Toufas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 οποιος λεει την meryl streep αντιπαθιτικη λογω φατσας οκ, αλλα οποιος το λεει λογω ηθοποιίας μαλον ας σταματησει να βλεπει ταινιες γιατι ειναι η πιο καλη γυναικα ηθοποιος που υπαρχει. Και την ντουλαπα να τις δωσει να παιξει θα την παιξει τελεια.
mrpink Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Οσο για τον τελευταιο συμφωνω απολυτα. Τοσο που ουτε το ονομα του δεν ηξερα . Οποτε τυχαινει να τον δω στην τηλεοραση αλλαζω απευθειας καναλι! Το όνομα αυτηνής το ξέρεις?
freedubus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Τον ΜΙΣΩ. Bγάζω ΣΠΥΡΙΑ. Με ΑΗΔΙΑΖΕΙ. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2010 από freedubus
mrpink Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Διαφωνώ κάθετα στο Woody, συμφωνώ απόλυτα στους άλλους δύο
liopyr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δλδ ο Μπενίνι και ο Γούντι Άλεν παίζει να είναι μέσα στις πιο συμπαθητικές φιγούρες που θα παίξουν ποτέ στην ιστορία του κινηματογράφου.
Tilemaxx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δλδ ο Μπενίνι και ο Γούντι Άλεν παίζει να είναι μέσα στις πιο συμπαθητικές φιγούρες που θα παίξουν ποτέ στην ιστορία του κινηματογράφου. Nοt. Γενικότερα όταν έχω αυπνίες, υπερένταση, άγχος, και λοιπά, βάζω ταινία του Άλεν και κοιμάμαι σαν πουλάκι.
liopyr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μπορεί το άκρως χαρακτηριστικό χιούμορ του να μην είναι του γούστου σου, συμβαίνει, αυτό τον κάνει αντιπαθητικό;
freedubus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Εμένα μου τη σπάνε τα πάντα πάνω τους, εμφανισιακά, ερμηνευτικά, φωνή, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ειδικά τον πούστη το Μπενίνι, τον πυροβολούσα ευχαρίστως με κοντόκανη.
Tilemaxx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μπορεί το άκρως χαρακτηριστικό χιούμορ του να μην είναι του γούστου σου, συμβαίνει, αυτό τον κάνει αντιπαθητικό; Ναι. Εμένα μου τη σπάνε τα πάντα πάνω τους, εμφανισιακά, ερμηνευτικά, φωνή, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ειδικά τον πούστη το Μπενίνι, τον πυροβολούσα ευχαρίστως με κοντόκανη. Listen to this man!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Εμένα μου τη σπάνε τα πάντα πάνω τους, εμφανισιακά, ερμηνευτικά, φωνή, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ειδικά τον πούστη το Μπενίνι, τον πυροβολούσα ευχαρίστως με κοντόκανη. Υπερβολή..! Είναι gay o Μπενίνι?
hanzo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Οχι ρε παιδες και Μπενίνι... το άτομο είναι από άλλο πλανήτη!!
mrpink Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 @gsarig έχω το site σου στα αγαπημένα , πρέπει να το βρήκα στο ForaCamp Μήπως ξέρεις πως στην ευχή μπορώ να κάνω τον Chrome να φαίνεται σαν το Safari στα Mac, ξέρεις, μ'αυτά τα τρία τα λαμπάκια στην πάνω αριστερά γωνία? Δοκίμασα την επέκταση Safari Theme for Chrome αλλά καμία σχέση. Στο Google βρήκα κάτι αλλά ήταν για πολύ προηγούμενες εκδόσεις του Chrome, κι έπρεπε να αντικαταστήσεις το default.dll. Tέτοιο πράγμα δεν υπάρχει πλέον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα