον Κιάνου Ριβς, μόνο που αυτόν τον βρίσκω και κάπως αντιπαθητικό. Μου θυμίζει Σταλόνε χωρίς μπράτσα με τον τρόπο που μιλάει.

Δημοσ.

Meryl Streep - Ξέρετε κάποιους άντρες που πληρώνουν κανα δυο γκόμενες για αν διαδώσουν ότι και καλά την έχει μεγάλη, και απλώνεται αυτή η φήμη και στο τέλος κολλάει η ρετσινιά και ας μην ισχύει; Ε, το ίδιο πιστεύω έκανε και η Meryl Streep. Πλήρωσε 5-6 κριτικούς να την "βαφτίσουν" καλή ηθοποιό και από τότε όπου και να παίξει, όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό όπως κοιτάνε έναν πίνακα αφηρημένης ζωγραφικής ολόμαυρο με μια άσπρη βούλα στην μέση και λένε μέσα τους: "Ουάου, για να μην καταλαβαίνω πόσο καλός είναι, φαντάσου ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ".

Καλα, οκ, στο 2ο εχεις δικιο (οτι by default την θεωρουν καλη ηθοποιο πριν δουν καν την ερμηνεια) αλλα και μονο το Κραμμερ εναντιον Κραμμερ να εχεις δει, δεν την λες κακη ηθοποιο, ουτε καν μετρια

Samuel Jackson - OMG... Ο ορισμός του μονοδιάστατου... Λέω 40-50 "MothaFoka", ρίχνω και 20 άγρια βλέμματα και είμαι ο πιο πλούσιος (true) ηθοποιός του Hollywood. Ξανά και ξανά και ξανά και ξανά... Αυτό το γουρλωτό το μάτι...μούρχετε να του το βγάλω με οδοντογλυφίδα....

Σαν να βλεπεις τον Ρετζι Μιλλερ ομως...Μονο σουτ ειχε αλλα τι σουτ.

Δεν θα θεωρηθει ποτε τοπ ηθοποιος αλλα ειναι αψογος σε αυτο που τον πλασαρουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...