marantonis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Sellers αλλο το να σταματας οταν βρισκεσαι στην καλυτερη κατασταση σου καλλιτεχνικα, αλλο το να σταματας γιατι πιστευεις οτι δεν εχεις να δωσεις κατι αλλο.
mrpink Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Θέλω να μπω μέσα στην οθόνη μου και να τον ΦΤΥΣΩ. Μπορώ ? φτουυ ρε, φτου. μέσα στο top 5 χαλαρά, αυτή η φάτσα θέλει τρελό μπουνίδι, σε παρακάλει να την βαρέσεις! Tι σας φταίει ρε παιδιά το αγόρι, γλυκό και τραγανό σαν καραμέλα? Το Shattered Glass το'χετε δει?
KaizerSoze Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δηλαδή εσένα σου άρεσε που είδες ένα θρύλο, 2 φορές MVP, να γίνεται ζήτουλας για ένα πρωτάθλημα? Και να το παιρνε, θα έδινε κανείς τα credits σ'αυτόν? Ή ποιος θυμάται ότι ο Payton πήρε πρωτάθλημα με το Miami? Δεν μου λες αυτο ομως, μου λες οτι τους βαζεις κατω απο τον Ρον ή τον Ντερεκ Χαρπερ επειδη ειχαν "τιμιοτερο" τελος καριερας Ε, οχι ρε φιλε, τι να κανουμε, ο Πευτον ηταν καλυτερος Ετσι και στους ηθοποιους...Εγω να στο παραδεχθω, ο Ντε Νιρο εχει παιξει σε περισσοτερες μαλακιες απο τον Μοργκαν Φριμαν ή τον Τομ Χανκς ή τον Μπραντ Πιτ(που και αυτοι εχουν παιξει σε αρκετες παπαριες) Για μια ζωη ομως ο ενας θαναι ο Τραβις Μπιγκλ και οι αλλοι ο ντεντεκτιβ Σομερσετ, ο τυπος απο το Φιλαδελφια και ο Αχιλλεας Οπως ειπα και και πριν, περιμενω να ακουσω ποιους θεωρεις εσυ καλυτερους απο τον Ντε Νιρο, τον Πατσινο και τον Νικολσον(ή γιατι οχι και τον Μπραντο, δεν "σκισαμε" ακομα τον Μπραντο)
pournaras Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ναι αλλα ετσι θα μεναμε απο γέρους ηθοποιους Φανταζεσαι τον Μπραντο να ειχε πει "ως εδω" καποια στιγμη στα 40-50 του, και να μην ηξερε οτι θα εκανε καποτε το νονο; Σιγουρα ειναι αλλη η λογικη που σκεφτεται ενας ηθοποιος, απο εμας που τους κρινουμε απ εξω (και στα καλα και στα κακα), και για αυτο καλως η κακως τους βλεπουμε μεχρι τα βαθεια γεραματα στην οθονη και στο σανιδι (το οποιο "αμερικανικο" σανιδι τουλαχιστον για αυτους που μιλαμε εδω, δεν το γνωριζουμε εμεις). Για το waters ας πουμε, καλα λεμε μετα απο τοσα χρονια οτι καλα μπορει να εκανε που σταματησε τους floyd τοτε, αλλα δυστυχως ποτε δε θα μαθουμε αν θα εβγαζαν κατι πολυ δυνατοτερο απο αυτα που ηδη ειχαν.
KaizerSoze Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Mεχρι στιγμης εχουμε σταυρωσει Ντε Νιρο, Πατσινο, Νικολσον, μετα προστεθηκε και ο Χοφμαν και την γλυτωνει με ειρωνια μονο ο Μπραντο. Και εξαλλου ποιος ειναι αυτος ο Πολ Νιουμαν?Μονο να βγαζει το γυαλι ηλιου για να φαινεται το μπλε ματι ηξερε... ΥΓ. Μα την Παναγια, mrpink, θελω να ακουσω τους 5 ηθοποιους που θεωρεις καλυτερους (και σε παρακαλω, μην ακουσω ονομα που να εχει μεσα τις λεξεις Λορεν- και Ολιβι- γιατι θα την κοψουμε εδω τη κουβεντα)
mrpink Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δεν μου λες αυτο ομως, μου λες οτι τους βαζεις κατω απο τον Ρον ή τον Ντερεκ Χαρπερ επειδη ειχαν "τιμιοτερο" τελος καριεραςΕ, οχι ρε φιλε, τι να κανουμε, ο Πευτον ηταν καλυτερος Αυτό λέω κι εγώ, ότι μόνος του πήγε να υποβιβάσει τον εαυτό του στο επίπεδο των Harper μόνο και μόνο για να πάρει ένα πρωτάθλημα. Και που το πήρε τι κατάλαβε? Ας μην έβαζε ο άλλος 80 π.μ.ο και θα σου λεγα τι πρωτάθλημα θα έπαιρνε! Και βασικά στο μυαλό μου είχα τον Stockton, σε αντιπαράθεση με τον Malone, και με τι αξιοπρέπεια έφυγε αυτός. Ποιος "τολμάει" να αμφισβητήσει τον Stockton επειδή δεν πήρε πρωτάθλημα? Σε ποιανού τα μάτια έχει πέσει? Σε κανενός νομίζω. [quote name=Ετσι και στους ηθοποιους...Εγω να στο παραδεχθω' date=' ο Ντε Νιρο εχει παιξει σε περισσοτερες μαλακιες απο τον Μοργκαν Φριμαν ή τον Τομ Χανκς ή τον Μπραντ Πιτ(που και αυτοι εχουν παιξει σε αρκετες παπαριες) Για μια ζωη ομως ο ενας θαναι ο Τραβις Μπιγκλ και οι αλλοι ο ντεντεκτιβ Σομερσετ, ο τυπος απο το Φιλαδελφια και ο Αχιλλεας Οπως ειπα και και πριν, περιμενω να ακουσω ποιους θεωρεις εσυ καλυτερους απο τον Ντε Νιρο, τον Πατσινο και τον Νικολσον(ή γιατι οχι και τον Μπραντο, δεν "σκισαμε" ακομα τον Μπραντο) Καταρχήν, να ξαναπώ ότι τον Pacino τον πήγαινα με τα χίλια, ενώ ο Nicholson, κι αυτός τις σπουδαίες του ταινίες τις έχει κάνει πριν ...200 χρόνια. Απλά αυτός ήταν πιο κουλ σαν άνθρωπος προφανώς απ'τον DeNiro και δεν τον έφαγα στη μάπα ανεπανόρθωτα όλα αυτά τα χρόνια. Ο DeNiro μάλλον λόγω ματαιοδοξίας, λόγω ότι ήθελε να είναι μονίμως στο επίκεντρο, λόγω ότι φοβόταν μη βρεθεί στην απέξω, τι να πω δεν ξέρω, έχει παίξει στις μισές απ τις ταινίες που έχουν γυριστεί τα τελευταία 20 χρόνια Αυτό λέω, ότι δεν αντέχω να τον βλέπω άλλο, προτιμώ να βλέπω οποιονδήποτε άλλον εκτός απ αυτόν Και για τον Tom Hanks έχεις άδικο, εγώ τον θεωρώ καταπληκτικό ηθοποιό και αρκετά επιλεκτικό παρότι είναι στην ακμή του και θα μπορούσε να το κυνηγήσει περισσότερο ---------- Προσθήκη στις 01:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:12 ---------- Mεχρι στιγμης εχουμε σταυρωσει Ντε Νιρο, Πατσινο, Νικολσον, μετα προστεθηκε και ο Χοφμαν και την γλυτωνει με ειρωνια μονο ο Μπραντο. Και εξαλλου ποιος ειναι αυτος ο Πολ Νιουμαν?Μονο να βγαζει το γυαλι ηλιου για να φαινεται το μπλε ματι ηξερε... ΥΓ. Μα την Παναγια, mrpink, θελω να ακουσω τους 5 ηθοποιους που θεωρεις καλυτερους (και σε παρακαλω, μην ακουσω ονομα που να εχει μεσα τις λεξεις Λορεν- και Ολιβι- γιατι θα την κοψουμε εδω τη κουβεντα) Ώπα, με πήρες απ τα αυτιά! Αυτοί οι ηθοποιοί που λες έκαναν τη διαφορά στον κινηματογράφο όταν εμείς ήμασταν ακόμα αγέννητοι, οπότε δεν είναι και τόσο παράξενο αν ο κόσμος δεν ταυτίζεται μαζί τους. Πάντως τη θέση τους στην ιστορία την έχουν εξασφαλισμένη, αυτοί μαζί με τους γνωστούς σκηνοθέτες άλλαξαν το σινεμά στα 70's μια και καλή νομίζω
bluesattack Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 . Καταρχήν, να ξαναπώ ότι τον Pacino τον πήγαινα με τα χίλια, ενώ ο Nicholson, κι αυτός τις σπουδαίες του ταινίες τις έχει κάνει πριν ...200 χρόνια. Απλά αυτός ήταν πιο κουλ σαν άνθρωπος προφανώς απ'τον DeNiro και δεν τον έφαγα στη μάπα ανεπανόρθωτα όλα αυτά τα χρόνια. Ο DeNiro μάλλον λόγω ματαιοδοξίας, λόγω ότι ήθελε να είναι μονίμως στο επίκεντρο, λόγω ότι φοβόταν μη βρεθεί στην απέξω, τι να πω δεν ξέρω, έχει παίξει στις μισές απ τις ταινίες που έχουν γυριστεί τα τελευταία 20 χρόνια Αυτό λέω, ότι δεν αντέχω να τον βλέπω άλλο, προτιμώ να βλέπω οποιονδήποτε άλλον εκτός απ αυτόν Να τον συνταξιοδοτησουμε με το ζορι ? Μπορει να οφειλεται σε καποια απο αυτα που λες η μπορει να ειναι εργασιομανης η απλως ανθρωπος γεματος ζωη .Μπορει να μην του αρεσει να αποσυρθει σε καμμια επαυλη τρεφοντας αλογα η κοιταζοντας ολη μερα τις τιμες του χρηματιστηριου .Περα την πλακα , αν τον ''χασουμε'' , θα μας λειψει νομιζω πολυ .Οταν μας κατακλυσουν τα 3dια και οι υπερηρωες θα ψαχνουμε τον μπαρμπα-Ντενιρο και τον Τρελο-Τζακ (το ιδιο ειναι ο λυκανθρωπος του Τζακ με τον βαμπιροφλωρι Robert ? ) .Παλια παστα , φινετσα πως το λεν , ακομα και στα ενσημα.
KaizerSoze Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Αυτό λέω κι εγώ, ότι μόνος του πήγε να υποβιβάσει τον εαυτό του στο επίπεδο των Harper μόνο και μόνο για να πάρει ένα πρωτάθλημα. Και που το πήρε τι κατάλαβε? Ας μην έβαζε ο άλλος 80 π.μ.ο και θα σου λεγα τι πρωτάθλημα θα έπαιρνε! Και βασικά στο μυαλό μου είχα τον Stockton, σε αντιπαράθεση με τον Malone, και με τι αξιοπρέπεια έφυγε αυτός. Ποιος "τολμάει" να αμφισβητήσει τον Stockton επειδή δεν πήρε πρωτάθλημα? Σε ποιανού τα μάτια έχει πέσει? Σε κανενός νομίζω. 1. Περιμενω να ακουσω "τον Στοκτον" αν ο Ντε Νιρο ειναι ο Μαλοουν 2. Στα 39 του ο Πιπεν βρεθηκε για λιγα ματς στη Φινλανδια. Καπου που δεν επαιξε ποτε πχ ο Ρομπερτ Χορι. Θες να κανουμε συγκρισεις? Και για τον Tom Hanks έχεις άδικο, εγώ τον θεωρώ καταπληκτικό ηθοποιό και αρκετά επιλεκτικό παρότι είναι στην ακμή του και θα μπορούσε να το κυνηγήσει περισσότερο Nα υποθεσω σε συγκλονισε οταν κυνηγαγε τη γοργονα Νταριλ Χανα, οταν κυνηγιοταν με τη Γκολντι Χοουν στο διαμερισμα που κατεστρεψαν και για το υπεροχο μαλλι του ως Ρομπερτ Λανγκφορντ Εχει αγαπηθει και 2-3 φορες με τη Μεγκ Ραιαν Οντως, επιλεκτικοτατος
mrpink Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Nα υποθεσω σε συγκλονισε οταν κυνηγαγε τη γοργονα Νταριλ Χανα, οταν κυνηγιοταν με τη Γκολντι Χοουν στο διαμερισμα που κατεστρεψαν και για το υπεροχο μαλλι του ως Ρομπερτ Λανγκφορντ Εχει αγαπηθει και 2-3 φορες με τη Μεγκ Ραιαν Οντως, επιλεκτικοτατος Εκτός απ'το μαλλί όλα τα άλλα μου άρεσαν οφείλω να ομολογήσω (εννοείς τη Shelley Long btw), αλλά κυρίως μιλούσα απ'τα 90's και δώθε όταν καθιερώθηκε σα μεγάλος ηθοποιός
Members gsarig Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Members Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Εμένα αυτός που μου φαινεται πια πολύ ενοχλητικός όσες φορές τον έχω δει είναι ο Φόρεστ Γουίτακερ. Ενώ τον θεωρούσα καλό ηθοποιό και έχει παίξει σε 2-3 ταινίες που μου άρεσαν πολυ (Crying Game, Ghost Dog), στις τελευταίες του ταινίες (και σειρές) έχει υιοθετήσει μια πολύ συγκεκριμένη μανιέρα που είναι πάντα ίδια και τελείως προβλέψιμη (τρεμάμενο χέρι, τραύλισμα κλπ). Όσο για Ντε Νίρο - Πατσινο, ενώ δεν με χαλάνε οι ερμηνείες τους ακόμη και στις πατάτες που πρωταγωνιστούν (λόγω κλάσης είναι τουλάχιστον αξιοπρεπείς), πλέον έχουν γίνει για μένα βασικό κριτήριο για να αποφασίσω ποιές ταινίες ΔΕΝ θα δω. Επίσης, μερικές φορές βρίσκω ενοχλητικό τον Γκάρι Όλντμαν γιατί κι αυτός γίνεται υπερβολικός προσπαθώντας να παίξει τον ψυχάκια και τελικά αντί να σε ψαρώσει βγάζει γέλιο.
pournaras Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Εμενα παλι αυτη ειναι η εννοια του αντιπαθητικου (μιας και μιλαμε για τον Χανκς). Το να ξερω οτι ειναι καλος στη δουλεια του, να ξερω οτι εχει κανει επιτυχιες αλλα επειδη δεν τον γουσταρω να τον βλεπω ακομη και τα καλα του εργα οπως το πρασινο μιλι, δε το ευχαριστηθηκα (στην ουσια δεν το ειδα καν ολοκληρο), μιας και δεν τον μπορω να τον βλεπω. Δεν παυω ομως να ξερω οτι ειναι απο τους καλυτερους επαγγελματιες του ειδους του. Κατι σαν τον Νταλαρα ενα πραγμα
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Τόση ώρα συζητάτε και μιλάτε για Pacino, De Nito κ.α.... και έχετε αφήσει απ' έξω τον Tom Cruise (πλην του πρώτο ποστ και μόνο αν δεν κάνω λάθος) ή τον πανάθλιο Ryan Reynolds. Τι να πει κανείς...
Evilsmile Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Τόση ώρα συζητάτε και μιλάτε για Pacino, De Nito κ.α.... και έχετε αφήσει απ' έξω τον Tom Cruise (πλην του πρώτο ποστ και μόνο αν δεν κάνω λάθος) ή τον πανάθλιο Ryan Reynolds. Τι να πει κανείς... Οσο για τον τελευταιο συμφωνω απολυτα. Τοσο που ουτε το ονομα του δεν ηξερα . Οποτε τυχαινει να τον δω στην τηλεοραση αλλαζω απευθειας καναλι! Τωρα οσον αφορα τους τεραστιους De niro, Pacino , Nicholson θεωρω οτι ολοι εδω μεσα ειμαστε πολυ "λιγοι" για να κρινουμε αυτες τις αυθεντιες της μεγαλης οθονης. Τι κι αν ο De niro εχει να μας δωσει καλη ταινια τα τελευταια 15 χρονια; Ξεχναμετην προσφορα του στον κινηματογραφο τα προηγουμενα 25? Ξεχναμε οτι ολοι οι παραπανω ειναι 60-70 χρονων; Δηλαδη τι θελουμε; Ο Πατσινο η ο Ντε Νιρο να μπορει ακομα να πρωταγωνιστησει σε ταινιες 40ριδων η 30ριδων? Οταν ο Οτο ηταν στην εθνικη και ημασταν λασπη αφου πηραμε το Euro αμαν και ποτε λεγαμε να φυγει . "Σε λιγο θα του πληρωνουμε και το αναπηρικο καροτσακι " λεγαμε. Γιατι οι απαιτησεις μας τωρα απο αυτους τους αρχοντες του κινηματογραφου ειναι τοσο μεγαλες απο την στιγμη που το αστρο τους εχει σβησει ( η ειναι στα τελευταια του εν πασει περιπτωσει);
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Offtopic: Ε, όχι και λάσπη μετά το Euro, που περάσαμε σε τελική φάση Mundial και Euro και πάλι. Άσχετο, αλλά δεν μπορώ να ακούω τέτοια. Λες και πηγαίναμε συνεχώς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα