Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οποιος λεει την meryl streep αντιπαθιτικη λογω φατσας οκ, αλλα οποιος το λεει λογω ηθοποιίας μαλον ας σταματησει να βλεπει ταινιες γιατι ειναι η πιο καλη γυναικα ηθοποιος που υπαρχει. Και την ντουλαπα να τις δωσει να παιξει θα την παιξει τελεια.

• Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Οσο για τον τελευταιο συμφωνω απολυτα. Τοσο που ουτε το ονομα του δεν ηξερα . Οποτε τυχαινει να τον δω στην τηλεοραση αλλαζω απευθειας καναλι!

Το όνομα αυτηνής το ξέρεις? :-)

Δημοσ.

Δλδ ο Μπενίνι και ο Γούντι Άλεν παίζει να είναι μέσα στις πιο συμπαθητικές φιγούρες που θα παίξουν ποτέ στην ιστορία του κινηματογράφου.

Δημοσ.
Δλδ ο Μπενίνι και ο Γούντι Άλεν παίζει να είναι μέσα στις πιο συμπαθητικές φιγούρες που θα παίξουν ποτέ στην ιστορία του κινηματογράφου.

Nοt. :-)

Γενικότερα όταν έχω αυπνίες, υπερένταση, άγχος, και λοιπά, βάζω ταινία του Άλεν και κοιμάμαι σαν πουλάκι.

Δημοσ.

Μπορεί το άκρως χαρακτηριστικό χιούμορ του να μην είναι του γούστου σου, συμβαίνει, αυτό τον κάνει αντιπαθητικό;

Δημοσ.

Εμένα μου τη σπάνε τα πάντα πάνω τους, εμφανισιακά, ερμηνευτικά, φωνή, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ειδικά τον πούστη το Μπενίνι, τον πυροβολούσα ευχαρίστως με κοντόκανη.

Δημοσ.
Μπορεί το άκρως χαρακτηριστικό χιούμορ του να μην είναι του γούστου σου, συμβαίνει, αυτό τον κάνει αντιπαθητικό;

Ναι. :P

Εμένα μου τη σπάνε τα πάντα πάνω τους, εμφανισιακά, ερμηνευτικά, φωνή, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ειδικά τον πούστη το Μπενίνι, τον πυροβολούσα ευχαρίστως με κοντόκανη.

Listen to this man!

Δημοσ.

Υπερβολή..!

Είναι gay o Μπενίνι? :-D

Δημοσ.

@gsarig έχω το site σου στα αγαπημένα :shock:, πρέπει να το βρήκα στο ForaCamp

Μήπως ξέρεις πως στην ευχή μπορώ να κάνω τον Chrome να φαίνεται σαν το Safari στα Mac, ξέρεις, μ'αυτά τα τρία τα λαμπάκια στην πάνω αριστερά γωνία? Δοκίμασα την επέκταση Safari Theme for Chrome αλλά καμία σχέση. Στο Google βρήκα κάτι αλλά ήταν για πολύ προηγούμενες εκδόσεις του Chrome, κι έπρεπε να αντικαταστήσεις το default.dll. Tέτοιο πράγμα δεν υπάρχει πλέον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...