bluesattack Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Αυτές είναι απ΄τις καλές του ταινίες και νομίζω απ΄τις καλύτερες κωμωδίες των τελευταίων ετών. Γνώμη μου είναι ότι θα ήταν πολύ καλύτερες χωρίς αυτόν. Μη μου πεις τώρα ότι έμεινες άφωνος απ'την κωμική του φλέβα Δεν ειναι και λιγο ομως.Απο τους σκληρους τυπους στην κωμωδια . Αφωνος δεν εμεινα αλλα την ειχα εκτιμησει απο τον διωκτη του μεσονυχτιου Αλλα αν σου αρεσαν αυτες ειμαστε σε καλυτερη θεση απ'οτο πιστευα. Γιατι απο το 00 κλπ μπορουμε να επικαλεστουμε αυτες , το score , το The Good Shepherd , Everybody's Fine , μπορει οχι αριστουργηματα αλλα αρκετα αξιοπρεπεις ταινιες .
Tilemaxx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Mods, ήρθε η ώρα να μετονομάσετε το thread σε: "Ρόμπερτ Ντε Νίρο - έχει τελειώσει υποκριτικά;"
bluesattack Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ούτε ο Pacino έχει αποφύγει τις πατάτες αλλά πάντα θεωρούσα ότι την έψαχνε περισσότερο σε τι ταινίες θα βάλει δίπλα το όνομά του. Και φυσικά είναι καλύτερος ηθοποιός απ' τον DeNiro. Ή για να το πω καλύτερα, όταν μεγαλώσαν και χάσαν το πάθος που είχαν πιο μικροί, ο Pacino είχε μεγαλύτερη γκάμα και καλύτερη τεχνική για να σταθεί. Eγω θα ελεγα οτι ειναι βιοι παραλληλοι τα τελευταια 10 χρονια. Η δοκιμασια με τον Φαρελ , 88 Minutes , Righteous Kill με τον Νιρο, 13 ocean , αντε και ο εμπορος της Βενετιας οπου διαφοροποιειται θεματολογικα.Πιο πισω κονταροχτυπιουνται παλι..
john1987 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Εμενα μου τη σπαει απιστευτα ως φατσα ο ...Brando!
TAKE5 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 ΥΓ. Επειδη συνηθως τσουβαλιαζεται με τους αλλους σφιχτες, ο Σταλονε στο ρολο του beast with puppy's eyes, αυτο το "ειμαι πολυ καλος αλλα αν θυμησω σκιζω τον Χουλκ στα 2" αλλα και καποιους αλλους ρολους δεν ειναι κακος. Δηλαδη τοσο στο First Blood όσο και στο Rocky, εχει αξιοπρεπεστατη παρουσια σε εναν καθολου αβανταδορικο ρολο(αφου ηταν σιγουρο πως οι κουλτυριαρηδες θα τον εθαβαν οπως και να επαιζε) Αποκει και περα και στην κωμδωδια Oscar όπως και σε αυτο που θεωρω την καλυτερη ερμηνεια του, στο Cop Land, ηταν πολυ καλος σε αυτο που ζητουσε ο ρολος. Νομιζω οτι εχει παιξει και στο Ψωνηστηρι?Καλα θυμαμαι? Ψωνηστήρι? Πατσίνο και gay s/m αυτό δεν είναι? Που το θυμήθηκες τώρα αυτό
Mr.Hartnoll Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Εχεις δει κανενα να τους συμπαθει για τις ερμηνευτικες αρετες τους; Για την πλακα μονο, ειδικα στην περιπτωση Steven Seagal. είπαμε αλλά εσύ την είδες και πολύ υπεράνω, παίζουν σε ταινίες που προσφέρουν κάτι συγκεκριμένο και εξαιρετικά απλό: δράση, πολεμικές τέχνες, αδρεναλίνη και περισσότερη δράση.ταινίες που σπάνια προσφέροντα για ερμηνεία, που από την συγκεκριμένη λίστα μόνο ο Stallone μπορεί να κάνει μια προσπάθεια. ο Steven Seagal είναι καλός martial artist και αυτό θέλουμε με το χέρι στην καρδιά, αυτό το γλυκό προσωπάκι είναι αντιπαθητικό ?
marantonis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Υπερανω πασης υποψιας? Γιατι δε διαφωνω με το παραπανω ποστ ουτε εχω προβλημα με τις αμυαλες διασκεδαστικες ταινες του ειδους με το οποιο ασχολουνται. Απλα ειπα οτι σ' οποιον αρεσουν δεν αρεσουν για τις ερμηνευτικες τους αρετες. Λαθος ειναι? Υγ. Ο σβαρτζενεγκερ εγινε αντιπαθητικος με τις διαφορες μαλακιες που πετουσε ως πολιτικος, οπως πχ αυτη με τα βιντεοπαιχνιδια, στις ταινιες του οκ ηταν.
Ntinaras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 του ντενιρο μου αρεσε πολυ το men of honor του 2000. ο αρνολντ ειναι ηθοποιος φτιαγμενος για καγκουροταινιες δεν νομιζω οτι θα μπορουσε να παιξει αλλος το terminator 1,2 η ακομα και το predator αντιπαθητικος για μενα ειναι ο dustin hoffman, αταλαντος Ben Affleck,Adam Sandler,Hayden Christensen
Mr.Hartnoll Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Υγ. Ο σβαρτζενεγκερ εγινε αντιπαθητικος με τις διαφορες μαλακιες που πετουσε ως πολιτικος Money doesn't make you happy. I now have $50 million, but I was just as happy when I had $48 million. I love Thanksgiving. It's the only time in Los Angeles that you see natural breasts. δεν έχω ιδέα γιατί πράγμα μιλάς
hanzo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Αυτά τα δύο παληκάρια δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά είναι πολύ αχώνευτα ...μα πολύ όμως ε?
liopyr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 "Ταινιαρες" ειναι μεγαλη λεξη Δεν εχω δει τις περισσοτερες που ανεφερες γιατι τον αποφευγω ετσι κι αλλιως To Goodnight & goodluck τουλάχιστον να το δεις. Και μιας και έχουν καταργηθεί τα thumbs down, θα πω κι εγώ την άποψή μου. Μ'αρέσει ο Clooney, πέρα από το υποκριτικό του ταλέντο που θυμήθηκε κάπως αργά να μας το δείξει σε σοβαρές ταινίες, τον συμπαθώ. Επίσης οφείλω να παραδεχθώ το γεγονός πως ο Ντι Κάπριο μετά το beach κατάφερε να με κάνει να αλλάξω γνώμη 180° για τις ικανότητές του. Παρ'όλα αυτά τον θεωρώ εξαιρετικά υπερτιμημένο από τους μισούς και παρεξηγημένο από τους υπόλοιπους. Δεκάδα με ηθοποιούς που αντιπαθώ νομίζω δε μπορώ να βγάλω. διευκρίνηση: τον Σβαρτζενέγκερ και τον Σιγκάλ π.χ δε τους κατατάσσω στην κατηγορία των ηθοποιών. Ο πρώτος αντιπαθητικός που μου έρχεται στο μυαλό, σε σημείο που μπορεί να μην παρακολουθούσα μία αντικειμενικά καλή ταινία επειδή είναι η μόστρα του πρωταγωνιστής είναι νομίζω ο Ράσελ Κρόου.
ikaruga24 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Αυτά τα δύο παληκάρια δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά είναι πολύ αχώνευτα ...μα πολύ όμως ε? [ATTACH]37577[/ATTACH] [ATTACH]37578[/ATTACH] Αντε ο πρωτος το καταλαβαινω. Αλλα ο Bacon ρε? ΡΕ Ο BACON? Ο τυπος ειναι ηθοποιαρα και (αναλογα το ρολο) αντιπαθητικος και συμπαθητικος ταυτοχρονα.
PCM Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Θέλω να μπω μέσα στην οθόνη μου και να τον ΦΤΥΣΩ. Μπορώ ? φτουυ ρε, φτου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 μέσα στο top 5 χαλαρά, αυτή η φάτσα θέλει τρελό μπουνίδι, σε παρακάλει να την βαρέσεις!
Sellers Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Αν κάποιος θεωρήσει το peak του Ντε Νίρο το Raging Bull για παράδειγμα και σταματούσε εκεί τότε θα είχες χάσει σχεδόν όλες τις άλλες ταινιάρες του (που ίσως να ήταν λίγο πιο κάτω όμως). Είσαι σίγουρος? Δεν έχει νόημα να πει τι θεωρεί ο καθε ένας ότι είναι η κορυφή του Ντε Νίρο και του κάθε Ντε Νίρο. Νόημα έχει να πει ο καλλιτέχνης ''Μέχρι εδώ έχω να δώσω''. Παράδειγμνα προς μίμηση: Ο Waters και το όραμα που είχε στους Floyd όταν θέλησε να τους διαλύσει στην κορυφή τους, όταν πίστευε ότι δεν είχε κάτι άλλο να δώσει. Αυτό δεν είναι άλλωστε και το νόημα της τέχνης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα